Da-ti voie sa fii!
Posted on 11/02/2014

Fii iubire şi vei primi iubire.

Fii bucurie pentru că exiști şi poţi experimenta, şi vei primi bucurie.

Fii pace şi vei aduce în realitatea ta, pacea mult dorită.

Fii încredere în tine şi vei aduce în realitatea ta oameni de încredere.

Fii cinstit(ă) şi impecabil(ă) cu tine şi vei aduce în realitatea ta sinceritate şi cinste din partea altora.

Fii blândeţe cu tine şi vei atrage blândeţea în viaţa ta.

Fii ceea ce îți dorești şi astfel vei atrage tot ceea ce ești în realitatea ta.

                                                              Autor: Niculina Gheorghiță

13 Comments
 1. cornelia mirosnicencu says:

  multumesc…e fantastic cum primesti raspunsurile atunci cind ai nevoie,multumesc.

 2. Bună ziua,îmi plac foarte mult articolele dumneavoastră şi mă inspira doar că nu înţeleg un lucru să spunem că eu am gânduri de iubire şi pace etc. Faţă de mine şi o persoana,dar dacă persoana respectivă are gânduri opuse faţă de mine şi de ea insasi ce se întâmplă.Aşa cum eu atrag şi influenţez în ea şi ea face acelaşi lucru.

 3. Asa este să ne dăm voie să fim să visăm să creem imagini noi cu noi că atât timp cât ne dăm voie si ne vedem cum am vrea să fim pentru un moment si tot ne aducem bucuria.
  Si mă bucur iară foarte mult că am constientizat ce înseamna să trăiasti în prezent să te iubesti si să fii.

 4. Ce simple sunt toate….si noi le complicam mereu pentru ca le privim prin prisma constiintei sociale…ce vremuri minunate traim! Sa poti sa te trezesti si sa vezi adevarurile vietii este minunat! Si minunea se intampla pentru ca exista oameni care atunci cand “afla” ceva impartasesc si altora aceasta minunata experienta!
  Ma bucur ca exist, ma bucur ca sunt, ma bucur ca sunteti, ma bucur ca suntem, ma bucur pentru soare, ma bucur pentru nori, ma bucur pentru fiecare experienta pentru ca ea ma conduce spre miezul meu, spre bulgarele de iubire ce sunt de fapt.

 5. doamna Niculina este pentru noi un dar dat de Bunul Dumnezeu .Va doresc sanatate pentru a ajuta oameni .care au mintile aproape ratacite.

 6. Ce Bucurie , ca v-am cunoscut , in toamna lui 2013 , va ascult vocea , tamaduitoare , zilnic sint la inceput , dar am rezultate , simt, ca mi se schimba viata ,,, sint socata , va doresc tot binele din lume !!!

 7. Este adevarat. Cat de usor pare ! Va iubesc. De aproape un an ma “hranesc” cu emisiunile si articolele dumneavoastra. Anul acesta vreau sa va cunosc personal.

 8. Interesante articole! La fel si cartile scrise de doamna Niculina Gheorghita. Sunt carti pline de intelepciune, usor de parcurs si usor de inteles si aplicat. Felicitari si mult succes in continuare!

 9. goage ana cristina says:

  multumesc pentru toate articolele pe care le postati pentru noi,multumesc ca v am descoperit din noiembrie 2013,imi doresc sa va cunosc personal.

 10. daniela galimard says:

  Sa ne dam voie de a fi noi insine ,in adevar si iubire!
  Felicitari doamna Niculina

 11. marilena covaci says:

  Multumesc din suflet pentru faptul ca v-am descoperit , pentru faptul ca-mi deschideti mintea si aduceti atita cunostere in universul meu… multumesc…imi doresc f mult sa ne cunoastem

Your email address will not be published. Required fields are marked *