Terapia holistică ce reprogramează organismul pentru a se vindeca pe sine!

V-ați gândit vreodată cât sunt de complicate și sofisticate computerele în zilele noastre? Prin simpla apăsare a unui butom putem avea acces la informații din întreaga lume, păstrăm uriașe cantități de documente și efectuăm operații complexe, în doar câteva secunde. Calculatoarele au fost însă concepute de oameni în încercarea lor de a imita funcționarea creierului uman; totuși, nu s-a obținut o versiune nici măcar apropiată de original! Corpul nostru este cea mai performantă “mașinărie” existentă în Univers!

Suntem uimiți de componenta de bază a computerului: cipul electronic, atât de mic și totuși atât de puternic! În același timp, fiecare celulă a corpului nostru este un întreg Univers în miniatură! Am fost creați în așa fel încât să putem “funcționa” întreaga viață fără pauze, perfect adaptați la mediul înconjurător și, cel mai important, organismul nostru a fost dotat cu toate “uneltele” necesare pentru a-și rezolva singur problemele. Cu alte cuvinte, corpul nostru are abilitatea de a se vindeca pe sine, asa cum demonstrează filozofia Bowen, odată ce atinge o stare de relaxare profundă.

Delicatele mișcări Bowen reactivează, practic, “Doctorul interior”, într-o manieră neinvazivă și naturală. Orice dezechilibru sau dizarmonie existentă în organism pot fi remediate prin reactivarea “matricei” originare, adică a programului optim de funcționare pentru toate sistemele.

12 Comments
 1. petrov nicolina says:

  Beneficiez de terapia Bowen, si am simtit rezultate pozitive, cred ca ma voi vindeca prin practica acestei terapii. Multumesc d_nei doctor Niculina Gheorghita. Cu iubire si recunostinta!

 2. Buna ziua , doamna Niculina

  Va urmaresc de o jumatate de an emisiunile de la tv despre cercetarile si descoperirile dvs urmaresc tot ceea ce prind de la dvs si sunt foarte impresionat . In urma convingeri pe care mi-ati inspirat-o am decis impreuna cu sotia sa mergem la un terapeut bowen . Sotia are un fibrom uterin de marimea 8 cm .

  Am facut trei luni de terapie bowen si am decis sa facem un alt ecograf in urma sedintelor de terapie. Am constatat ca fibromul a crescut la 10 cm . Am decis sa facem un alt ecograf la alt medic ginecolog sa vedem poate a gresit dr. ginecolog din orasul nostru .

  In urma celui de al doilea ecograf ni s-a confirmat a doua oara ca fibromul a crescut la 10 cm . Am fost indemnati de catre medicul specialist sa mergem neaparat la operatie .

  Se ridica o intrebare la care va rog sa-mi raspundeti : De ce fibromul nu s-a mentinut la marimea initiala de 8 cm cu care am inceput terapia ? Nu mai intreb de ce nu a scazut ci de ce nu s-a mentinut ? Care sunt cauzele ? sau……..ce ar fi ?

  Va multumesc, astept raspunsul dvs .

 3. Din experiența mea am observat că prin terapia bowen în prima fază se agravează starea după care ca prin minune apare ameliorarea. Era bine să continuați tratamentul bowen și sigur dispărea fibromul. Mult succes

 4. Buna ziua ! Ma numesc florenta si sunt din Constanta .De trei sapt. am inceput aceasta terapie bowen , dar spre surprinderea mea vad ca durerile de articulatii s-au accentuat semnificativ .Dupa cate sedinte apare ameliorarea? Tin sa mentionez ca sunt convinsa ca ma voi vindeca complet de aceste dureri articulare , singura problema este pt. mine in acest moment viteza de deplasare care a scazut considerabil! Va multumesc anticipat!

 5. Buna ziua!

  In cazul tuturor afectiunilor e posibil sa se agraveze initial simptomele/durerile? Eu am o afectiune mai rara din sfera neurologica – oro maxilo faciala, glosodinie se numeste.
  Va multumesc!

 6. Voina Mariana says:

  Sund diagnosticata cu ” Multiple leziuni de demielinizare ischemica, milimetrice, decelate in substanta alba subcorticala supratentorial bilateral” Rugamintea mea este sa-mi spuneti daca ma pot videca sau macar ameliora prin terapia Bowen? sau alte terapii, sau ce am de facut. Multumesc!

 7. Sunt Lucia din Cluj ..stomatolog…traiesc in Atena de 25 ani..de mult fac cursuri de autocunoastere si multe altele care ma ajuta la descoperirea sinelui si echilibrarea inside outside..
  Imi face placere sa vad si aud toate emisiunile dv. tv you tube..
  simpt nevoia unui seminar sau set de..cu dv..m.am inscris si la un curs Bowtech Atena..va rog din suflet sa face.ti in asa fel sa pot urmari un set de cursuri la Buc.sau Brasov dar desigur ar fii preferabil sa cunosc datele din timp pt avion si hotel.am trimes deja un mail pt 11 mart Buc..sunt sigura ca v.a fii un loc si pt mine..il vreau mult
  va multumesc din suflet ..sunt sigura ca ne vom intilni si bucuria v.a fii reciproca..Lucia Beian..

 8. Nicoleta Ana says:

  Buna ziua! Doresc o programare la terapia Bowen la domana Gheorghita. Incerc de mult vreme..dar cred cu toata inima ca se aseaza lucrurile sa ma primesca.
  Cu respect, Ana Nicoleta

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.