Cuvinte magice (III)
Posted on 09/05/2014

„Eu ştiu” – deschizătorul fluxului de conştiinţă al informaţiilor necesare

După ce ai activat fluxul încrederii din procesul de materializare, se derulează firesc următorul magic şi anume „eu ştiu”. Când s-a activat „eu ştiu”, parcă în creierul tău se deschid toate uşiţele spre informaţiile necesare împlinirii. Parcă deodată ştii ce ai de făcut ca să reuşeşti. Eşti una cu cunoaşterea necesară materializării. Spune maestrul Ramtha că, atunci când ştii, tu de fapt te conectezi la mintea celor mai geniali oameni care au vieţuit pe pământ şi care au materializat ce vrei tu acum. Prin metodele descoperite şi aplicarea lor pentru materializare, acele metode s-au implementat în conştiinţa extinsă a planetei. Astfel că tu azi, de fapt te conectezi la această minte unde ai toate informaţiile, şi începi să le descarci, adică să le accesezi cu mintea ta umană, individuală.

 

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Ce frumos şi simplu este să descarci tot ce s-a creat cândva pe pământ! În realitate, noi aşa accesăm cunoaşterea care există în conştiinţa planetară, de unde facem şi noi parte.

Aşa se explică cum doi sau mai mulţi cercetători din zone diferite, care nu au auzit unul de altul, descoperă aceleaşi lucruri, deoarece ei au accesat acel flux de conştiinţă unde se află informaţia respectivă. Deci aici nu e vorba de plagiat sau mai ştiu eu ce fel de ciudăţenii, ci toţi au descărcat informaţia din acelaşi flux de conştiinţă.

Vă dau tot un exemplu personal. Am un prieten vechi, cu care de peste 20 de ani avem preocupări comune şi anume cercetăm lumea nevăzută de lângă noi.

În decembrie 2013 scriam amândoi, fiecare câte o carte despre gândire şi cunoaştere. Îl rog să-mi scrie prefaţa cărţii mele care se numeşte „Cunoaşterea şi fluxurile de conştiinţă cuantică”, neştiind că şi dumnealui scria ceva asemănător. Când m-am întâlnit să-i dau cartea şi a citit-o mi-a mărturisit că şi el scrie o carte referitoare la cunoaştere, asemănătoare care se numeşte „Strania energie a gândirii” autor Ing. Florin Gheorghiță. Deci uitaţi cum oameni cu preocupări asemănătoare descarcă informaţii în acelaşi timp, din fluxuri de conştiinţă identice.

Exemple de acest gen sunt multe aşa că e loc sub soare pentru fiecare, important este să ştim ce vrem şi să credem că totul este posibil şi atunci se deschide fluxul de conştiinţă al  cunoaşterii necesare materializării.

Maestrul Ramtha ne îndrumă foarte frumos să ne deschidem spre cunoaștere folosind o afirmație de genul: Din Domnul Dumnezeul ființei mele, eu știu acum tot ce se poate ști în acest moment despre…. Așa să fie!”

După ce spuneți această afirmație fiți foarte atenți la tot ce se întâmplă în jurul vostru pentru că vor veni răspunsurile cele mai potrivite, avantajoase pentru evoluția voastră. S-ar putea să primiți unele răspunsuri pe care să nu le puteți înțelege în acele moment, prin folosirea cuvântului eu știu veți putea traduce pe înțelesul vostru ce primiți, într-un timp destul de scurt. Folosind cuvântul eu stiu” vor apărea cunoștințele și informațiile necesare. Cheia care ne deschide ușa spre cunoștințele potrivite sunt pur și simplu cuvintele „Eu știu”, iar realizarea lor va urma negreșit dacă vrem și credem că știm.

O altă recomandare a maestrului Ramtha este să spunem cu convingere următoarea afirmație, pentru a fi pregătiți să primim răspunsul optim la întrebările noastre: “Din Domnul Dumnezeul ființei mele, acum știu răspunsul la această chestiune și mă aflu într-o stare propice primirii lui.” Folosind această afirmație invocăm cunoașterea necesară pentru a decide ce facem mai departe.

Gândul și dorința de a ști, simțite în suflet, ne deschid poarta spre descărcarea informațiilor optime.

Așa cum știți deja exemplele personale sunt elementele  principale în transmiterea cunoașterii accesate și trăite de mine, vă voi da un exemplu petrecut de curând.

Fiind acum într-o situație mai specială pentru că voi aduce la trup un copilaș, aveam niște credințe false cum că: dacă copilul este fată îți este rău, nu te simți bine, etc. Treaba cu răul am rezolvat-o tot printr-o conștientizare și schimbare a credinței, dar mai aveam o stare de nervozitate inexplicabilă doar cu cei apropiați din familie. Fiind mereu sub autoobservație am zis că ceva nu este în regulă, nu e firesc să am această stare. De felul meu nu sunt furioasă. Într-o zi am spus „știu dintotdeauna cauza acestei stări”. Mă întâlnesc cu colega mea și îi spun: Nu știu ce am, am manifestări de nervozitate cu cei apropiați care nu sunt firești? Ea îmi răspunde: „hormonii dragă, asta e acum, așa te manifești; și eu la fată am avut stări asemănătoare, etc.” La acest răspuns am făcut ochii mari și mi-am zis: „uite cum se derulează programul și credința falsă din conștiința socială generală, prin creierul meu, cum că la fată sunt stări ciudate”. Atunci am decis să ies de pe acel flux de conștiință și să trec pe un flux superior unde eu ca spirit decid ce stări să am, și nu hormonii. În scurt timp am intrat în stare mea firească de pace și liniște interioară, cu tot cu hormoni cu tot. Deci când vrei, crezi că este o cauză (pentru că nimic nu este întâmplător, totul este o creație de-a noastră conștientă sau inconștientă preluată din mediul înconjurător), și ceri să știi, atunci găsești cauza, soluția și vei trece la verbul „a putea”. Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

4 Comments
  1. Iata cum a venit raspunsul si mie.mi s-a intamplat exact acelasi lucru ,o stare de nervoZitate si iritatie cu cei dragi(eu am doua fetite)si mi s-a intamplat pe data de 8 mai,cand ma intrebam ce am.nu sunt insarcinata dar am dat tot vina pe hormoni pentru ca eu cred ca ar fi perioada premenstruala.fantastic ,Niculina,cum s-a dovedit ca doua persoane la distanta (eu de tine sunt la distanta de 2300 km)am fost pe acelasi fluì de constiinta si cum pe afirmatia “eu sunt mintea nelimitata a lui Dumnezeu”am primit si raspunsul asta.mi-a ramas sa descopar oricum ce ma determina sa am starea aia.la afirmatia de mai sus pe care am flusat-o ieri,stii c’è multe lucruri interessante am invatat din relatarile a diverse persoane ?minunat!multumesc,cu drag

  2. Doina Rozica says:

    Zi de zi descopăr tot mai multe despre mine. Mulțumesc pentru că există oameni minunati precum Niculina. Te iubesc . Am impresia că te cunosc dintotdeauna.

Your email address will not be published. Required fields are marked *