Învătati să multumiti
Posted on 20/08/2013

“Oamenii sunt ingrați față de Creator, ingrați față de întreaga natură și chiar unii față de alții. Ei nu cunosc faptul ca gratitudinea, recunoștiința sunt forțe necunoscute care dezintoxică organismul și neutralizează otrăvurile.

Faceți acest exercitiu: mulțumiți întreaga zi. Da, toata ziua, repetați: “Mulțumesc… mulțumesc… mulțumesc…”. Veți spune: dar ne vom pierde timpul! Din contra, în acest moment veți câștiga! Prima sarcină a discipolului care doreste să se perfecționeze este să învețe recunoștința pentru că în această manieră va obține într-o zi cheia transformării materiei, a propriei sale materii.” {O.M.Aivanhov}.

18 Comments
 1. denisa tomsa says:

  Multumesc din suflet pentru tot ce ma invatati si pentru ca mi-ati schimbat viata in bine!Ma bucur ca ati revenit…..v-am simtit lipsa!!!

  Denisa

 2. multumesc!va iubesc din ce in ce mai mult!datorita cartilor si mesajelor dumneavoastra am reusit sa zambesc si sa merg mai departe atunci cand parea ca totul merge prost!

 3. si eu Multumesc pentru ce daruiti aici. Multumesc lui Dumnezeu care creeaza frumos prin voi.

 4. Multumesc pentru tot!Multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat sansa de a va intilni.Multumesc.

 5. Am invatat sa spun multumesc, si va multumesc mult, mult, chiar daca altii ignora recunostinta prin cuvinte, eu ma simt bine. Multi sunt invatati sa primeasca bani, foloase materiale, dar oare cuvantul” multumesc ” nu valoreaza mai mult? Eu simt bucurie si cand imi spune cineva multumesc , dar si cand multumesc cuiva. Va sunt recunoscatoare!

 6. multumesc Niculina cu toata inima..tu si Diana mi-ati schimbat in viata in bine..ati aparut atunci cind am avut nevoie..multumesc

 7. Draga mea , iti multumesc ! Imi esti din ce in ce mai draga !
  Traiesc in America si as vrea sa pot sa comand cartile tale …nu stiu daca se poate !
  Astept un raspuns !

  Elena

 8. intradevar ,reusesti sa transmiti o stare de bine prin modul tau de comunicare……MULTUMESC..!!!!!!! eu debia te-am descoperit!>>>>>……

Your email address will not be published. Required fields are marked *