“Omul e masura tuturor lucrurilor”
Posted on 22/04/2014

Ce frumos spus. “Omul e măsura tuturor lucrurilor” – profund și interesant pentru a medita asupra acestui proverb. În dimensiunea a treia, aici unde ne aflăm noi oamenii, fiecare lucru fizic concret este creat de om. De aceea dacă un om creează ceva de frecvenţă înaltă el va aduce în jurul său oameni, situaţii, momente şi evenimente de frecvenţă înaltă. Aşa că în dimensiunea aceasta omul atrage tot ce vrea prin gând, vorbă, comportament, simțire, etc. Când gândeşti astfel şi îţi dai seama că datorită ţie ţi se întâmplă una sau alta, ieşi din postura de victimă, devii impecabil, responsabil şi suveran. E un proverb care ne îndeamnă la trezire, la a trăi conștient în prezent aici şi acum. Spor în a fi OM.

Autor: Psiholog Niculina Gheorghiță

5 Comments
  1. valentina says:

    dar emisiunea din aprilie della Viata in armonie cand o publicati? in fiecare zi o astept. multumim si va imbratisez cu drag.

  2. Eu as avea accessi intrebare:cand va fi noua emisiune de la viata in armonie?ne lipsesti,Niculina.

  3. valentina says:

    Felicitari pentru micuta Bogdana. Domnul Dumnezeu sa va binecuvinteze, sa va dea putere ca sa ne treziti pe toti, sa fim iarasi ce-am fost si mai mult decat atat. multumim si va iubim.

  4. dumitru laura says:

    eu nevoie de terapia bowen.urmaresc emisiunile dumneavoastra cu mare interes.am si

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.