“Mă iubesc și mă accept așa cum sunt”
Posted on 27/08/2015

Teoretic știm cu toții că în funcție de ce gândim și credem ne atragem din potențialul cuantic ce vrem. Tot teoretic știm că ce conținem și în subconștient atragem din potențialul cuantic – de obicei mult mai repede decât ce conținem în conștient.

Ajungând să citesc această frază, din titlu a vibrat ceva în mine, parcă s-a făcut un stop cadru, parcă a înghețat o clipă  și a apărut acea conștientizare de zile mari – cum le zic eu.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Aparent nici nu ne gândim că toată viața noastră se derulează după o credință falsă cum că: “nu suntem suficient de…(buni, frumoși, inteligenți, etc.)”. Așa am crescut de mici și așa rămânem până schimbăm conștient această credință sau până plecăm de pe acest tărâm.

În mica copilărie dacă am suferit o umilință (sau un  gest de unde am judecat noi cu  mintea de copil că nu suntem buni) oarecare de la un părinte, bunic, unchi, mătușă, cadru didactic, a rămas atât de bine implementată în subconștient încât ne marchează toată viață. Astfel ne-am pricopsit cu această „rușine” pe care am integrat-o ca mod de viață.

Astfel ne-am creat o credință care spune că:

“dacă nu sunt suficient de bun pentru …, nu pot avea iubire și afecțiune de la cei din jur”.

Așa că vom căuta toată viața ca cineva să ne iubească, să ne aprecieze, să ne valorizeze, să ne accepte așa cum suntem, dar noi în subsidiar credem că:

„nu mă iubesc (apreciez, valorizez, accept) și nu merit să fiu iubit(ă)(apreciez, valorizez, accept) pentru că…”

Întâlnesc multe persoane care spun: lucrez cu afirmații, se schimbă ceva dar după un timp revin la nefericirea mea.

Interesant mi-am zis într-o zi. Ce din interiorul acestor persoane atrag în permanență situații nefaste? Și am găsit un răspuns care cred că vă va ajuta și pe cei interesați, adică pe cei care nu rămâneți constat în stare de bine pe care v-o creați conștient cu mintea voastră prin disciplină.

Spuneți-vă pe rând câteva cuvinte de apreciere a propriei persoane și vedeți ce simțiți în corpul vostru.

De exemplu faceți următorul exercițiu într-un loc liniștit când sunteți voi cu voi fără bruiaje din exterior și spuneți:

mă iubesc, apoi închideți ochii, respirați în 4 timpi de 4 ori și fiți atenți la ce se întâmplă în corpul vostru;

mă apreciez, apoi închideți ochii, respirați în 4 timpi de 4 ori și fiți atenți la ce se întâmplă în corpul vostru;

mă valorizez, apoi închideți ochii, respirați în 4 timpi de 4 ori și fiți atenți la ce se întâmplă în corpul vostru;

mă accept așa cum sunt, apoi închideți ochii, respirați în 4 timpi de 4 ori și fiți atenți la ce se întâmplă în corpul vostru.

Apoi notați ce ați simțit în corp, care au fost stările care au apărut, ce emoții v-au încercat. Astfel veți descoperi dacă conțineți sau nu aceste atitudini în subconștient.

Dacă ați avut palpitații, stări de tensiune sau disconfort înseamnă că nu conțineți aceste atitudini vizavi de voi, ceea ce rezultă că nici nu le atrageți din potențialul cuantic sub formă de manifestări reale în viața voastră.

Dacă starea din corp a fost de liniște, armonie, bine interior, înseamnă că aveți aceste atitudini active în subconștientul d-voastră

Și cum totul este posibil atunci când vrei, chiar dacă nu le aveți în subconștient prin disciplină puteți crea acum ca adulți, o rețea nouă de iubire, acceptare, pace, bucurie iar dacă reușiți prin atenție să rămâneți în prezent în aici și acum, adică cu energia în sigiliile superioare, veți magnifesta și creea acestea în realitatea voastră de zi cu zi.

Așa că vă recomad să faceți următoarea afirmație prin scris normal, scris invers sau spusă cu voce(cât să vă auziți) de 21 de ori pe zi timp de 6 luni de zile.

De ce 6 luni? Pentru că în 6 luni (conform cercetărilor din neuroștiințe) o rețea neuronală se crează, consolidează, și devine stare de  “a fi”.

Afirmația este simplă de forma:

“Mă iubesc și mă accept așa cum sunt.”

Spunând această afirmație veți vedea cum în jurul vostru lumea se va schimba, percepția prin care veți privi viața se va schimba, oamenii care apar în realitatea voastră se vor manifesta diferit, vor fi alții și astfel apare schimbarea de perspectivă și evoluție a vieții tale.

Spunând această afirmație nu însemană că vă complaceți într-o dependență sau vulnerabilitate ci că vă acceptați ca om care a venit să se dezvolte.

Apoi vă mai recomand o afirmație pentru a accepta că meritați să trăiți o realitate minunată:

“Merit să primesc iubire și afecțiune.”

Prin această a doua afirmație vă veți convinge că pentru a primi iubire și afecțiune din jur nu trebuie să fiți perfecți, să faceți totul pe placul altora, să salvați omenirea, să faceți binele impus de alții ci pur și simplu că existați și prin simpla existență meritați să primiți iubire și apreciere din jur. Uneori chiar dacă  iubirea și afecțiunea vin spre voi nu le vedeți din cauza credinței că nu sunteți suficienți de buni, frumoși, inteligenți, înalți, slabi, etc.

Vă ajută afirmația cum că “sunt destul”, prin faptul că ați venit la trup să experimentați pe planeta Pământ această existență spre creșterea dumneavoastră și manifestarea sinelui divin în materie.

Mult succes în a vă crea o viață magnifică. Din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire

17 Comments
 1. rusu elena says:

  Afirmatia a functionat insa ,mai intai am citit mult,apoi am dat mastile jos.E un lucru continuu.Apoi a trai in prezent ,a intra cat mai des in observator .A intelege bine ce inseamna sa fii sincer cu tine,am contradictii si azi si lucrez cu mine cam de 8 luni .M- a ajutat mult si faptul de a experimenta fiecare lucru in parte.Degeaba intelegeam rational daca nu experimentam. Am ascultat emisiunile dumneavoastra doamna de foarte multe ori.Va multumesc din suflet santeti minunata.Cresc cate un pic in fiecare zi.

 2. vali vali says:

  Va multumesc din suflet ,pentru tot ce face-ti pentru noi de pretutindeni …,multa sanatate .si astept cu drag toate postarile dv . sa ne traiti 1000 de ani..

 3. Ma bucur enorm ca v-am descoperit, sunteti un om extraordinar!
  V-am urmarit toate emisiunile, v-am citit cartile si de doua luni am inceput sa lucrez cu afirmatiile.
  Va multumesc pentru toate sfaturile pe care ni le dati pentru a ne face viata mai usoara.
  Multa sanatate si spor in tot ceea ce faceti!

 4. Rodica Badarau says:

  O sa spun doar atat : pur si simplu VA IUBESC si VA MULTUMESC ! Restul il stiti si simtiti dumneavoastra ….

 5. magdalena says:

  Eu nu stiu cum sa incadrez, am simtit o emotie coplesitoare de bine dar parca incercam si o stare de plans.
  Ce reprezinta?

 6. Si eu am simtit la fel, doamna Magdalena, dupa ce lucrasem de ceva timp cu afirmatiile, simteam ca se umple ceva in sufletul meu, o stare de bine, dar in acelasi timp imi venea sa plang si chiar am plans, iar plansul, cred eu, era al copilului interior care tanjea de mult timp dupa iubire; e un fel de recunoastere a faptului ca acea stare de bine va lipsea de mult timp, practic din copilarie, asa “traduc” eu ce-am simtit pentru ca aveam nevoie sa inteleg de ce a aparut plansul. Dar nu va descurajati, mergeti inainte cu afirmatiile ca sa consolidati starea de bine pe care ati simtit-o. Aveti incredere si fiti de partea dvs.indiferent de gandurile care apar din personalitate(ego) si vor sa va saboteze. Mai devreme sau mai tarziu apar si rezultatele, totul e sa nu renuntati.
  Ii multumesc din suflet doamnei Niculina Gheorghita pentru daruirea pe care o are fata de semenii sai. Datorita ei am inceput sa ma bucur de viata, sa ma bucur ca exist, a crescut credinta mea in Dumnezeu si cel mai important lucru este ca am inceput sa ma iubesc pe mine.
  La fel de important este si faptul ca m-a ajutat sa constientizez existenta Sinelui meu divin.
  Va doresc o zi minunata si sa aveti rabdare, caci rezultatele nu vor intarzia sa apara. Aveti incredere!!!
  Sunteti magnifica, doamna Niculina Gheorghita, va multumesc din suflet !
  Dumnezeu sa va binecuvanteze !

 7. Multumesc…simt o anumita vibratie …o anumita stare pe care greu o pot expima in cuvinte …lucrez cu mine de aproape 8 luni …miracolele au inceput sa apara ,uneori in 2 saptamini , alteori de azi pe maine , acum ma minunez ca doresc ceva (ex,ieri am vrut sa depun un cv si exact in ziua respectiva am intalnit o cunostinta pe care nu o mai vazusem de multe luni si lucreaza exact la firma unde imi doream eu sa merg si s-a oferit bucuroasa sa ma ajute)…mai am mult de lucru cu mine la stima de sine

 8. Doina Rozica says:

  Da . Frumos.Mulțumesc.Te iubesc. Si eu spun” Ma iubesc si ma accept asa cum sunt”.

 9. Alexandru says:

  Buna ziua!
  Doamna Niculina Gheorghita cum se realizeaza respiratia in 4 timpi?
  Va multumesc pentru raspuns!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.