Voința – ingredientul necesar în procesul împlinirii întru materializare
Posted on 15/04/2014

În ultimul timp, mă preocupă foarte mult mecanismul din spatele  împlinirilor, a diverselor materializări. Astfel prin observație, cercetare, experimentare am  constatat că în procesul materializării sunt implicați următorii pași:

Eu vreau, Eu cred, Eu știu, Eu pot, Eu sunt.

Eu vreau indică intenția și voința din spatele dorinței. Dacă vrei cu adevărat ceva, atunci parcă ți se deschid toate porțile necesare împlinirii. Când vrei ceva tot universul este de partea ta.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Voința face diferența între credință și materializarea dorinței. Poți aștepta mult și bine ca să-ți pice ceva din cer, doar când vrei tu cu adevărat acel ceva, se deschide un flux de conștiință prin care să se împlinească ceea ce vrei. Vă recomand ca atunci când vă doriți ceva pentru a decela dacă vreți cu ceva sau nu să vă ajutați de două întrebări fundamentale:

 1. Vreau eu cu adevărat acel ceva?
 2. Vreau acel ceva, pentru mine sau ca să demonstrez altora din afara mea, că pot?

Dacă răspunsul la prima întrebare este da sau nu, acționați conform răspunsului. Dacă răspunsul sau  vocea sinelui, a intuiției, este nu și tot vreți, atunci se irosește foarte multă energie, timp, resurse și veți ajunge la aceeași concluzie, adică nu, dar prin suferință. Cu ajutorul acestei întrebări și a răspunsului intuit alegeți dacă să fiți împliniți și fericiți sau să suferiți și să ajungeți tot neîmpliniți. Dacă răspunsul este da vor apărea pașii următori, dacă este nu sigur nu vi s eva deschide nimic, deoarece nu intrați în armonie cu universal și nu aveți susținere.

Dacă răspunsul a a doua întrebare este că vrei mai puțin pentru tine și mai mult să vadă cei din jur cât de potent ești, atunci iarăși nu ai susținere de la Sine. Asta deoarece în dimensiunea subtilă, cuantică, evoluția nu se bazează pe cât de grozav ești în ochii lumii, ci doar cât de necesar este ceva pentru tine pentru a face salturi de pe un flux de conștiință cuantică de un nivel vibrațional mai coborât pe un flux de conștiință cuantică cu un nivel vibrațional mai ridicat. Urcarea se face pas cu pas. Dacă răspunsul la a doua întrebare este da, ai toată puterea din cer și de pe pământ, deoarece acel ceva este necesar pentru evoluția ta și nu vei întâlni piedici sau blocaje.

La răspunsuri de DA la ambele întrebări veți observa cum se deschid diverse potențialități prin care se activează eu cred. Credința este o atitudine care apare atunci când ești în contact cu Sinele tău Divin și nu mai ai nici un dubiu sau îndoială care ar putea pleca de la minte sau personalitatea ta limitată, cum că nu ar fi posibil. Când crezi, ai starea că ești unit cu tot și toate și așa cum se spune: “toată lumea este a ta” – și chiar așa este, deoarece prin acea stare de unime, vei ajunge să te întâlnești cu oameni, locuri, evenimente, situații care te susțin în împlinirea dorinței tale.

Fluxurile de conștiință pe care le deschizi pentru că vrei și crezi, te propulsează spre a ști cum să acționezi și ce să faci ca să împlinești ce vrei. Este ca și cum deodată știi ce ai de făcut, cu cine să vorbești, la cine să mergi, etc. Din punctul meu de vedere este ca și când s-a deschis o poartă spre cunoașterea necesară împlinirii dorinței tale. Deodată vin toate răspunsurile necesare acționării și realizării în condițiile de consum minim de energie, timp, resurse.

Este un moment magic în care te miri tu de tine. De unde știu și asta și cum să fac asta și de unde am eu atâtea în minte mea că până acum nu le aveam? De fapt noi le avem în noi în permanență prin acea structură divină (Scânteia divină) care conține toată cunoașterea dar, nefiind conectați cu ea, nu putem descărca informații care țin de univers și evoluție. Când suntem doar în personalitate descărcăm și conținem doar informații care țin de supraviețuire. Așa că merită să stăm conectați cu divinul din noi și astfel vom evita mult consum energetic inutil, pe toate planurile.

Când știi ce vrei parcă se activează în interiorul tău o forță de a realiza, o putere supraomenească, – adică în alte condiții nu ai fi activat-o – o putere care scoate la suprafață măreția divină din interiorul tău.

Adică ai accesat pasul Eu pot, și apare acea putere interioară nemărginită care este dată de conectarea la esența ta divină. Atunci când ești în contact cu tot și toate ești nelimitat. Toate corpurile din jurul tău, fizic, mental, emoțional, relațional se aliniază voinței Sinelui Divin și atunci devii supraom. Adică corpul fizic nu mai obosește, intelectul nu mai este surmenat, emoțional ai o stare de bucurie care parcă te ține în priză, iar în domeniul relațiilor ești în armonie cu tot și toate, te înțelegi cu cei implicați din priviri, comunicați telepatic și parcă totul curge de la Sine.

În final ajungeți la ultimul pas și anume Eu Sunt.

Este stare finală în care conții cu toată ființa ceea ce vrei și abia în acest pas se colapsează energia și se materializează dorința ta. Starea lui Eu sunt este o stare de nonatașament, fără așteptări, doar ești și atât. Este momentul în care ești detașat și crezi, și știi că acel ceva este deja împlinit. Doar mai ai nevoie de răbdarea necesară creării în spațiul fizic a locului și momentului optim, adică aducerii în planul concret fizic, a dorinței tale.

Dați-vă voie să fiți și toate se vor așeza de la SINE. Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

5 Comments
 1. Adica daca eu Nu materializez inseamna ca nu vreau cu adevarat. Pai de aceea inca nu am devenit disciplina…poate ar fi bine sa spun afirmatia :eu sunt dintotdeauna disciplina?stii,Niculina ,mi s-a intamplat sa am nevoie de mai multe afirmatii intr-o zi si nu stiu de cate ori si cum ar trebui sa trec de la una la cealalta

 2. valentina says:

  Foarte adevarat. Eu reusesc sa materializez tot ce vreau. Prietenii mei spun ca sunt norocoasa dar nu-i adevarat. sunt legile lui Dumnezeu care traite si constientizate trezesc scanteia divina. multumesc Niculina ca ne ajuti sa ne explicam cu mintea mecanismele functionarii dar cand incepi sa cobori mintea in inima Iisus zice : Cere si ti se va da. Iar cand cereti credeti ca ati primit si in masura in care crezi in acea masura primesti ce ai cerut. iar cand ceri ceva trebuie sa ierti ca de voi nu iertati nici Dumnezeu nu va iarta. Cu alte cuvinte trebuie sa fim in armonie cu tot si cu toate, in iubire ca Dumnezeu e iubire. daca noi la copiii nostri stim sa le dam lucruri bune au de cerem de la Tatal nostru paine ne va da sarpe? Multumesc si va iubesc.

 3. Valeria Deva says:

  Fluxul de constiinta m-a purtat din aceasta vara sa te cunosc draga Niculina prin emisiunile inregistrate si puse pe net.
  Acum ,pot spune dupa ce am citit prima carte ca devin mai constienta de mine clipa de clipa si astfel sa schimb realitatea folosind rezultatele muncii tale si expuse noua cu atata perseverenta,daruire si nu in ultimul rand iubire.
  MULTUMESC pentru TOT!

 4. ÎN TERMENII PE CARE ÎI POATE ÎNȚELEGE ȘI BUNICA , ASTA ÎNSEAMNĂ CEVA ȘI MAI SIMPLU:
  ” Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea.” Marcu 11 N.T. Este atât de simplu și atât de măreț, căci măreția lui Dumnezeu este fascinantă și veșnică.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.