Cuvinte blocante (III)
Posted on 23/06/2014

Nu ştiu, nu pot, nu am

Atunci când foloseşti negaţia în faţa celor mai puternice programe, te blochezi pe un flux de conştiinţă al neîmplinirii. Astfel creezi în realitatea ta piedici prin care nu participi la crearea conștientă a realității tale.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Spun acestor cuvinte: Cuvinte prin care te auto-sabotezi ca să nu participi conștient la creația ta. Astfel te sustragi de la responsabilitatea conștientă a creației. Prin folosirea acestor cuvinte tu de fapt îți dezvălui ție și celor din jurul tău că, încă nu vrei să schimbi ceva în realitatea ta, că nu ai încredere în tine și în divinitate și că nu ești conștient(ă) de potențialul divin din interiorul tău.

Veți observa atât la voi cât și la cei cu care intrați în contact o anumită negație pe un anumit segment din viață. Acel segment este locul în care ai avut sau au avut eșecuri sau suferințe emoționale.

Pentru a nu mai suferi omul alege negația sau dorința de a nu se mai implica. Doar că această alegere te ține și îl ține tot mai mult în suferință. Asta se întâmplă deoarece omul are implementat încă de la facere programul creației cel mai puternic program din ființa sa. Atunci când nu creezi și te-ai închis, energetic vorbind pentru a crea „te mănânci pe tine”- , nu ai de unde să te încarci ca să mergi mai departe să scoți frumosul, esența și măreția divină din interiorul tău.

Prin creație noi deschidem izvorul cu apă vie din interiorul nostru.

Când creezi ești mereu plin de bucurie, voie bună, vitalitate, mănânci foarte puțin, dormi puțin pentru că tu te încarci cu apa vie din izvorul interior care este de o frecvență net superioară elementelor de hrană exterioară corpului și minții.

Prin folosirea acestor negații te închizi ca într-o închisoare, unde nimic nu vine spre tine și nimic nu pleacă dinspre tine. Peste tot găsim sintagma „dăruiește dacă vrei să primești”, adică vei crea în realitatea ta acele oportunități pentru că ai deschis anumite fluxuri de conștiință prin care ființezi.

Observați-vă și înlocuiți negațiile pe care le folosiți în exprimare, observați segmentul din viața voastră unde sunt des întâlnite și veți putea face curățenie, pace și lumină în crearea conștientă a realității voastre. Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire

5 Comments
  1. norica anghel says:

    V-am descoperit de curind si imi place f mult ce am de invatat multumesc!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *