Gandul simtit, aduce implinirea unei dorinte
Gândul simțit aduce împlinirea unei dorințe
Posted on 09/12/2013

Vă veți întreba care este mecanismul prin care un gând poate să creeze experiențele din viața noastră pentru împlinirea unei dorințe? Voi reda în acest articol întreg mecanismul, așa cum l-am descoperit și cum îl simt eu. Am vorbit în alt articol despre glanda pineală care este cea care amplifică vibrația unui gând și transformă cunoașterea în expresie materială.

Autor articol:psiholog Niculina Gheorghiță

Orice informație pe care o lăsăm să pătrundă în interiorul nostru, în creierul nostru, în corpul nostru – prin concentrare și atenție – va deveni o realitate vibrațională mai întâi în corpul fizic. Pineala transmite acest impuls ca pe un curent electric prin fiecare celulă până la nivelul structurii ADN, iar acest impuls este înregistrat ca o emoție, trăire.

Cu cât gândul este de o frecvență mai înaltă cu atât ce simțim în corp este de o intensitate mai mare. Sigur ați simțit și voi ce am simțit și eu de foarte multe ori, cum vă furnica ceva pe coloana vertebrală, sau cum vă încălzeați brusc, aparent fără motiv.

După ce  s-a instalat realitatea vibrațională în corpul fizic, acel gând face parte din noi, este ca atunci când conținem sângele în corp sau diferitele sisteme care sunt ca niște programe prin care corpul funcționează.  Având acel fior sau căldură simțit în interiorul corpului fizic, sufletul înregistrează acea senzație sub formă de trăire, într-o hologramă în câmpul auric  din jurul nostru.

Prin fiecare moment de atenție către acel gând, holograma din câmpuri luminează din ce în ce mai puternic. Cu cât luminează mai mult timp cu atât atrage pe frecvență specifică, gânduri asemănătoare de aceeași frecvență și aceeași consistență. De aici pot trage concluzia că creația începe la nivel energetic și abia apoi când noi conținem acel gând al dorinței, și a atins un punct critic al luminii apare forma. Acea lumină va atrage spre voi situații, evenimente, momente , lucruri sau entități care vor crea aceleași sentimente trăite în corp, date de toate gândurile pe care le conțineți voi.

Atragem spre noi ce conținem în interiorul nostru, adică cele nevăzute pentru a experimenta gândul pe care-l conținem în planul concret, planul 3D, astfel încât să dobândim înțelepciune.

Orice gând odată simțit ca pe o certitudine în interiorul vostru: ” știu că așa este”, vă părăsește corpul prin câmpurile electromagnetice din jur și intră în fluxul conștiinței sociale, și atrage spre voi orice ar produce același sentiment dat de dorința sau gândul trăit în corpul vostru fizic. Cu cât dorința este simțită mai intens cu atât mai completă va fi împlinirea ei.

Astfel orice dorință ați avea, aveți capacitatea ca prin cunoaștere să o materializați. Materializați mai repede sau mai greu în funcție de cât de mult vă concentrați.

Concentararea, motivația și voința se activează în funcție de cât de mult vă doriți acel ceva. Când vă doriți cu adevărat nu mai apar îndoieli, neâncredere și justificări cum că, nu se poate. Atunci ” când vrei cu adevărat poți!”– adevărată expresie.

Pentru a vă materializa dorințele pe care le vreți, tot ce aveți de făcut este să simțiți ceea ce doriți. Spor în tot ce faceți. Cu drag din iubire pentru iubire

15 Comments
 1. “crede si nu cerceta ” e atat de siplu dar si atat de greu. Cred ca sentimentul de care vorbesti este cel de bucurie si iubire care insoteste indeplinirea dorintelor. Daca reusesti sa traiesti acestea fara nici o umbra de indoiala poti merge si pe apa. Dar cat de greu ne uneori sa lasam toate temerile deoparte. Trebuie sa gasim rezonanta dintre dorinta si univers.

 2. Gandul simtit duce la îndeplinirea dirintelor eu stiu ca asa este eu lucrez cu mintea mea de ceva timp au fost momente cand descarcam informatii apoi ma întrebam cum, de unde,în ce mod.
  Da acum ceea ce simt s-a intensificat extraordinar de mult, sunt afirmatiile care mi le spun, eu sunt în prezent si sunt într-o stare de bucurie cu extaz.
  Eu stiu ca sunt creatorul realitatii mele, eu stiu ca suntem ganduri, eu stiu ca esti ceea ce gandesti, eu stiu ca poti fi tot ceea ce îti doresti, eu stiu ca totul atragem spre noi prin vibratie din fluxurile de constiinta, eu stiu ca totul ai doar gandindu-te la ce îti doresti si sa stii ca esti deja asa fac eu lucrez cu mintea si în fiecare clipa eu stiu ca eu stiu.
  Deci în orice clipa eu stiu ca eu stiu, eu stiu, eu stiu, eu stiu ….

 3. Valentina says:

  Sunteti o binecuvantare pentru noi toti. pana acuma modelul meu de femeie era Sofia Loren dar acuma s-a schimbat treaba. este Niculina Gheorghita deoarece ne invata sa privim dincolo si sa traim frumos, usor si bine. Te iubim si iti multumim. imi doresc intr-o zi sa te vad ca persoana si sa zic uaaau ce minuni pe pamantul nostru.

 4. Pop Marioara says:

  Foarte imteresant si mi-ar placea sa aprofundez aceste teme mai mult ,sunt incintata ca v-am cunoscut doamna Niculina chiar daca si numai prin intermediul calculatorului .va multumesc

 5. Anca Faur-Maniu says:

  Doamna Niculina Gheorghita,ce minunat ca v-am gasit,ce mare bucurie……..tot cautand ,cautand,cautand acel ceva care sa-mi raspunda la intrebari si sa ma puna la lucru si sa ma responsabilizeze in fiecare clipa de gandurile si actiunile mele……Va multumesc ca existati,ca mi-ati aparut in cale chiar daca pe internet,ca mi-ati pus la dispozitie informatie pretioasa si utila ,bine documentata si accesibila din toate punctele de vedere!!!!!!!!Va imbratisez din toata inima,imi doresc sa va cunosc personal intr-o zi!!!

 6. Sunteti minunata si va multumesc ca existati! Pun in aplicare tot ce imi este de folos din ceea ce impartasiti!
  Va imbratisez cu drag!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *