A cunoaște despre cunoaștere
Posted on 19/09/2019

“Cu cât cunoaștem mai multe, cu atât abolim mai multă ignoranță – şi cu cât abolim mai multă ignoranță cu atât este mai mare nivelul nostru de acceptare şi de convingere față de ceea ce facem. Abilitatea noastră de a accepta un destin este egală doar cu cât de mult credem în ea, iar cât de mult credem în ea e egal doar cu cât de mult ştim despre ea.”(Ramtha)

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Frumos spune Ramtha, cunoașterea ne duce la manifestarea credinței iar aceasta la acceptarea a ceea ce vrem să trăim. În ultimul timp mă minunez de câte experiențe minunate pot trăi și experimenta datorită cunoașterii pe care am accesat-o în atâția zeci de ani. Mereu sunt întrebată de unde am citi una sau alta, iar răspunsul meu este: în miile de cărți citite și studiate am găsit multe informații dar diferența o face punerea lor în practică.

De curând am susținut o conferință cu o temă interesantă unde au fost diverși participanți.
După acea conferință o participantă mi-a mărturisit că: în cele două ore cât a durat expunerea mea în acea conferință ea parcă a citit 200 de cărți. Iar eu i-am răspuns: probabil că pentru acel subiect eu am studiat vreo 200 de cărți și am experimentat multe informații din acele cărți și că ea a simțit bine.

M-am bucurat să-mi dau seama că efortul meu de a cunoaște despre cunoaștere se vede și se simte de cei interesați. Și ce am mai aflat atunci a fost că cei care se conectează cerebral și emoțional cu mine într-o anumită expunere descarcă informații din creierul și câmpurile mele.

Este un moment important în evoluția mea. Munca susținută își arată roadele.
Este o vorbă românească: “mulți știu, puțini cunosc”, și așa este.
Pentru a cunoaște cu adevărat ceva este necesar să fi experimentat și să fi trăit ceea ce ai aflat într-o carte, într-un curs, o conferință sau expunerea altcuiva.

Fiecare suntem inspirați la rândul nostru de cunoașterea altor personalități cu care rezonăm. Și eu la rândul meu sunt inspirată de lucrările unor autori cum ar fi: Dr. Daniel Siegel, de Dr. Daniel Amen, de Dr.Joe Dispensa, de Ramtha, de Francoise Dolto, de Harville Hendrix, Brene Brown, Bruce Lipton, Richard Davidson și mulți alții. Însă ceea ce studiez de la ei devine adevăr și cunoaștere pentru mine doar atunci când am pus în practică. Atunci când devine cunoaștere pot transmite și altora acel adevăr.

Prin practicarea și experimentarea unei informații, acea energie psihică folosită se imprimă la nivel cuantic în câmpurile informaționale și energetice din jurul nostru. Odată imprimată face parte din noi iar atunci când transmitem altora le dăruim și o parte din energia noastră și de aceea îi inspirăm.

Asta s-a întâmplat cu acea doamnă care a participat la conferința mea (povestea cu care am început acest articol) și așa se întâmplă cu toți care rezonează cu fiecare dintre noi. Asta este consonanță (rezonanță) – cf dr. Ștefan Odobleja.

Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

7 Comments
  1. Mulțumesc cu infinita recunoștință pentru toată cunoașterea pe care o transmiți și pe care o primesc cu mare drag

  2. Silitră Adriana says:

    Mulțumesc,mulțumesc cu recunoștință universului pentru că va adus în viața mea prin intermediul tehnologiei.A fost un moment in viața mea când am avut nevoie de o salvare și dv ați fost vindecarea sufletului meu prin videourile puse la dispoziție în internet.❤Multumesc❤❤Va iubesc.

  3. Mary Klein Eastman says:

    Multumesc….nu ma mai satur sa ma gindesc la cit de multe am invatat de la tine…..sint recunoscatoare ca ai fost si esti studioasa, curioasa si mai ales generoasa ca impartasesti si cu ceilalti. Sa ne traiesti.

Your email address will not be published. Required fields are marked *