Aţi beneficiat de primul dumnevoastră tratament Bowen. Aţi făcut primul pas spre vindecarea naturală şi cel mai important aspect este că, organismul dumneavoastră deţine controlul asupra propriei sale vindecări. În următoarele 4 sau 5 zile, corpul dumneavoastră va lucra intens pentru a corecta orice dezechilibre existente şi se va afla într-un stadiu de dezintoxicare.
Bowen începe să lucreze în momentul în care începeți să vă ridicaţi din pat, după primul tratament; cele mai multe ameliorări se vor produce în organismul dumneavoastră, în primele 24 de ore, dar acestea vor cotinua până la 5 zile (noi numim acest efect – reacţia de 5 zile).

Vă recomandăm să urmaţi cîteva instrucţiuni, pentru a vă ajuta în procesul de vindecare:

 1. Vă rugăm să nu rămâneţi în poziţia aşezată, în ziua tratamentului mai mult de jumătate de oră. La fiecare jumătate de oră, în timpul zilei, ridicaţi-vă şi acordaţi-vă câteva minute pentru o plimbare uşoară. Acest lucru este vital pentru re-echilibrarea corpului dumneavoastră.
 2. Vă rugăm să nu practicaţi sporturi de contact, cel puţin 24 de ore după tratament. În funcţie de severitatea afecţiunii dumneavoastră, s-ar putea să fie necesar să nu practicaţi astfel de sporturi, o săptămână.
 3. Pentru a vă ajuta corpul să elimine toxinele, va fi necesar să beţi 6-8 pahare de apă pe zi. Dacă aveţi senzaţie de greaţă aceasta nu trebuie să vă îngrijoreze – este doar reacţia datorată eliminării toxinelor din organism.
 4. Dacă aveţi senzaţii de durere, pe care nu le-aţi mai avut, poate fi un semn bun, deoarece corpul începe să-şi recapete poziţia anatomică normală.
 5. Pentru a îndepărta orice disconfort, plimbaţi-vă cît mai mult posibil; orice senzaţie este doar temporal şi nu va dura mai mult de câteva ore. Plimbarea stimulează circulaţia sanguină şi ajută la drenarea limfatică a toxinelor acumulate în organismul dumneavoastră.
 6. Bowen nu trebuie combinată cu alte terapii cum ar fi masajul, chiropractica, fizioterapia, reflexoterapia, pasele energetice, ultra-sunetele, deoarece acestea vor anihila efectul masajului delicat efectuat prin terapia Bowen.
 7. Nu faceţi duşuri sau băi fierbinţi, nici duşuri scoţiene; băi şi duşuri calde sunt permise.
 8. Dacă afecţiunea dumneavoastră este cronică, vă rugăm să nu renunţaţi uşor deoarece ar putea fi necesar încă un tratament pentru a vă îndrepta spre vindecare. Amintiţi-vă că afecţiunea dumneavoastră cronică nu a apărut peste noapte.
 9. Bowen s-a dovedit a fi o terapie sigură, ne-manipulativă, ce ajută corpul să-şi restabilească starea de armonie proprie. Bowen nu acţionează împotriva corpului, ci împreună cu acesta, în ritmul său.

Pentru detalii accesaţi http://www.bowtech.ro

12 Comments
 1. Lacramioara Nelersa says:

  Buna ziua! As dori sa va intreb cum as putea comanda cartea ” Regasirea puterii interioare” Eu locuiesc in New York si as vrea tare sa am aceasta carte. Astept sa – mi raspundeti . Va multumesc!

 2. VILCIU IRINA says:

  Buna ziua,

  Locuiesc in Bucuresti si va rog sa imi recomandati un terapeut Bawen. Am o dereglare hormonala, tiroidita autoimuna, noduli pe corzile vocale si un mic nodul la san.
  Va multumesc !

 3. Daniela Negru says:

  Buna ziua,
  imi puteti recomanda va rog, un terapeut pe terapie Bowen in Bucuresti? Mi-as fi dorit foarte mult sa ajung la d-voastra. Cand reluati activitatea in cabinet?

  multumesc,
  Daniela Negru

 4. Buna ziua
  Sunt diabetica de tip 1 de 19 ani. Am certitudinea ca ma pot vindeca , in ciuda credintelor ca este o boala incurabila.V am urmarit de citava timp.Nu à ti facut decat sa mi confirmati aceasta convingere. Imi doresc mult sa va intalnesc macar o data ,pt ca stiu ca timpul dvoastra este pretios . Locuiesc in celalalt capat de lume il oceanul Indian.Dar distantele nu sunt o piedica pt mine.
  Cu mult respect si bucurie ca v am descoperit.
  Adina
  .

 5. Clara Donciu says:

  Ati spus intr-un interviu : “Daca un om s-a nascut sanatos poate sa se vindece cu terapie Bowen.” Daca s-a nascut cu furunculoza…si i-au fost operati multi furunculi, a fost tratat cateva zile cu antibiotice si a fost hranit direct in stomac…..dar s-a facut bine… mai poate sa fie “incadrat” in grupul oamenilor nascuti sanatosi?

 6. Rautoiu Margareta says:

  Buna ziua. Sunt asistent medical si v-am descoperit de curand cu ocazia participarii la un curs in Predeal unde una din colegele asistente au deschis o discutie despre dumneavoastra. O intrebare: aceasta terapie Bowen are rezultate si in cazul Bolii Chron? Fiul meu in varsta de 27 ani are aceasta problema si a avut deja o interventie chirurgicala in care s-a rezecat tot colonul ascendent si o parte din cel descendent si o parte din intestinul subtire. Multumesc.

 7. Dobre Lavinia says:

  Bună ziua dba Niculina,
  Dvs mai faceți terapia Bowen la Brașov?
  Dacă da,cum procedez sa fac o programare?
  Dacă nu,îmi puteți recomanda pe cineva din Brașov?
  Mulțumesc

 8. In urma terapiei Bowen facuta in mai 2022 m-am pricopsit cu o afectiune a pielii cu care ma lupt si acum facand sute de analize si investigatii,tratamente peste tratamente insa fara efect.Nu pot sta la soare nici cat sa imi iau copilul de la scoala pentru ca pielea ma ustura si se inroseste tot timpul.Singura ameliorare este in timpul somnului.
  Doamna Gheorghita,am vazut in emisiuni si podcast ca aveti …aplecarea asta catre pacient si problema sa,credeti ca isi mai revine corpul meu,ma puteti ajuta in vreun fel?
  Multumesc!

 9. Buna seara. Eu nu cred că d ela terapia Bowen ați pățit așa ceva. Poate ani avut un șoc emoțional în acea perioadă și a apărut ca somalizare astfel. Eu momentan nu practic terapia bowen. Căutați pe cineva disponibil. Mult succes

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.