Acţionează şi materializează o dorinţă
Posted on 10/10/2012

Ființele umane sunt în permanență motivate să crească, să evolueze și să-și împlinească atât trebuințele primare cât și pe cele superioare. Unii oameni stau mai mult timp pentru împlinirea trebuințelor primare, alții trec mai repede peste ele și vor să-și împlinească trebuințele superioare – conform teoriei lui Maslow.

Orice nevoie avem, o traducem printr-o dorinţă, apoi intenție și în final creație materializată.

Spun maeștrii că, orice dorință pentru tine (pentru împlinirea ta și nu a altora), pe care o accesezi, este deja împlinită în univers, însă ce ai de făcut este să te comporţi ca şi cum este realizată şi să trăieşti în Acum.

Dorinţa se transmite ca o formă gând, ca o undă de energie în câmpul cuantic.

Fiecare undă de energie este un câmp purtător al minţii. Când această energie este eliberată, este purtată într-un câmp şi se sfârşeşte ca realitate.

Pentru a elibera energia materializării dorinţei, este necesar ca mintea noastră raţională să accepte că este posibil să se împlinească.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiţă

Asta indică credinţa. Adică “după credinţa ta îţi este ţie”. Credinţa este motorul care porneşte energia spre materializare, spre crearea realităţii. După ce ai eliberat energia prin credinţă un alt pas important este să stărui în focus sau concentrare pe idee sau gândul dorinţei. Adică zilnic să acorzi câteva minute de concentrare dorinţei respective. Când stai pe focus fără încrâncenare – adică ştii că se va împlini- prin concentrare nu faci decât să dai energie şi forţă primului gând emis. Adică îl potenţezi pentru a se împlini. Următorul pas este să acţionezi. Când acţionezi eşti conştient, responsabil atât de călătorie cât şi de rezultatul împlinit. „Dumnezeu îţi dă dar nu-ţi pune în traistă”- un proverb românesc, care ilustrează nevoia de acţiune pentru împlinire.

Dacă nu acţionezi înseamnă că trăieşti condus de frică şi de mintea limitată, plină de programele care spun că: nu se poate, e greu, și multe astfel de frici. În această stare eşti destul de confuz, ceri mereu sfaturi, nu ai încredere în tine şi de aceea eşti uşor de manipulat şi de deturnat de la dorinţa ta. Ce vreau să vă spun este că dacă te-ai lăsat deturnat de la dorinţa ta toată viaţa vei căuta să o împlineşti sau vei fi frustrat că nu ai reuşit. De aici până la o boală pe structura fizică nu mai e decât un pas. De aceea sunt atât de mulţi oameni bolnavi, pentru că şi-au blocat energia în trecutul neîmplinirii dorințelor lor care, țineau de trebuințele superioare.

Dacă ştii ce vrei şi acţionezi mai ai un pas de făcut şi anume să  rămâi centrat pe dorinţă fără atașament, să nu te laşi influenţat de mulţi alţii care nu pot şi îţi spun că nu se poate, din diverse cauze. Mama mea avea o vorbă: „când vrei să faci ceva să nu spui la nimeni până nu ai realizat”. Nu o înţelegeam şi îi spuneam „mamă de ce să nu se bucure şi cei dragi mie de realizarea mea?” Dar îmi spunea că aşa a observat ea de-a lungul vieţii, că atunci când spunea cuiva, reușea foarte greu ce îşi propunea adică avea mai multe piedici.

Mai târziu (după diverse experienţe în care am testat pe propria piele acest adevăr) am înţeles că nu toţi oamenii se bucură de realizările tale ci sunt chiar indignaţi că tu poţi şi ei nu, și dezvoltă invidii pe succesul celui care realizează ce își propune.

După ce ai materializat o dorinţă vei trăi acel lucru ca un adevăr şi astfel tot ceea ce va apărea în calea împlinirii trebuințelor tale, ştii că poţi orice şi vei trece peste acele provocări cu bine.

Cu fiecare materializare îţi creşte energia pe care o generezi prin puterea interioară şi încrederea în potenţele tale divine.

Astfel apare bucuria iar scopul vieţii nu mai este doar să ai un servici, o famile, o casă, distracţii, etc. ci să îţi depăşeşti condiţia umană limitată şi să să-ţi descoperi puterea de creaţie.

“Bucuria înseamnă să fii stăpânul corpului fizic şi a minţii tale limitate” – {Maestrul Ramtha}.

 

Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și bucuria împlinirii.

Aşa să fie!

14 Comments
 1. Exemplu- imi doresc o casa si un loc de munca . Nu am banii necesari pentru casa , si pentru ca am inceput cursurile pentru invatarea terapiei bowen vreau sa lucrez in acest domeniu desii nu am banii necesari sa deschid un cabinet . Cum procedez- ce afirmatii fac , cum sa ajung sa accept ca da este posibil sa le am si cum actionez?
  Multumesc !

 2. Vă doriți dar încă nu credeți că e posibil.Dacă ați crede ați acționa altfel deja. Nu vă pune nimeni în traistă, este necesar să faceți ceva. În timp vor veni și cabinetul și tot ce vă mai trebuie pentru manifestarea Spiritului pe Pământ.

 3. Buna seara, vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru acest site si pentru articole. Mai am pana le citesc pe toate, la unele revin pentru a-mi reimprospata informatiile. Am avut o tresarire cand am citit vorba de la mama dvs.: “când vrei să faci ceva să nu spui la nimeni până nu ai realizat” , eu tot timpul am gandit asa, de mica eu cu mine, cand mi-am pus ceva in minte sa fac. Timpul si evenimentele mi-au demonstrat ca nu este bine sa impartasesti decat dupa ce ai obtinut ceea ce ti-ai propus. Cand spun cuiva ce intentionez apare indoiala, sfaturi, devieri de la directia care vroiam sa o urmez, caci se spune ca e bine sa te fatuiesti, sa mai vezi o alta parere, altii care au facut … ,etc si ajungem sa nu ne mai ascultam Sinele. Numai bine! Maria

 4. V-as ruga mult sa ma lamuriti in doua chestiuni, pentru care nu am gasit niciunde un raspuns clar:

  1.Putem formula (fixa in minte) mai multe dorinte in acelasi timp (de exemplu 2-3), pe care sa le transmitem ca forme gand in acelasi timp, adica toate odata, in fiecare zi, timp de 29 de zile sau trebuie sa ne ocupam de o singura dorinta o data, timp de 29 de zile, dupa care stabilim o alta dorinta, etc. ?

  2. Cum trebuie transmise aceste dorinte pentru ca ele sa se-mplineasca? Trebuie spuse obligatoriu cu voce tare sau pot fi spuse si in gand sau scrise ?

  Va multumesc mult.

 5. Multumesc … pentru raspunsul dumneavoastra expeditiv … Si cei din alte orase decat cele in care tineti dumneavoastra cursuri, nu mai conteaza ?? Eu sunt din Timisoara si nu as avea cum sa particip la cursul dumneavoastra, desi mi-ar fi placut. Voi cumpara totusi cartea, poate ma va ajuta cu ceva …

 6. Doamnă dragă, toată lumea poate beneficia de cursurile mele în limita locurilor disponibile și locațiilor unde organizez cursurile. Pot să vă spun că am cursanți care vin lunar de la Timișoara, Oradea, Cluj, Târgu Mureș, Brașov, Sibiu,Londra, Italia, Franța, Austria și multe alte locuri. Așa că dacă vrei ceva și chiar vrei poți. Eu am fost în toată lumea ca să mă pot instrui așa că fiecare alege ce și cum vrea să facă. Cartea sigur că vă va ajuta, important este să vreți. Mult succes în tot ce faceți.Cu drag

 7. Bineinteles ca poti, poti sa vii si din Congo in fiecare saptamana, numai sa te tina buzunarul … Si ca o precizare, eu chiar VREAU. Am urmarit toate inregistrarile pe care le-am gasit cu dumneavoastra pe internet si voi lua si cartile, pentru ca, sincer, ma intereseaza cu adevarat, v-as asculta non stop (probabil rezonez foarte bine cu tot ceea ce spuneti), consider ca mai am foarte multe de invatat de la dumneavoastra si vreau sa ,,absorb” cat mai mult.
  Oricum, aveti toata aprecierea mea si va multumesc mult.

 8. Buna Ziua! Apreciez profund ceea ce oferiti! Ma bucur de fiecare data cand va citesc sau ascult! Aveti multa iubire! Va multumesc, va iubesc si va apreciez!

 9. Imi doresc sa gasesc un alt loc de munca mai usor si sa scap de gestiunea pe care o am.

 10. Mazere Horea Adrian says:

  Doresc sa va multumesc pentru tot ceea ce faceti, desi sunt doar un “novice” sunt impresionat de rezultate. Boala pe care ani de zile am incercat sa o vindec cu medicamente s-a vindecat de pe o zi pe alta doar schimbandu-mi modul de a fi, de a GANDI. Pentru mine solutia este: armonie interioara, respect de sine, IUBIRE. Sunt lucruri simple cunoscute de noi toti de mii de ani, dar este o mare diferenta intre a auzi si a intelege. A CRED inseamn A VREA DIN TOATA FIINTA TA, adica a fi dispus sa misti si muntii din loc pentru a realiza ceea ce vrei, aici e “dificultatea”. Nu e greu sa faci ceva, sa zbori spre exemplu, ci munca, efortul este, sa creezi conditiile necesare realizarii dorintei tale. Daca vrem sa fim sanatosi atunci trebuie sa ingrijim corpul nostru din toate punctele de vedere, sa creem conditiile pentru a fi cum vrem noi ( CUM NE HRANIM, CAT TIMP NE ODIHNIM, CUM MUNCIM, CE GANDIM, … )iar daca facem aceste lucruri gandurile noastre devin realitate. Sa gandim BINE iar rezultatele vor fi pe masura.

 11. Gheorghita C says:

  Buna seara.
  Desi articolul e scris în 2012 am o intebare ce provine din subiectul materializara unei dorine .
  În cartea jocul vietii si cum să-l joci la pag 25 se vorbeste de o femeie care avea o dorinta “casa vecinului,”.
  Acolo spune ca ” dorinta este o forta de temut care trebuie dirijata pe calea cea drepta ,astfel se naste haos.”
  Cum dirijam dorinta ?
  Sa ne dorim ceva ce nu e în acord cu dorinta cerului ,Dumnezeu ?
  Atunci cum sa spunem ;”Doamne daca e voia Ta ca sa se rezolve problema (x) sa se rezolve ,se va rezolva dar daca nu este voia Ta ,sa nu se rezolve nu se va rezolva .Indiferent de rezultat multumim . Cum dirijam dorinta ? Sa mai avem dorinte ? Daca avem dorinte care vor naste haos? Dar daca ne dorim ceva nu calcam legea nerezistentei asa cum a gresit acea mama cu ficaei in ex.de la pag26?

  Cu respect si interes astept interventia dumneavoastra
  .

 12. Atunci când îți dorești ceva să fie pentru tine, si așa cum o vrei tu și nu cum vezi la altcineva. Evident că nu e ok să vrei casa vecinului, mașina sa sau ce au alții. Ce vrei tu să fie ceva nou, adică poți să vrei o casă cu anumite caracteristici pe care le-ai mai văzut la alții dar nu a lui x sau y. Poți să vrei o anumită marcă de mașină dar nu ca a lui…, etc. Mult succes

 13. Dragan Laura says:

  Buna ziua, eu imi doresc libertate financiara, stiu ce fac cu acesti bani.Eu am deja aceasta libertate financiara pentru ca o proiectez in prezent. Ma simt libera,bogata si bine in pielea mea ,si totusi undeva gresesc caci inca nu s-a materializat.multumesc pentru raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.