Primește iubirea pe care o dorești!- workshop de cuplu la Brașov în 18-19.04.2024
Posted on 18/02/2024

Holistgamma organizează workshop-ul  „Primește iubirea pe care o dorești!“ pentru cuplurile care doresc să creeze un parteneriat conștient, în zilele de 18- 19.04.2024 cu prezență fizică între orele 10-18 la Brașov.

Locurile fiind limitate, înscrierile se fac la adresa de e-mail: holistgamma@gmail.com până în data de 15.03.2024 ora 17.

După ce ați primit mesaj că sunteți înscriși, va urma etapa de rezervare a locului în sală, care se desfășoară următoarele 3 zile după încheierea perioadei de înscriere.

Este un workshop pentru cuplurile care doresc să crească și să creeze o conectare sigură și necesară pentru evoluția în acest plan.

Este susținut de Psiholog Clinician Principal, Terapeut Relațional IMAGO și doctorand Niculina Gheorghiță

Într-un cadru intim, alături de alte cupluri veți fi într-un mediu de siguranță unde împreună:

  • veți afla cum să vă formați o imagine mai corectă despre partenerul vostru;
  • veți învăța cum să vă asumați responsabilitatea de a vă comunica nevoile și dorințele partenerului vostru – prin dezvoltarea unor căi clare de comunicare;
  • veți deveniți mai intenționali în interacțiunile voastre;
  • veți învățați cum să acordați importanță nevoilor partenerului în aceeași măsură în care vă ocupați de ale voastre;
  • veți descoperi resursele optime pentru susținerea procesului de autovindecare;
  • cu ajutorul dialogului vindecător IMAGO, veți putea descoperi problemele emoționale (ale fiecăruia dintre voi și ale cuplului vostru), vă veți putea reconecta cu partenerul și veți redobândi intimitatea de care avem, cu toții, atâta nevoie, în cadrul unui dialog profund și real.
  • veți descoperi că o relație de iubire durabilă necesită angajament, disciplină și curajul de a te dezvolta și transforma.

Investiția financiară pentru cuplul vostru necesară pentru acest workshop, este de 3000 ron/cuplu pentru 2 zile.

Despre Terapia IMAGO


Practicată în prezent de peste 2000 de terapeuți acreditați din 35 de țări, a fost fondată de către Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, psihoterapeuți cu peste 40 de ani pregătire psihiatrică. La acești ani se adaugă pregătire teologică și studii la nivel academic de filosofie și psihologie, ceea ce face ca uneltele lor să aibă o interdisciplinaritate imposibil de înlocuit.

Cărțile scrise de către Harville și Helen, fondatorii IMAGO, sunt New York Times Best Sellers. Cei doi au popularizat teoriile lor relaționale chiar și la emisiuni celebre precum Oprah Show, unde au fost invitați de 17 ori.

În Romania s-a început primul grup de formare în anul 2016 sub coordonarea psihologului Gaspar György, iar în noiembrie 2021, psihologul Niculina Gheorghiță obține certificarea ca prezentator de workshop de cuplu internațional.

În link-urile de mai jos vă oferim câteva emisiuni cu subiecte din acest workshop

Brașovul actual din 06.11.2017

https://youtu.be/rGD14qRabis

TVR 1,Eu pot din 05.06.2021

https://www.youtube.com/watch?v=YzShvvVnAow

Vă aștept cu drag să descoperim ÎMPREUNĂ cum să creați o relație de cuplu conștientă.

No comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.