Pasiunea-forța care mișcă lucrurile
Posted on 23/03/2017

Noi oamenii suntem formați din materie, informație și energie. Se pare că cea care mișcă lucrurile este energia.

Atunci când facem ceva cu pasiune emitem o anumită cantitate de energie cu ajutorul căreia ne conectăm cu câmpul cuantic unificat și asta duce la o descărcare mai mare d energie. Astfel se mișcă lucrurile. Adică noi punem o mică parte de energie cu ajutorul căreia captăm mai multă energie care dă un impuls spre schimbare sau transformare.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Un maestru spune următoarea frază în lucrările sale: “îndrăgostește-te de viitorul tău, pune pasiune când vizualizezi viitorul tău și asta îl va aduce mai repede în prezent”.

Ce înseamnă viitorul tău, o creație mentală format din:

 • dorință,
 • o intenție clară și
 • o stare emoțională superioară ca frecvență.

Aceste trei te vor face să -ți creezi destinul pe care vrei să-l trăiești în viitor.

Destinul ți-l faci singur prin gândurile pe care le emiți și apoi  le rulezi. Aceste gânduri rulate  devin alegeri de viață care la rândul său creează atitudini și comportamente. Acele comportamente sau manifestări duc la trăiri cu emoții corespunzătoare, iar acestea la rândul lor generează alte gânduri de frecvență asemănătoare.

Așa că să luăm un exemplu

Creez un gând prin care spun că: azi voi întâlni oameni minunați cu care voi trăi starea de armonie. Mă gândesc de câteva ori la acest gând și îl rulez încet în mintea mea. Când activez câțiva neuroni împreună (prin acest gen de gând) ei se unesc și crează o conexiune neuronală. Această conexiune neuronală mă face să fac anumite alegeri, adică să merg pe un anumit traseu cu mașina, să ajung în anumite locuri, unde bineînțeles mă voi întâlni cu acei oameni minunați cu care voi crea armonia.

Acea conexiune și alegere mă va susține să am o anumită percepție despre oamenii cu care mă întâlnesc și anume: oamenii sunt minunați și creez armonie.

Această percepție mă va face să am o anumită atitudine cum ar fi: deschidere, încredere, curaj, iubire, înțelegere și armonie. Atitudinea duce la anumite comportamente și manifestări vizavi de oamenii cu care mă întâlnesc. Acele comportament vor crea anumite stări sau emoții de frecvență superioară gen bucurie, mulțumire, pace, împăcare, căldură sufletească și minunare (uimire).

Emoțiile la rândul lor mă vor duce să creez alte gânduri cum ar fi: Ce minunați sunt oamenii, cât de frumos poți comunica atunci când crezi în frumos și armonie, viața e fantastică sunt îndrăgostit(ă) de viață. Și uite cum încep să trăiesc cu pasiune viața din interiorul meu, din exteriorul meu, împreună cu mediul înconjurător (oameni, locuri, evenimente, situații) și cu întreg universul.

Și uite așa de la un gând constructiv ajungem să creăm armonie, să creăm alte gânduri constructive care ne duc să trăim pasiunea pentru ceva sau altceva.

Astfel pasiunea mișcă energia, mișcă lucrurile, mișcă evenimentele și situațiile pentru a ne aplifica câmpurile din jurul nostru și a le uni cu câmpul cuantic unificator și anume cu Dumnezeu.

Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și armonie.

7 Comments
 1. luminita buica says:

  cat de simplu si frumos este …. cum ne putem creea singuri realitatea pentru a trai o viata plina de succese, armonie,iubire, si iata cum in acest fel devenim mai sanatosi si plini de vitalitate ! multumim , d-na Niculina, doamna sufletelor noastre , multumim pentru ca traiti prin noi si cu noi !

 2. Donckele Gabriela says:

  Multumesc d-na Niculina este minunat tot ce ne invatati, usor, frumos si magnific. Din ziua in care am intrat in posesia colectiei dv.de carti,nu irosesc nici un moment ma delectez cu minunatele invataminte Multumesc

 3. Multumesc! Dar ce facem în acele momente cand o voce interioară te indeamna sa nu fii pozitiv, sa stai asa, supărată pe tot si toate? Mie mi se întâmplă câteodată sa nu am chef sa ma bucur….

 4. Maria Talmacel says:

  Va multumesc din suflet si cu toata recunostinta pentru tot ce ne explicati,intr-un mod atat de simplu… Mie mi-ati schimbat viata! Eram pierduta dar m-am regasit datorita videourilor dumneavoastra de oe YouTube! Multumesc! Multumesc!Multumesc! Imi doresc ca toate aparitiile si publicatiile dumneavoastra sa ajunga la cat mai multa lume, mai ales unde este cel mai mult nevoie! Datorita dumneavoastra am constientizat caci puterea sta in mine si am inceput sa actionez! Va iubesc! Va apreciez! Va respect!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.