Terapia Bowen
Eu și terapia bowen
Posted on 12/12/2013

Cum am ajuns la ea și ce înseamnă pentru mine terapia bowen?

Am ajuns prin ghidarea Sinelui meu Divin, atunci când mă întrebam: undeva pe această planetă voi găsi o terapie care să-mi scadă colesterolul de la valoarea gigant de 550 la limitele normale (așa cum am avut cândva)? Era o întrebare pe care mi-o adresam de vreo 5 ani. Prietenii mei medici mă tot băteau la cap să iau diverse medicații pentru echilibrarea valorii (crestor, sortis) etc. Dar eu “care sunt “încăpățânată din fire”, adică nu mă las cu una cu două până nu elimin orice posibilitate naturală și firească de rezolvare” le răspundeam: “Voi găsi o terapie care va anihila din subconștientul meu  cauza (un accident de mașină în care am fost implicată în 2003) care a dus la creșterea bruscă a colesterolului de la valoarea de 160 la 550″.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

În această dorință de a găsi soluția, în cabinetul meu de psihologie vine o clientă care dorește consiliere psihologică. Lucrăm vreo 8 ședințe iar la a noua ședință vine total schimbată. Am văzut-o de cum a intrat pe ușă. Avea o mimică schimbată, pe față i se citea liniștea, s-a așezat cu atenție (nu ca înainte, când era ca un val vârtej care intra în cabinet). Am întrebat-o ce e cu ea și ce mai face? Mi-a răspuns că face foarte bine, că a făcut o terapie care  se numește bowen și că în timpul tratamentului a simțit cum i se ridică de pe corpul fizic, o mare greutate. Iar de la acea ședință care a fost cu 3 zile în urmă, ea se simțea ușoară, liniștită, nimic nu a mai reușit să o perturbe, din acea stare. Eu făceam ochii cât cepele, pentru că după descrierea ei, mi-am dat seama că e ceva extraordinar, ceva care acționează în plan psihic. Am întrebat-o încă o dată cum  se numește terapia? Terapia bowen sau bowtech, nu știa exact. Am terminat ședința de consiliere cu ea și am zburat spre casă. Aveam în mine un sentiment și o bucurie de nedescris.

De aceea am spus că Sinele Divin m-a îndrumat. Prea mă bucuram fără să am ceva concret sau să știu altceva decât numele unei terapii. Terapia bowen!

Am ajuns acasă am deschis internetul, google, căutare terapia bowen. Și minune: s-a deschis un site: www. bowtech.ro, și de aici a început fascinația mea pentru această terapie. Am citit 4-6 ore despre această terapie, tot ce am găsit în românește, mi-am zis “asta e terapia miracol” și am luat contactul telefonic ca să mă înscriu la primul curs. Dimineață la prima ora 9.00, am sunat m-am înscris. Primul curs începea pe 14.03.2008, adică peste două săptămâni de când am auzit de ea. M-am înscris și de atunci viziunea mea despre vindecarea s-a schimbat. Am înțeles că noi am fost creați cu un corp fizic care să se poată vindeca singur de diverse anomalii. Dar din cauza unor traume și suferințe, poate fi blocat doctorul interior sau inteligența corpului și de aceea apare boala, pe care o întreținem deoarece nu am rezolvat emoțional șocul și am rămas blocați acolo.

Astfel am început eu sedințe de terapie bowen, iar după 8 ședințe mi-am făcut analizele de sânge și surpriză, colesterolul meu a ajuns de la 550 la 283. Fantastic, corpul a lucrat extraordinar, iar SNA a anihilat trauma din subconștient astfel încât corpul și întreg sistemul să ajungă într-un echilibru optim pentru buna funcționare a sa.

Până am descoperit terapia bowen eu făceam încă de la 6 ani vindecări cu palmele, practicam o terapie inforenergetică, dar mai lipsea ceva. Așa am găsit terapia bowen care, din punctul meu de vedere, ca cercetător și practicant în arta vindecării, este o completă, complexa, neinvazivă și magnifică terapie. La terapia bowen, odată activat corpul, el va lucra indiferent dacă mai faci terapie sau nu. Asta am vrut, ceva ce nu ține omul în dependență ci îl ajută să se autovindece. Și așa cum universul, dacă îi ceri îți dă, în timp am găsit acest miracol.

De atunci am atâția ani (2008 început – 2013), timp în care am aplicat această terapie zilnic pe sute, cred că deja peste o mie de pacienți cu diverse afecțiuni – de la oameni în stadiu de legumă, sida și cea mai banală entorsă la gleznă – cu rezultate excepționale, pentru cei care au vrut să se vindece, au colaborat, au băut apa necesară în tratament și au fost atenți la corpul lor. În fiecare zi mă minunez de ce declară pacienții și de cum lucrează corpul nostru, atunci când doctorul interior este activ. Tot de atunci am îndrumat sute de oameni care făceau vindecări să acceseze  cursurile terapiei bowen, pentru a ajuta într-adevăr oamenii să se vindece. Așa în timpul cursului din martie, pentru că mi-am dat seama ce miracol este în această terapie, l-am rugat pe profesorul meu de terapie bowen să organizeze cursuri și la Iași pentru că aici nu erau (eu am făcut cursul al București) și, astfel, în august 2008 au început aceste cursuri și în Iași. Cu aceasta ocazie au accesat această terapie, ca practicanți, primii 20 de terapeuți bowen din zona Moldova. M-am ocupat de organizarea cursurilor în Iași 3 ani după care fiind foarte ocupată cu cabinetul meu de psihologie a rămas să se ocupe o altă colegă de organizarea locală a cursurilor.

În anul 2020 când completez acest articol am împlinit 12 ani de practică și cunoaștere a acestei terapii magice și rezultatele sunt foarte spectaculoase.

Ținând cont că din anul 2016 m-am specializat și în tehnica corp-minte-bowen care se pliază foarte bine pe profesia mea de psihoterapeut, vă recomand cu drag această minunată cale pentru a găsi cauzele majore din subconștient care țin în ființa voastră o suferință fizică sau emoțională.

Asta am căutat și asta am găsit, o tehnică prin care psihicul se relaxează și poți scoate la suprafață printr-o senzație fizică și prezență mentală, o experiență dureroasă, traumatică astfel încât să o poți aduce din subconștient în conștient și să o integrezi în experiențele tale de viață ca făcând parte din tine.

Separarea sau fuga de experiențele dureroase sau traumatice sunt cauzele pentru care ne menținem blocați într-o suferință emoțională, mentală sau fizică.

Așa că eu sunt foarte recunoscătoare că în practica mea terapeutică pot îngloba și această metodă pentru a susține clienții mei în a trăi starea de sănătate radiantă și armonie cu tot și toate.

Slavă cerului, lui Tom Bowen și celor care au acceptat să dea mai departe această cunoaștere, printre care profesorii cu care am făcut aceste cursuri: Andrew Zoppos, Oswald Rentsch și Elaine Rentsch. Vă mulțumesc Spirite Minunate și Minți Luminate care ați ales să faceți cunoscută întregii lumi această magnifică și miraculoasă terapie.

Vă doresc celor care citiți aceste rânduri să beneficiați măcar de o ședință  din minunata terapie.

Cu drag din cunoaștere și iubire pentru sănătate și iubire!

66 Comments
 1. Multumesc ca ai fost terapeutul meu, ca prin tine am beneficiat de minunata terapie si m-am vindecat si ca sunt terapeut Bowen!

 2. Eu o singură terapie am facut la doamna Niculina Gheorghită si pot să zic că este chiar miraculoasă.
  Mă durea spatele pe o parte, oasele de la ceafă cand ca era frig sau cald afară, si picioarele îmi erau grele simteam nevoia să le masez si pe ele si tot corpul.
  Acum partea dreaptă a spatelui este ca si nouă mi-a plecat junghiul sau mai bine zis ce mă tinea, rotesc capul la ceafă este perfec, iară picioarele sunt usoare.
  Este chiar magnific si de aici eu stiu ca avem în noi o putere si continui cu afirmatiile ca eu stiu ca se poate.
  Îti multumesc extraordinar de mult Niculina.

 3. Marcela Voinea says:

  Am aflat de terapia Bowen urmarind-o pe doamna Niculina pe internet , si asa cu m spune si domnia sa , m-a fascinat pe loc.Chiar in acel timp se intimpla ceva cu sanatatea mea , mai exact nu mai puteam sa-mi misc mina stinga din umar , si cum nimic nu este intimplator , in acel timp au venit la mine toate informatiile care mi-au schimbat viata .Nu ma aflam in tara , eram in strainatate la munca.Nu m-am speriat de ceea ce mi se intimpla , nu am facut nici un demers la doctor , pentru ca am stiut ca in momentul in care ma voi duce acasa voi lua legatura cu un terapeut Bowen , voi face cite sedinte voi avea timp si totul va reveni la normal.Dupa cam 4 luni s-a ivit ocazia sa merg acasa pentru doua saptamini.Am avut timp doar ptr. doua sedinte…..le-am facut….m-am intors inapoi la munca , si cam in doua saptamini am inceput sa misc mina . Acum ma simt foarte bine si simt ca inca lucreaza doctorul meu interior , prin diverse parti ale corpului .Este intradevar MINUNATA terapia Bowen , si este MINUNAT si fascinant cum comunicam de la om la om prin sinele nostru suprem .Eu pe doamna Niculina am senzatia ca o cunosc din totdeauna , parca este o parte din mine pe care de mult asteptam sa o regasesc si pe care chiar am gasit-o exact cind aveam nevoie.Multumesc !!!!

 4. Eu as fi incantata sa fac macar o sedinta….sunt sigura ca am Ceva de deblocat…dar unde sunt eu nu prea se vorbeste de terapia asta(intr-un mic orasel din Italia). Si niculina imi inspira prea multa incredere ca sa caut printre straini un terapeut.mai mult ,mi-ar place sa devin eu insami un terapeut bowen

 5. Daniela( terapeut Bowen) says:

  Multumim stimata doamna, ca impartasiti și altora aceasta experienta minunata.
  Eu personal practic terapia Bowen de mai bine de un an, dar in afara tarii, desi cursurile le-am facut la Bucuresti. Este minunat, ceea ce se intampla. Am avut rezultate remarcabile și raman in continuare impresionata, cu fiecare zi in care practic aceasta terapie. Persoane carora nu li s-a mai dat nici o sansa, de catre medicina alopata, eu reusesc sa-i ajut,
  Doamne ajuta! in tot ceea ce faceti și astept cu nerabdare tot ceea ce scrieti pentru noi.

  Fiti binecuvantata!

 6. Bună ziua,
  Am tot căutat pe internet să văd care ar fi prețul unei ședințe, dar n-am gasit…poate mă lămuriți dvs! Mă intereseză pentru fetița mea de aproape 10 ani, are scolioză. Mulțumesc!

 7. MARILENA EFTENE says:

  BUNA ZIUA . AM CITIT CATE CEVA DESPRE ACEASTA TERAPIE . SUNT INTERESATA SA FAC ACESTE CURSURI . DAR NU LOCUIESC IN ROMANIA . DACA VIN IN ROMANIA , POT SA STIU UNDE SE TIN ACESTE CURSURI , CAT COSTA SI CAT DUREAZA ? VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS SI INDRUMARE .

 8. acum 2 saptamini am avut un accident banal de circulatie,cineva m-a lovit din spate iar eu fiind neatenta m-am dus cu capul inainte si inapoi si mi-am zdruncinat creierii.Bineinteles ca nu am avut lovituri sa-mi curga singe sau sa ma fi lovit de un obiect tare.Doar zdruncenatura.M-a durut creierii,am facut computer tomografie la cap,nu este nimic,dar in schimb la urechea dreapta simt ca ceva s-a deplasat pentru ca aud vocea dubla in ureche,un tiuit enervant.Am fost la orl-ist si mi-a zis ca isi v-a reveni,asta se poate fi de la impact.Dar este enervant sa auzi urechea infundata si tiuit si voci anormale.As dori sa stiu daca se poate face ceva in aceasta problema sa nu mai aud tiuit si infundare.Iau Betsarec dar nu ajuta.Imi poate cineva raspunde daca se poate tratata aceasta afectiune??? Astept un raspuns pe adresa de email de sus.Multzumesc.

 9. Elena Enica says:

  Buna ziua!
  Am aflat de cateva zile despre dvs., d-na Niculina Gheorghita si despre terapia minune prin care faceti atatia oameni fericiti. Eu sufar de mai multi ani de zile de mai multe afectiuni dar principala care ma face sa ma simt din zi in zi mai rau este o artrita psoriazica din cauza careia ma misc mai greu pe zi ce trece. Nu am deformari vizibile de articulatii,la maini, picioare,doar coloana vertebr., soldurile,genunchii si gleznele imi dau de furca datorita durerilor mari si a imposibilitatii de a ma misca asa cum as vrea in mod normal. Ac. lucru nu-mi da posibilitatea de a -mi faca treburile in gospodarie asa cum vreau eu si cum ar trebui ,de fapt,(sotul este decedat de 4 luni de zile),nu am nici un ajutor fizic de la nimeni si ma descurc greu. As dori sa-mi raspundeti daca ,in cazul meu, ac. terapie da rezultate. Fiind din or. Bacau as putea veni la Iasi de cate ori este nevoie.Va multumesc ptr. intelegere si as dori un raspuns de la dvs. Va doresc multa sanatate si succes in toate activitatile dvs. El. Enica. E-mail: .

 10. Buna seara domană. Terapia bowen este o terapie prin care se resetează corpul pentru a ajunge la starea de sănătate perfectă. Din punctul meu de vedere este o terapie miracol, care sigur vă va ajuta. Eu nu mai aplic această terapie următoarele 6 luni, pentru că voi naște și nu mai pot aplica. Dar dacă sunteți din Bacău, sunt terapeuți bowen și acolo. Intrați pe site-ul http://www.bowtech.ro si la secțiunea terapeuți căutați la județul Bacău și acolo veți găsi pe cei din Bacău care aplică această terapie. Mult succes și sănătate radiantă să aveți. Cu drag

 11. andreea elena says:

  buna ziua! as dori sa incep si eu cursurile pentru terapia bowen. am vazut ca sunt mai multe module. as dori sa stiu si eu cat costa un modul. multumesc!

 12. DAMINESCU MARINA CAMELIA says:

  Buna ziua doamna Niculina,am probleme cu caderea parului de cativa ani…am incercat multe spunandu/mi ca este o dereglare hormonala etc.si mare lucru nu e de facut,am aproape chelie,am incercat multe si inafara dar….credeti ca aceasta terapie m/ar vindeca….si cate sedinte as avea nevoie.Multumesc.

 13. E ceea ce imi doresc in viitor sa fac o terapie bowen si apoi sa fac curs pentru a o aplica celor ce au nevoie, e minunat .

 14. BUNA ZIUA,SCUMPA NICULINA.VREAU SA STIU DACA ACEASTA TERAPIA AJUTA SI IN CAZURILE DE VEDERE—-HIPERMETROPIE(NU VAD DE APROAPE). EU CRED CA DA,INSA AM NEVOIE DE CONFIRMAREA TA.MULTUMESC SI SA FI BINECUVANTATA IN CONTINUARE.

 15. eu am facut o singura terapie la Tcaciuc lenuta din suceava si nu a dat nici un rezultat,dupa 5 zile trebuia sa vina din nou ,dar a gasit motive sa nu mai vina.Mia promis ca imi face benevol fara bani,deoarece eu sunt o femeie fara nici un venit si cu probleme de sanatate,dar dumneaei umbla dupa bani.Copiii o sustin ca este buna cand vor trebui referinte la sfarsitul cursurilor.Din elvetia si italia asa ca aveti grija cui datim diplome nu pe bani sau ochi frumosi.Am sa dau anunt si in Monitorul de Suceava despreea.

 16. Bună ziua. Îmi pare rău să aud că ați trecut printr-o astfel de experiență. Diplomele nu s edau pe ochi frumoși iar d-nul Prof.Andrew Zoppos este destul de exigent. Multă sănătate și succes în a găsi terapeutul potrivit

 17. Dorobantu Adi says:

  Este permisa terapia Bowen alaturi de alte terapii?! Alternativ, desigur (reflexoterapia, reiki etc)

 18. Buna seara, Va ro sa imi recomandati un terapeut bun si de incredere in Bucuresti. Va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi.

 19. VALENTINA says:

  Buna dimineata. Va rog sa îmi spuneti cand începeți sa faceti ședințe de terapie la Brașov ? Care este adresa clinicii ? Va multumesc.

 20. Buna seara. As vrea sa stiu daca faceti sedinte de terapie in Iasi si care e pretul unei sedinte? Va multumesc.

 21. Rodica Oprea says:

  Va rog sa imi spuneti daca se poate face terapie Bowen si in leucemie cronica limfocitara , spre ameliorare. Am refuzat chemoterapia , iau numai remedii naturale. Nu locuiesc in tara , de aceea incerc sa aflu si daca stiti vreun terapeut Bowen roman , care sa activeze in Olanda. Multumesc pentru intelegere si va urmaresc de multi ani emisiunile si va admir mult !

 22. Petruta Stanciu says:

  Buna ziua,
  am un baietel in varsta de 14 ani care sufera de tetrapareza spastica as dori sa stiu daca terapia bowen este recomandata pentru aceasta boala .

  Multumesc frumos pentru raspuns !!

 23. Luchian Natalia says:

  Doamna Rodica Oprea eu sunt terapeut Bowen dar lucrez in Belgia. Daca sunteti interesata ma puteti contacta pe facebook ( Luchian Natalia) sau la numarul de telefon: 0032 0489 63 38 38

 24. Buna ziua, as dori sa stiu daca terapia Bowen ajuta in protruzia discala C4-C5? Multumesc

 25. Tigleanu Lidia Gabriela says:

  Buna ziua ,Dna Niculina,as dori sa stiu ce sanse de vindecare prin aceasta minunata terapie are un bolnav de cancer in stadiul IV,metastaze in tot corpul.
  As vrea sa imi recomandati pe cineva care poate face aceasta terapie in Bucuresti.

  Va multumesc .

 26. Ghizasan Steluta says:

  STELLY

  Buna ziua ! D-na Niculina, as dori sa stiu daca aceasta terapie BOWEN, ajuta la oseoporoza, sindromul ochilor uscati si multa tristete.
  Va multumesc.

 27. Buna seara, vroiam sa stiu daca aceasta terapie functioneaza si pentru copiii cu autism. Imi puteti recomanda un terapeut din Iasi? Va multmesc

 28. As vrea sa merg si eu la sedinte de terapie Bowen dar nu stiu la cine sa ma duc in Bucuresti. Ma puteti indruma? Va rog mult. Va multumesc.

 29. Buna ziua, aș dori un raspuns din partea celor care aplică aceasta terapie, daca aceasta este în măsură să rezolve hernia de disc cervicala pe c5-c6? Dacă este utila pentru ateroscleroza si steatoza hepatica. Va multumesc! Este atât de important să stiu

 30. Va multumesc din inimă
  M-am născut sănătos și voi redeveni sănătos cu ajutorul Lui Dumnezeu. Am făcut prima ședință acum 3 zile si se intampla cu mine o serie se lucruri nemaiîntâlnite atât fizic cat si sufletește. Simt ca mi se desface o veche carapace și din ea se iteste un Petru nou. Practic, de 3 zile se intampla ceva cu mine atât în exterior cat si in interior. În exterior am senzatii de mici fulgere, valuri, furnicaturi, mici dureri, zvacnete, iar în interior asist la o revoluție. Este firesc să simt astfel? Mulțumesc tare mult

 31. Bună seara! Cum pot obține o programare la dumneavoastră, prin terapie Bowen?
  Vă mulțumesc!

 32. Stimată doamnă, sunt de-a dreptul uimit de cele ce mi se intampla. Nu am fost si nici nu sunt vreun sceptic, cu atat mai putin vreun exaltat care să îndruge pe aici verzi/uscate; vreau sa spun tuturor că la 5 zile după prima ședință îmi vine să zbor; mă simt renascand, adorm repede si mă simt odihnit dimineata, iar ziua pot munci fără să obosesc, iar durerile specifice herniei au dispărut aproape de tot. Stimată doamnă Gheorghiță, după experiența dvs. Bowtech merge împreună cu exercitiile de kineto terapie recomandate?
  PS. Sunt fascinat de aceasta terapie; mă bate gândul să dau cei 3500 de euro pentru a invata si eu cum sa-i ajut pe altii.

 33. Cheosa Marinela Simona says:

  Bună ziua! Vreau sa știu și eu, dacă ai mai multe afirmații pe care vrei sa le faci, cum se procedează? Eu acum sunt la ziua 15 din prima afirmație.

 34. Cheosa Marinela Simona says:

  Vă mulțumesc din suflet! Sunteți un om minunat. Mie pot spune ca mi-ați schimbat viața. Dumnezeu sa va binecuvânteze!

 35. Elena Stuparu says:

  Buna ziua Doamna Niculina Gheorghita,
  Sunt fascinata si ascult zilnic ceea ce spuneti dumneavoastra pe youtube in timpul emisiunilor in care sunteti invitata de mai mult de 2 ani.
  Din pacate de curand am descoperut ca cervicalele mele C4,C5,C6, au ciocuri si canalul este stramtorat cauza din care am inceput sa am dureri si sa imi amorteasca bratul cu mana stanga pana in varful degetelor(dupa efectuarea unui scaner in urma unor dureri mai importante la spate si brat).
  Insa, eu nu locuiesc in Bucuresti si nici in Brasov. In luna iunie ma voi deplasa la Bucuresti si voi locui la o prietena, cu speranta sa va gasesc si sa beneficiez macar de 2 terapii Bowen facute de mainile dumneavoastra magige si puterea gandurilor pe care o aveti. Insa nu stiu cum pot lua legatura cu dumneavoastra sau cabinetul dumneavoastra ca sa pot sa fixez consultatiile sau nu stiu macar daca sunteti in Bucuresti intre 1-15 iunie cand am concediu si pot veni spre dumneavoastra.
  Daca nu se poate sa va gasesc la Bucuresti sunt dispusa sa ma deplasez chiar si la Brasov, vreau neaparat sa va gasesc, stiu ca timpul dumneavoastra este pretios dar am credinta ca Dumnezeu si dumneavoastra puteti sa ma ajutati in problema pe care o am.
  Multumesc frumos si din tot sufletul.
  Numai bine!
  Elena Stuparu (elenastuparu@hotmail.com)

 36. Buna ziua doamna niculina, sant maria din timisoara si va rog din suflet dac doriti sa îmi dati un sfatul Am o fetita de trei ani si jumatate,și are polipi marți, am facut cinci sedinte de terapie bowen în luna martie.si acum am fost la control si doctorul a spus ca trebuie operata , va multumesc mult

 37. Buna ziua!
  Asi avea si eu o intrebare,am fost diagnosticata cu depresie si anxietate,psyhoterapeutul la care merg acum mi-a zis ca pe baza psyhologica s-a declansat boala,din cauza gandirii negative.Asi vrea sa intreb daca ar ajuta terapia bowen in aceasta cauza?e bine daca fac hypnoza si terapie bowen in acelasi timp?
  Multumesc din suflet!

 38. Loriana Ochetan says:

  Buna ziua!
  Sunt Loriana din Tg-Jiu si doresc o programare pentru toamna 2017 cand va incepeti activitatea pentru fetita mea si pentru mine la terapia Bowen. Mi-ati putea lasa un numar de telefon din Brasov?

 39. Buna ziua as dori sa ajung la dumnevoastra cu baiatul meu pentru terapie , daca nu puteti in toamna poate în 2018 aveti mai mult timp . Va multumesc !

 40. Buna ziua . Doamna Niculina va rog din toata inima sa ma ajutati cu un sfat cum sa -mi pot ajuta copilul cu tulburari obsesiv compulsive , are teama de mirosuri se spala mereu , se schimba de haine le pune la spalat chiar si pe cele curate .As putea sa fac eu afirmatii care sa îl ajute s-au cum as putea sa -l ajut . Va multumesc ,astept raspunsul dumneavoastra ,va pup cu drag !

 41. Buna ziua, cat de des este indicat sa faci terapia, o data la 7 zile este prea des ? Am nevoie sa stiu atat pentru mine, adult, cat si pentru fetita mea de aproape 5 ani. Multumiri !

 42. Bunicul meu este paralizat la pat. Poate misca mainile foarte putin. Nu locuim in Brasov dar sunt foarte interesat si as dori cu ori ce pret sa il pot ajuta.

 43. Nu stiu ce sa cred. Eu am amorteli muschi si nervi suferinzi din cauza unei hernii de disc si am fost la neurolog si la neurochirurg. Unul a zis ca totusi nu i de operat ca se vad la orizont alteposibile hernii de disc . Am zis sa incep si cu bowen. Dupa primele doua sedinte am simtit ameliorari dar doar 2 zile dupa sedinta la a 3 4 nimic. Inainte de a 5 m-am trezit cu gat blocat(ma durea si nu puteam sa l misc fara durere). Am facut a 5 sedinta si pt asta in ziua cand mi a facut m am simtit binisor. Dar a doua zi a revenit intepeneala si durerea mai tare.ce sa fac mai are rost sa merg la bowen?

 44. Csere Andreia says:

  Buna ziua,

  Imi puteti spune va rog, cand va reluati activitatea la cabinet? Sunt interesata de terapia Bowen, si de sedinte de psihoterapie.
  Multumesc mult.

 45. Cristina Ecaterina Tataru says:

  Buna ziua, doamna Niculina Gheorghita,

  Este posibila, va rog, o intalnire pentru terapia Bowen cu dumneavoastra?

  Eu sunt din Bucuresti, dar pana miercuri (19.08.2020) sunt in Brasov. Voi reveni in Brasov.
  De peste o luna mersul este o mare provocare, insotit si de dureri – genunchiul drept e suparat pe mine. Si se si umfla. Si cand respir e provocator. Am inceput investigatiile la doctor in Bucuresti. Astept rezultatul de la RMN.

  Aseara mi-ati venit in gand. Si terapia Bowen. Sunt convinsa ca nu intamplator.

  Indiferent de raspuns, va multumesc, Si va sunt recunoascatoare pentru tot ce am invatat de la dumneavoastra – carti, TV etc. Rugaciunea dvs e miraculoasa:)

  Numai bucurie si iubire, va doresc.

  Cristina

 46. Acum am vazut mesajul. Momentan ofer terapii doar cursantilor mei si chiar și pentru ei o programare se face cu 3 luni înainte. Așa că vă recomand să căutați un terapeut din orașlul d-voastră. Mult succes

 47. Bună ziua!
  Unde găsim o listă cu numele unor terapeuți de încredere, care au studii acreditate în terapia Bowen. În ziua de azi multe diplome sunt falsificate și noi, oamenii obișnuiți putem fi foarte ușor păcăliți de falși terapeuți.

Your email address will not be published. Required fields are marked *