Lansare de Carte, Brașov – „Partenerul de cuplu, resursă de vindecare.”
Posted on 29/11/2023

Dragi prieteni creatori,

Am plăcerea de a vă invita la lansarea unei noi cărți, intitulată: “Partenerul de cuplu, resursă de vindecare.”
Evenimentul se va desfășura în data de 7 Decembrie, ora 18:00 la Hotel Kronwell din Brașov,Sala Grand Hall, etajul 2,Bulevardul Gării nr.7.

Invitat special: Liana Stanciu

Intrare este liberă în limita a 900 de locuri.
Participarea la eveniment se face în baza confirmării rezervărilor făcute prin formularul de mai jos. ( veți primi un email de confirmare cu locurile rezervate )

Rezervă loc >


Viața fiecăruia dintre noi începe într-o minune. Și suntem făcuți să fim într-o relație. Ca și copii experimentăm conectarea cu tot și toate. În general la fiecare copil, undeva în mica copilărie, apare o fisură în conectarea cu îngrijitorii.

Acea fisură ne duce spre un partener care posedă acele trăsături de caracter pozitive și negative ale îngrijitorului cu care a apărut fisura în conectare. De aceea în viziunea mea și a experților în terapia relațională IMAGO, partenerul de cuplu este ca o resursă de vindecare cu îngrijitorul cu care a apărut deconectarea și refacerea conexiunii atât cu universul interior cât și cu mediul exterior nouă. Manifestați empatie, compasiune și iubire către partener atunci când aveți față de voi. În această carte veți găsi instrumente valoroase pentru a putea face asta.

Să fie spre bucurie și conectare

No comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.