“Formula magica”- realizarea si utilitatea ei
Posted on 11/09/2014

Prin acest articol am ales să vă transmit formula magică care face miracole celui care o aplică și creează în câmpul cuantic, prin efectul de undă, ceea ce creezi mental și apoi vei experimenta faptic.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Formula magică” – cum am denumit-o stând de vorbă cu o prietenă – conține următoarele cuvinte pe care le rostești mental:

 „Iartă-mă ,

 Te iert,

 Te iubesc,

 Mulțumesc”,

după ce le-ai rostit îți imaginezi cum strângi persoana respectivă în brațe.

Recomand să realizați „Formula magică” seara la culcare sau dimineața la trezire cu acele persoane cu care aveți o neiertare, care v-au supărat, pe care v-ați supărat, care sunt din mediul intim, familial și nu sunteți pe aceeași frecvență, etc.

Care este miracolul din spatele acestei formule. Așa cum știți noi suntem formați 0,000001% materie, adică corp fizic, iar restul de 99,999999% energie și informație (adică câmpul cuantic pe care l-am creat în jurul nostru prin credințe, trăiri, vorbe, fapte, etc.). Deci noi suntem în cea mai mare parte în acest câmp cuantic și acolo creăm realitatea pe care o vom experimenta într-un anumit timp, mai aproape sau mai departe în timpul liniar – în funcție de credința noastră.

Rostind și aplicând această formulă – a căror cuvinte sunt de o vibrație foarte înaltă – tu creezi la nivelul câmpului cuantic acea stare pe care vrei să o transmiți persoanei și acea îmbrățișare. Tu de fapt îmbrățișezi ființa persoanei, cu care la nivel intim ești unit, în câmpul cuantic universal.

Formula emisă astfel, face curățenie pe canalul vostru de comunicare cu persoana respectivă și șterge din corpul relațional acele holograme create din supărare, nemulțumire, ură, răzbunare, etc. Această curățenie o poți face doar tu și nu o terță persoană, deoarece tu ești creatorul acelei holograme, și fiecare creație se întoarce la creator.

Făcând această curățenie nu mai energizezi acea hologramă și nu mai atragi pe frecvență specifică holograme asemănătoare ca energie și informație, și astfel te ridici pe un câmp cuantic ca frecvență superioară. Noi creăm acest câmp din interior, spre exterior.

Astfel fiecare cuvânt din această formulă realizează și creează următoarele în câmpul cuantic:

Când rostești Iartă-mă, înseamnă că tu accepți să faci armonie și pace cu persoana respectivă.

Veți întreba “dar dacă ea nu vrea?”.

Dacă ea nu vrea este problema ei nu a ta. Este necesar ca tu să înțelegi că dacă ai făcut primul pas vei șterge acele gânduri distructive de pe canalul vostru de comunicare, dinspre partea ta, iar ce vine apoi dinspre acea persoană nu te mai atinge, deoarece partea ta de canal este invadată de lumina iubirii divine.

Când rostești cuvântul Te iert, înseamnă că ai conștientizat și accepți că ce a fost a fost, trecutul nu-l poți întoarce în schimb poți îmbunătăți prezentul și viitorul cu emisii de frecvență înaltă. Realizezi că fiecare om face ce știe mai bine, iar un anumit comportament poate fi un efect al unei traume, al unei suferințe emoționale a persoanei respective. Mereu spun că un om care se comportă urât sau distructiv este un om în suferință emoțională, cu diverse traume înregistrate la nivelul sistemului limbic profund, și face ce poate ca să liniștească acea hiperactivitate cerebrală. Eu sunt convinsă că orice om care se cunoaște și este conștient de el, dacă ar realiza aceste lucruri nu și-ar mai arunca veninul afară spre ceilalți, pentru că prin fiecare gest sau faptă distructivă el de fapt crește veninul din interiorul lui și tot el este cel care stagnează, care suferă și care își va aduce în realitatea lui situații asemănătoare cu ce face la alții.

Atunci când emiți cuvântul Te iubesc, tu de fapt crești frecvența câmpurilor din jurul tău, astfel încât activezi și luminezi destul de mult holograma iubirii divine, a păcii, a armoniei, a echilibrului, a bucuriei și toate celelalte stări de derivă din iubire. Prin cuvântul te iubesc tu te conectezi la Sinele Divin al persoanei respective și îl urci pe frecvența ta, creată de sentimentul de iubire.

Atunci când emiți cuvântul Mulțumesc, tu de fapt emiți recunoștință pentru ce ai învățat lângă acea persoană, pentru că te-a ajutat să te cunoști pe tine, să te înțelepțești, să experimentezi ceva diferit să crești creațiile din câmpul cuantic. Asta înseamnă evoluție, împlinire, bucurie.

După ce rostești mental pe concentrare cu deschidere și credință, îți imaginezi cum îmbrățișezi mental persoana. Atunci când o îmbrățișezi este ca și cum ești convins și sigur că ai realizat și emis toate aceste cuvinte. Prin actul îmbrățișării tu creezi în câmpul cuantic acea hologramă, iar în timp se va manifesta și în planul fizic, concret. Mulți clienți și cursanți de-ai mei au realizat acea îmbrățișare fizic, de la persoane care nu au făcut niciodată așa ceva. Este un miracol.

Dați-vă voie să trăiți și să experimentați miracolul din spatele acestei formule magice.

Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

18 Comments
 1. Aveti dreptate cand spuneti ca” un om care se comporta urat sau distructiv, este un om in suferinta emotionala cu diverse traume” Am constatat si eu acest aspect in comportamentul meu in primul rand. Formula este magica si simpla in acelasi timp. Sunt bucuroasa sa practic aceasta formula.
  Va multumesc din suflet!

 2. Dar oare ce as putea face cu persoana de care mi-e frica sa o intalnesc ,mi -e frica sa o imbratisez chiar si mental pentru ca ,candva eram impreuna iar acum prezentul este altceva….?

 3. Eu o spun o singura data si functioneaza. Conditia este sa o spui sincer, sa crezi in ea… Daca iti ceri iertare, sa o faci sincer, daca ierti sa renunti la orice resentiment, invinovatire (ca si cum ai sterge cu un burete tot ce a fost dizarmonios intre voi), cand spui ca il iubesti, chiar asa sa fie ( sa simti cum il cuprinzi cu iubirea ta ) si cand ii multumesti, sa simti ca esti recunoscator universului pentru toata experienta legata de aceea persoana.
  Daca toate acestea au fost facute din inima, imbratisarea e plina de pace.

  Cand simt ca sunt doar cuvinte si nu sunt atasata de ele si cu spiritul, o repet pana simt ca m-am eliberat de persoana respectiva, caci acestea nu sunt doar asa cuvinte de rostit in speranta ca se va petrece o minune in celalt. Sunt pentru noi insine, sa se petreaca schimbarea in noi. Si implicit va fi si in celalalt. Caci daca noi purtam in continuare ranchiuna, de ce ar trebui celalalt sa se schimbe doar ca am mormait noi niste cuvinte?

 4. Iata un instrument Ho’oponopono reinventat!
  Asta inseamna sa fii un creator! Dintr-o formula prafuita si care continea si o fraza care te trimitea in trecut – “Imi pare rau” – Niculina a facut o formula magica, cu o vibratie superioara care functioneaza si care ajuta viata sa curga frumos in noi toti!
  Multumesc Niculina!

  Multumesc! Multumesc! Multumesc!

 5. Fără-îmi pare rău. Când îți pare rău te duci în trecut și te afunzi mai tare în el. Corect și de frecvență ridicată ste formula: iartă-mă, Te iert, Te iubesc, Mulțumesc. spor la treabă

 6. Am făcut asta și a funcționat impecabil!
  Aveam un client supărat fără motiv pe mine. Nu a vrut să înțeleagă faptul că problema lui nu mi se datora mie și sa manifestat foarte urat la telefon.
  Timp de o zi am spus intens și cu credință această formulă magica fiindcă mi se părea aproape imposibilă împăcarea, iar dorința mea era de a nu ma mai intersecta în viata cu acel om.
  Am venit ,am manifestat bunăvoință, am rezolvat problema, el sa scuzat că nu a înțeles în profunzime problema, iar la despărțire m-a luat în brate și m-a rugat să-l iert fiindcă a fost extrem de nepoliticos.
  Este exact cum am vizualizat sfârșitul întâlnirii noastre.
  De atunci m-a mai sunat de câteva ori pentru a-i face unele lucrări, am refuzat politicos, iar el a dispărut.

 7. Viorel Prisacaru says:

  Dumnezeu a făcut minunea să pot urmări pe YouTube emisiunile Doamnei Niculina pun în practica și viața mea sa schimbat Mulțumesc mult pentru ceea ce faceți

 8. Primim doar informatia datorita altora, viata ni se schimba datorita noua. O seara frumoasa!

 9. Multumesc! In ultimul timp fac asta zilnic, uneori de câteva ori pe zi. Ma liniștesc si ma simt bine după ce fac asta.
  Multumesc mult pentru tot!

 10. Multumesc!Pentru rabdare,pentru impartasirea cunoasterii dvoastra,sunteti balsam pentru mintea si sufletul meu!Cu recunostinta,

 11. Ca si mama pot sa repet aceasta formula pt copilasul meu care a tot fost bolnavior? Anul trecut a facut in fiecare luna cate un episod de amigdalita,puroi,febra,ganglioni. Ne ajuta formula magica pt deblocarea acestor provocari?

Your email address will not be published. Required fields are marked *