Șapte (7) Legi pentru atingerea Împlinirii
Posted on 14/07/2014

 1. Dacă vrei să primești ceva, este firesc să dăruiești ceva!

 Este o lege care te ajută să conștientizezi că Dumnezeu nu îți bagă în traistă.

Autor psiholog: Niculina Gheorghiță

Pentru a primi ceva e necesar să deschizi o linie de destin pe unde să vină ceva spre tine. Dăruind deschizi acea ușă spre a primi și a se împlini. Universul este abundență dar el nu intră peste tine cu forța ci așteaptă să-i deschizi ușa.

 2. Când faci o alegere de fapt îți schimbi viitorul.

 Este legea prin care dacă o conștientizezi cu adevărat realizezi că, alegând ceva tu de fapt deschizi o nouă linie de potențial prin care ți se schimbă întreg viitorul conform vibrației pe care ai declanșat-o la momentul alegerii. În spatele unei alegeri se află o intenție conștientă sau de multe ori inconștientă.

Astfel indiferent ce stă la baza unei alegeri, o dată emisă intenția schimbi viitorul, conform acelei emisii.

Importanța intenției este covârșitoare în crearea realității.

 3. “Lasă-te dus de val”- în sensul acceptării a ceea ce apare pe traseu.

 Este o lege prin care îți testezi credința și convingerea dacă vrei cu adevărat ce ai ales cu un pas mai înainte. Adică nu mai controla nimic, ai credința că totul se va întâmpla așa cum ai ales. Asta apare atunci când te iubești pe tine, ai încredere în alegerile tale, în univers, în puterea ta interioară.

Așa că relaxează-te și vei trăi bucuria împlinii.

 4. De fiecare dată când îți dorești sau visezi ceva, sădești o sămânță în  planul subtil al ființei tale și în mijlocul creierului tău.

 Este o lege care te ajută să fii conștient că atunci când ai emis sau ai formulat o dorință tu ai semănat în univers, în corpurile tale subtile și în creierul tău, o sămânță. Fiecare sămânță pentru a crește mare are nevoie de soare, apă, pământ bun, protecție. Ce înseamnă toate astea din partea celui care o însămânțează?

Acestea sunt date de atenția, concentrarea, grija zilnică, pe care o oferi acelui vis sau dorințe. În același timp este foarte important să fii detașat și cu credință.

 5. Bucură-te de călătoria spre împlinirea dorinței.

 Este o lege care te ajută să înțelegi că nu e nevoie să stai crispat, încordat, și cu grija dacă se va împlini sau nu. Ce ai tu de făcut după ce ai pus sămânța este doar să-i dai atenția necesară, adică să observi dacă are toate ingredientele necesare bunei dezvoltări. De aceea la fiecare frunzuliță a plantei care iese din pământ – adică la fiecare pas mic, pe drumul împliniri, materializării –te bucuri și parcă îți crește sufletul în tine, te feliciți că ai îngăduit să fii părtaș tu cu personalitatea ta la lucrarea Sinelui tău Divin (a lui Dumnezeu). Bucuria este starea firească a Sinelui divin. Așa că, atunci când ești în starea de bucurie e semn clar că ești în Sine.

 6. Suntem aici dintr-o anumită intenție.

 Este o lege prin care înțelegem și devenim responsabili în cunoașterea faptului că fiecare intenție a fost  emisă de fiecare Spirit spre experimentare. Conștientizând această lege afli că puterea se află în tine, tu ai decis să experimentezi această realitate pentru a te înțelepți și a depăși și stăpâni materia.

 7. Fii împlinirea!

 Este o lege prin care accepți ceea ce ai împlinit, conții ceea ce ai experimentat și manifești în realitatea ta această înțelepciune. Împlinirea duce la înălțarea pe un alt flux de conștiință superior și o experimentare din ce în ce mai profundă a ceea ce ești, adică experimentarea a ceea ce ești din interior spre exterior conștient și prezent.

 Dați-vă voie să fiți!

11 Comments
 1. Sunt bucuroasa sa citesc aceste randuri pline de intelepciune. Sunt bucuroasa sa constientizez ca in acest moment, am reusit sa- mi creez aceasta realitate fantastica in care sa citesc acest articol si sa reusesc sa ii gasesc intelepciunea in propria mea experenta! Sunt recunoscatoare Draga Niculina Universului ( si implicit Lui Dumnezeu) pentru ca am descoperit tot ceea ce transmiti oamenilor prin intermediul cartilor, emisiunilor si a acestui site minunat! Va doresc minunata doamna mult succes in continuare in ceea ce faceti, sau mai exact creeati prin munca dumneavoastra!

 2. Raileanu Alina says:

  Multumesc pentru acest articol citit azi. Este exact de ceea ce aveam nevoie, acum. M-ati ridicat din starea in care cazusem de cateva ore. M-am mentinut ceva timp pe un flux de constiinta superior, insa la un moment am cazut deoarece sunt refuzata in ceea ce mi-am propus de multe persoane cu credinte eronate. O zi splendida va doresc!

 3. Ce frumos ai sintetizat, in doar cateva fraze, toata intelepciunea de care avem nevoie pentru a trai frumos, usor si bine. Multumim, draga noastra Niculina!

 4. Iti multumesc mult -devin tot mai mult eu insami-simt ca sint pe drumul meu.
  Iti sunt foarte recunoscatoare ca am dreptul sa te acompaniez, draga Niculina.
  Si eu simt spiritualitatea,suntem asa uniti unii cu altii si avem asa de multe de invatat unii de la altii. Mult spor in minunata ta munca.

  Elena

 5. Camelia Pasculea says:

  Integrarea cunoasterii din articolul asta minunat duce la “mi-a crescut sufletul”.
  Multumesc, Niculina.

Your email address will not be published. Required fields are marked *