ParentX în 30.03.2024 la Ateneul Român
Posted on 12/02/2024

Dragi prieteni creatori. Vă așteptăm cu drag într-o călătorie extraordinară a cunoașterii și conexiunii la ParentX – Resursa Copiilor Împliniți – evenimentul care redefinește experiența educației pentru părinți și copii, într-un spectacol de inspirație și transformare!
Împreună cu oameni de valoare, specialiști în neuroștiință, inteligență umană, educație, artă, conexiune, sport și voie bună  din România, vă vom încânta cu soluții și metode potrivite pentru o bună conectare în relații și în crearea unui mediu de siguranță a părinților între ei și apoi cu proprii copii.
ParentX – Resursa Copiilor Împliniți este mai mult decât un grandios eveniment educațional – este o sursă de cunoștințe și inspirație pentru părinții care doresc să-și susțină copiii în călătoria lor spre împlinire.
ℹ️ SPEAKERI PRINCIPALI:
Razvan Vasile (personalitate TV, fondator MBAKids, Personalitatea Inspirațională a Anului în Educația Tinerilor)
Drd. Psih. Niculina Gheorghita (Personalitate TV, Psiholog Clinician Principal, Formator, Expert Terapeut Bowen, Prezentator si Supervizor IMAGO)
Dr. Ana Baiescu (Doctor Psihoterapeut cognitiv comportamental, Terapeut relațional avansat IMAGO, Educator parental certificat COS)
Prof. Univ. Dr.  Florian Colceag (Personalitate internațională denumit “antrenorul de genii”, deținător a 84 de medalii olimpice de aur, expert în cunoaștere integrată și dezvoltarea copiilor)
Prof. Univ. Dr. Leon Zagrean (Doctor și Cercetător în Neuroștiințe, Fondatorul Societății Nationale de Neurostiinte din România, aducând perspective științifice asupra dezvoltării cognitive a copiilor)
Marius Moga (artist și producător internațional)
Parintele Vasile Ioana ( O sursă de înțelepciune și inspirație spirituală
pentru părinți și copii.)
Laurentiu Dorobantu (MBA, antreprenor, coach internațional)
Radu Pietreanu (artist și personalitate TV)
Nicu Dascalu (triplu campion mondial în Arte Marțiale)
No comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.