Dar din dar se face Rai
Dar din dar se face Raiul
Posted on 07/02/2014

Ce frumos….

Conform conștiinței cuantice, în momentul în care primești ceva în dar și dăruiești mai departe, tu, de fapt, creezi un moment de bucurie în care și tu, și cel care primește, accesați  fluxul de conștiință al iubirii. Tu pentru că ai dăruit și te-ai deschis, celălalt pentru că se umple de bucurie.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Conform fluxurilor de conștiință cuantică, în momentul în care dăruiești ceva, din locul în care ai dăruit izvorăște mai multă lumină, bucurie, iubire. Asta deoarece noi suntem ființe nelimitate, cu potențiale nelimitate. În momentul în care dăruiești ceva prin “a da”,  vrei și accepți că poți face un salt cuantic pe un nou flux de conștiință cu frecvență superioară. Așa că, dacă dăruiești dintr-un anumit plan, ieși din el și primești ceva superior. Astfel, ți se deschide mintea și accesezi alte fluxuri de conștiință cu frecvență ridicată. Cum spunea un maestru “oamenii generoși au întotdeauna din ce în ce mai mult”. Deci, cu cât dăruiești fără așteptări, doar din bucuria dăruirii, tu evoluezi și faci salturi cuantice pe fluxuri de conștiință de frecvență mai înaltă. De acolo accesezi din ce în ce mai multe posibilități și oportunități atât tu cât și cel care primește. Cel care primește, prin bucuria trăită, se îmbogățește, adică îi crește sufletul, iar tu, care dai, te îmbogățești prin bucuria simțită. Bucuria este starea firească a sinelui. Așa că bucuria simțită ca nivel de stare, te înalță și te ține pe fluxuri de conștiință ridicată și cu forța vieții sau ki-ul în sigilii superioare.

Spor la lucru cu voi și dați-vă voie să fiți bucurie!

Pentru cel care  a primit și dă la rândul lui mai departe este foarte interesant. Adică, a acceptat că este doar un intermediar care a facilitat un dar pentru altcineva. Se bucură, acceptă și saltul său este fantastic, deoarece aici intervine dăruirea curată fără așteptări și recompense.

Cu drag, din cunoaștere și iubire, pentru cunoaștere și iubire!

5 Comments
 1. Cotea Alexandru says:

  EXTRAORDINAR.Ma straduiesc sa practic. Multumim ca existi.Dumnezeu sa te binecuvinteze.

 2. Cu o zi înainte ca dumneavoastră să publicați acest articol eu am simțit ceea ce scrie în articol identic si mie mi-a venit publicarea lui ca un răspuns.
  O colegă de-a mea se gândeste la o dorinta, eu îi spun sa o si scrie, ea îmi spune de ce, eu íi spun în carte este explicat de vrei îti aduc cartea sa o citesti la care ea a fost deacord desi nu este o persoana care sa citeasca sau să se ocupe de dezvoltare personala bine ca ea stie de la mine faptul ca de te gandesti la o dorinta ea se si îndeplineste.
  Bucuria mea imensa este ca vrea sa citeasca una dintre cartile dumneavoastră si chimismul care a fost între noi două ca de la ea chiar nu ma asteptam.
  Totodata am simtit o trecere o urcare un salt cuantic.

 3. De cand sunt copil, am invatat prin puterea exemplului, de la dragii mei parinti, sa ofer. Era asa de placut cand mama ma trimitea la usa vecinei cu o farfurie plina cu prajituri, desi toate alimentele erau rationalizate pe atunci. Ii vedeam vecinei bucuria din ochi si mi se umpleau si ai mei de bucurie, plecam de la ea cu sufletul plin si aduceam mamei bucuria inapoi. Si acum simt aceeasi bucurie cand ofer, dar de curand mi s-a intamplat ceva surprinzator. Eram in tren, intr-o calatorie lunga, de mai bine de 10 ore si stateam aproape de barul trenului. O femeie a venit sa cumpere apa, dar se terminase provizia fiindca toata lumea cam asta cumpara. A inceput sa-l ameninte pe barman ca il da in judecata. Aveam la mine o sticla de 2 litri de apa filtrata prin osmoza inversa, primita de la gazdele mele. Mi-am pastrat eu intr-o sticluta mai mica si i-am oferit cu drag femeii restul de apa, din sticla pe care nu o atinsesera buzele mele. Cu o ora mai tarziu, femeia s-a intors la bar catranita foc, ca apa “ii arsese matele” si vroia sa cumpere …Fanta :)) Mi-a aruncat priviri rautacioase, ca si cum apa pe care i-o oferisem ar fi avut ceva. Si totusi, eu i-am oferit-o cu drag si din toata inima, de ce s-a intors femeia cu repros si suparare?

 4. Catalina Balaur says:

  Esti intradevar iubire. De cate ori urmaresc emisiunile in care esti invitata simt cum trec la un alt nivel de cunoastere.Iti multumesc pentru ca existi si explici lucrurile pe intelesul tuturor si cu multa daruire.

 5. Am inceput si eu sa daruiesc….informatii,putinul pe care l-am experimentat.sunt in Italia si aici in nord am gasit asa de multi oameni anxiosi,depresivi….si incerc sa dau o imbratisare,o informatie,o teorie de-a ta,Niculina.dar uneori mi-e frica de consecinte….mi-e frica ca se creaza un atasament a acelor persoane de mine….de ce ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *