Fain și simplu cu Mihai Morar în 02.02.2023 ora 19
Posted on 31/01/2023

Dragi prieteni creatori.

Vreau să vă invit la un eveniment remarcabil care va fi difuzat în data de 02.02.2023 ora 19.

Este despre un subiect vast, discutat cu Mihai Morar, în studioul Fain și Simplu.

Și chiar dacă filmarea a durat 2 ore și 30 minute, momentul creat, fost pentru mine foarte intens și de o prezență covârșitoare.

La final eram convinsă că a trecut  doar o singură oră de când am intrat în studio până am ieșit.

Așa că vă invit cu drag joi 02.02.2023 ora 19, să vizionăm împreună, în același timp acest Podcast ( îl găsiți pe YouTube) pentru a crea un câmp cuantic de bucurie și revelație, ÎMPREUNĂ.

Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și bucurie!

13 Comments
 1. Aștept cu mare drag. Este o reală bucurie să vă ascult și sper să postați cât mai des.
  Vă îmbrățișez cu drag!❤️

 2. Am vazut emisiunea, ca de obicei, se poate vorbi numai la superlativ, o emisiune fantastica. Sentimentul care ramane dupa vizionare este nu doar bucurie, ci si pace, liniste interioara, vibratie inalta si, cum zic francezii, emana acea « joie de vivre ».
  Multumesc, multumesc, multumesc!

 3. Monica Lauran says:

  E prima dată când vă urmăresc. Am rezonat cu d-voastră în multe privințe. La final am simțit o liniște interioară și instant mi-a venit în minte :Eu trebuie să mă întâlnesc cu doamna!
  Din suflet, un sincer MULȚUMESC!

 4. V am descoperit recent si pot sa spun cu mana pe inima ca am urmarit podcast ul cu atat de mult interes ca mi a parut rau cand s a terminat. Aveti o naturalete si o caldura in exprimare, sunteti dumneavoastră in sine o prezenta binefăcătoare. Va apreciez enorm si doresc sa va mulțumesc pentru tot ce ne oferiți.

 5. Sunteți o femeie la superlativ!!! Îi mulțumesc Domnului că existați și că v-am descoperit! Doamne ajuta in tot ceea ce faceți!

 6. Mihăeș Lucica Felicia says:

  Bună ziua! Confruntându-mă cu unele probleme, în încercarea mea de a le rezolva, pe fondul unei gândiri care oscila între a fi o ciudată și o neadaptată în lumea în care trăim și credința că nu eu sunt ciudata, am pornit într-o Căutare a adevărului despre ființa umană. Am urmărit, astfel, mai multe podcasturi, am început să citesc cărți care se bazează pe fizica cuantică. Am înțeles astfel câteva lucruri, dar bineînțeles că reprezintă o infimă parte din ceea ce ar fi de cunoscut. Am înțeles , de asemenea că pentru a rezolva unele probleme este nevoie de un specialist. Iar specialistul trebuie să fie cel potrivit sufletului. V-am simțit a fi psihoterapeutul potrivit pentru rezolvarea problemelor mele. Mi-ar fi plăcut să pot să ajung la cabinetul dumneavoastră împreună cu fiul meu, care, nu are încredere în el, are o stimă de sine scăzută și de aici, multe alte probleme. Este clar că ceva am făcut greșit și mi-aș fi dorit să repar ceea ce-am greșit. Am crezut că se va rezolva pe măsură ce va crește, dar nu s-a întâmplat acest lucru, iar în vară trebuie să susțină examenul de evaluare națională, fiind clasa VIII-a. Încă de la primul Podcast pe care l-am văzut, prin felul cum abordați lucrurile și calmul de care dați dovadă, am știut că dumneavoastră sunteți psihoterapeutul care mă va ajuta în acest sens!

 7. Bulilete Mihaela says:

  Bună ziua! V-am “descoperit” odată cu acest podcast, dar, de atunci urmăresc în fiecare zi câte o emisiune cel putin cu dvs! Mi-ați deschis noi orizonturi! Vreau o programare la dvs., cum as putea proceda?

 8. Florentina says:

  Si eu v-am descoperit tot cu podcastul d-lui Mihai Morar! Dialogul a fost extrem de echilibrat si interesant!!! Marturisesc ca l-am vizionat de vreo trei ori si am si comandat cartea “The Field” din Statele Unite, unde locuiesc.
  As dori foarte mult sa vin la cateva sedinte de terapie Bowen sau ce considerati dvs ca ar fi bine pentru mine.
  Cel mai probabil voi fi in tara in perioada mai-august.
  O sa incerc sa va contactez pe email dupa ce iau bilet de avion

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.