Păstrează iubirea pe care ai găsit-o! workshop single pentru Bărbați
Posted on 18/01/2024

Holistgamma organizează workshop-ul pentru persoane de sex masculin, care intenționează să păstreze iubirea în relații, cu tema „Păstrează iubirea pe care ai găsit-o!“ în 27 – 28.03.2024 cu prezență fizică între orele 10-18 la Brașov.

Locurile fiind limitate înscrierile se fac la adresa de e-mail: holistgamma@gmail.com până în data de 15.03.2024 ora 17. 

După ce ați primit mesaj că sunteți înscriși, va urma etapa de rezervare a locului în sală, care se desfășoară următoarele 7 zile după încheierea perioadei de înscriere.

Este un workshop pentru persoane singure care doresc să afle tiparele de relaționare pe care le conțin și părțile din sine pierdute, învață cum să le schimbe și să le integreze pentru a intra în procesul de vindecare creștere și evoluție.

Este susținut de Psiholog Clinician Principal, Prezentator și Terapeut Relațional IMAGO Niculina Gheorghiță și Psiholog, Prezentator și Terapeut Relațional IMAGO Gaspar Gyorgy.

Într -un cadru de siguranță veți afla cum să păstrați iubirea pe care ați găsit-o, iar dacă nu ați găsit-o încă cum să vă implicați în lucrul conștient cu voi, astfel încât să o puteți trăi cu bucurie în această existență. Astfel:

 – veți finaliza munca de conștientizare cu îngrijitorii voștri;

– veți identifica rănile emoționale din copilărie și sinele pierdut;

– veți identifica tipul de persoană de care ești atras/ă în relațiile de cuplu;

– veți afla cum să renunțați la reactivitate și la relațiile trecute;

– veți identifica strategiile defensive ale personalității;

– veți învăța noi abilități și comportamente de viețuire în cuplu;

– veți începe să creați un plan de creștere pe toate dimensiunile vieții.

Investiția financiară pentru fiecare persoana necesară pentru acest workshop, este de 2100 ron pentru cele 2 zile.

Despre Terapia IMAGO

Practicată în prezent de peste 2000 de terapeuți acreditați din 35 de țări, a fost fondată de către Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, psihoterapeuți cu peste 40 de ani pregătire psihiatrică. La acești ani se adaugă pregătire teologică și studii la nivel academic de filosofie și psihologie, ceea ce face ca uneltele lor să aibă o interdisciplinaritate imposibil de înlocuit.

Brașovul actual din 06.11.2017

https://youtu.be/rGD14qRabis

TVR 1,Eu pot din 05.06.2021

https://www.youtube.com/watch?v=YzShvvVnAow

Vă aștept cu drag să descoperim ÎMPREUNĂ cum să găsiți și să păstrați iubirea în relații.

2 Comments
  1. Acest workshop organizat de Holistgamma este o oportunitate excelenta pentru barbatii care doresc sa pastreze iubirea in relatiile lor. Cu tema “Pastreaza iubirea pe care ai gasit-o!” si avandu-i ca prezentatori pe Niculina Gheorghita si Gaspar Gyorgy, specialisti in psiho-terapie relationala IMAGO, acest workshop promite sa ofere informatii valoroase si sa raspunda la intrebari adanc inradacinate. Daca sunteti interesat sa va imbunatatiti relatiile de cuplu si sa intelegeti mai bine tiparele voastre de relationare, va incurajez sa va inscrieti la acest workshop. Locurile sunt limitate, asa ca grabiti-va sa trimiteti un e-mail la adresa holistgamma@gmail.com pentru a va inscrie pana pe data de 15.03.2024. Deveniti constienti de voi si de ranile emotionale din copilarie, veti invata sa renuntati la reactivitate si sa va construiti relatii sanatoase si implinitoare. Astept cu nerabdare sa descoperim impreuna cum sa gasiti si sa pastrati iubirea in relatiile voastre. Investitia financiara este de 2100 ron pentru cele 2 zile de workshop si merita fiecare banut cheltuit pentru o relatie armonioasa si plina de iubire. Daca sunteti in cautarea unui mod nou si interdisciplinar de a va imbunatati relatiile, Terapia IMAGO poate fi solutia perfecta. Nu ratati acest workshop si sa incepem impreuna munca de constientizare si schimbare pentru o viata plina de iubire si implinire.

  2. Imi place ideea acestui workshop dedicat exclusiv persoanelor de sex masculin, care doresc sa isi pastreze iubirea in relatii. Este un subiect foarte important si sunt convins ca atat prezentarile de la workshop, cat si exercitiile interactive iti pot oferi o perspectiva noua si poate chiar te vor ajuta sa identifici si sa schimbi tiparele care iti afecteaza relatiile. Participarea acestui workshop te poate ajuta sa construiesti relatii mai sanatoase si sa lucrezi asupra ranilor din trecut care iti pot ingreuna relatiile actuale. De asemenea, prezenta a doi terapeuti experimentati si acreditati ofera garantia ca vei primi suport si indrumare de la cei mai buni in domeniu. Inscrierile se fac prin e-mail, asa ca recomand sa va grabiti pentru a va rezerva locul in sala de workshop. Astfel, puteti incepe sa lucrati la gasirea si pastrarea iubirii in relatiile voastre. Multumesc organizatorilor pentru aceasta initiativa si va astept cu drag sa facem acest parcurs impreuna.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.