Recomandări
Posted on 21/03/2012

Recomandări

Aţi beneficiat de primul dumnevoastră tratament Bowen. Aţi făcut primul pas spre vindecarea naturală şi cel mai important aspect este că, organismul dumneavoastră deţine controlul asupra propriei sale vindecări. În următoarele 4 sau 5 zile, corpul dumneavoastră va lucra intens pentru a corecta orice dezechilibre existente şi se va afla într-un stadiu de dezintoxicare.
Bowen începe să lucreze în momentul în care începeți să vă ridicaţi din pat, după primul tratament; cele mai multe ameliorări se vor produce în organismul dumneavoastră, în primele 24 de ore, dar acestea vor cotinua până la 5 zile (noi numim acest efect – reacţia de 5 zile).

Vă recomandăm să urmaţi cîteva instrucţiuni, pentru a vă ajuta în procesul de vindecare:

  1. Vă rugăm să nu rămâneţi în poziţia aşezată, în ziua tratamentului mai mult de jumătate de oră. La fiecare jumătate de oră, în timpul zilei, ridicaţi-vă şi acordaţi-vă câteva minute pentru o plimbare uşoară. Acest lucru este vital pentru re-echilibrarea corpului dumneavoastră.
  2. Vă rugăm să nu practicaţi sporturi de contact, cel puţin 24 de ore după tratament. În funcţie de severitatea afecţiunii dumneavoastră, s-ar putea să fie necesar să nu practicaţi astfel de sporturi, o săptămână.
  3. Pentru a vă ajuta corpul să elimine toxinele, va fi necesar să beţi 6-8 pahare de apă pe zi. Dacă aveţi senzaţie de greaţă aceasta nu trebuie să vă îngrijoreze – este doar reacţia datorată eliminării toxinelor din organism.
  4. Dacă aveţi senzaţii de durere, pe care nu le-aţi mai avut, poate fi un semn bun, deoarece corpul începe să-şi recapete poziţia anatomică normală.
  5. Pentru a îndepărta orice disconfort, plimbaţi-vă cît mai mult posibil; orice senzaţie este doar temporal şi nu va dura mai mult de câteva ore. Plimbarea stimulează circulaţia sanguină şi ajută la drenarea limfatică a toxinelor acumulate în organismul dumneavoastră.
  6. Bowen nu trebuie combinată cu alte terapii cum ar fi masajul, chiropractica, fizioterapia, reflexoterapia, pasele energetice, ultra-sunetele, deoarece acestea vor anihila efectul masajului delicat efectuat prin terapia Bowen.
  7. Nu faceţi duşuri sau băi fierbinţi, nici duşuri scoţiene; băi şi duşuri calde sunt permise.
  8. Dacă afecţiunea dumneavoastră este cronică, vă rugăm să nu renunţaţi uşor deoarece ar putea fi necesar încă un tratament pentru a vă îndrepta spre vindecare. Amintiţi-vă că afecţiunea dumneavoastră cronică nu a apărut peste noapte.
  9. Bowen s-a dovedit a fi o terapie sigură, ne-manipulativă, ce ajută corpul să-şi restabilească starea de armonie proprie. Bowen nu acţionează împotriva corpului, ci împreună cu acesta, în ritmul său.

Pentru detalii accesaţi http://www.bowtech.ro

No comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *