Consiliere psihospirituală

Schimbarea reprezintă o transformare în conştiinţă şi dă realităţii o altă nuanţă. Adică realitatea prezentă nu seamănă cu nimic din trecut este ceva nou, virgin, încă neexplorat. Lumina străluceşte altfel şi umbrele pe care le aruncă sunt diferite, iar observarea umbrelor dă Observatorului – care suntem noi – o perspectivă dimensională. Asta înseamnă creştere, evoluţia care ni se întâmplă în fiecare zi a vieţii noastre.

Să acţionăm pentru a trezi în noi magia, forţa, puterea conştiinţa care reprezintă moştenirea noastră, dreptul nostru de fiinţe umane, fără nici un fel de diferenţiere.

Scopul existenţei noastre este  să ne extindem nivelul de conştiinţă. Facem acest lucru prin a învăţa din experienţele pe care le avem. La început nu ne alegem experienţele în mod conştient; ele par să ni se întâmple adesea împotriva voinţei noastre.

Există cinci etape principale pentru a deveni conştienţi. Acestea sunt următoarele:

 1. Să ne dorim să devenim conştienţi. Adică vrem să cunoaştem lucrurile. Căutăm sensul vieţii. Vrem să trăim viaţa din plin.
 2. Să devenim conştienţi că suntem inconştienţi. Adică să obesrvăm lipsa noastră de atenţie în a deveni conştienţi de programările şi condiţionările după care ne ghidăm viaţa. Astfel începem să ne observăm gândurile rătăcitoare, descoperim cauzele conflictelor în noi înşine şi devenim conştienţi că suntem cufundaţi, emoţional şi intelectual în trecut sau în viitor.. Observăm reacţiile noastre la diferitele situaţii care apar, fără să le analizăm, criticăm şi judecăm excesiv.
 3. Renunţarea la vechi. Aceasta începe prin eliminarea ideilor, convingerilor, programărilor din trecut şi sistemelor de credinţă care nu mai sunt potrivite pentru extinderea conştiinţei.
 4. Integrarea. Aceasta implică alinierea tuturor corpurilor din noi, adică unificarea spiritului, cu mintea, cu emoţiile şi cu corpul fizic. De asemenea implică trăirea acceptării de sine integrale şi a iubirii de sine divine.
 5. Libertatea. Integrarea aduce unitate în cadrul Sinelui, iar unitatea aduce cu sine percepţia adevărată; capacitatea de a percepe ce este adevărat pentru tine în realitatea ta.

Aceasta este starea de iluminare.

23 Comments
 1. Bună!
  Sunt interesat de parcurgerea etapelor de iniţiere.
  Ce opţiuni am in Iaşi?
  Aştept un e-mail de răspuns.
  Mulţumesc!

 2. buna ziua,
  as dori sa stiu cum pot participa la aceasta consiliere.

  Multumesc,
  Mihaela

 3. Buna ziua m-ar interesa o prima consultatie sau discutie cu dunneavoastra pentru a vedea care este terapia potrivita pt mine

  Multumesc

 4. Gica Frigioiu says:

  Dragă Niculina , ai facut o agendă pentru 2017 ? M – ar interesa o consiliere. Spor în toate ! Mulțumesc !

 5. Gica Frigioiu says:

  Dragă Niculina , ai făcut o agendă pentru 2017 ? M – ar interesa o consiliere. Mulțumesc şi spor în toate !

 6. Daniela Rotaru says:

  Buna ziua.Sunt interesata si am nevoie de ajutor.Nu locuiesc in Brasov desi sunt nascuta in Brasov.Ce optiuni avem de a ne vedea si a hotari impreuna cum pot fi ajutata?
  Daniela

 7. alexandra says:

  Buna ziua. As avea nevoie de dumneavoatra daca ati putea si avea timp, cand as putea sa revin cu o programare? sunt dintotdeauna intalnirea perfecta cu Niculina Gheorghita sau nu , ce spuneti dumneavostra?

 8. Salve,penso che sia tutto molto interessante,e mi piacerebbe conoscere ed essere aggiornato sul tema della spiritualità e il percorso dell’anima,vivo in ITALIA,e un ho una compagna Romena e precisamente di BRAILA.

  Cordiali Saluti
  Madonna Massimo
  Arama Geta

 9. Buna ziua,
  Sunt interesata de consiliere , va rog sa-mi spuneti o data la care ar fi posibil, locuiesc in Cluj, dar am posibilitatea sa ma deplasez doar
  sa-mi planific din timp .
  Va multumesc.

 10. Mitran Florentina says:

  Buna ziua,

  Sunt din Bucuresti si trec printr-o perioada foarte foarte foarte grea si vreau din tot sufletul sa ajung sa discutam. Am un copil mic si nu am cu cine sa-l las pentru a putea ajunge la dumneavostra, dar daca doar asa se poate, fac tot posibiliul si ajung. Rog sprijin.

  Multumesc !

 11. Buna ziua,

  Va rog din suflet sa imi sugerati o afirmatie care sa ma ajute sa fiu o mama mai buna. Din pacate nu mai pot da timpul inapoi ca sa repar greselile trecutului dar poate daca schimb ceva de acum inainte mai am o sansa la o relatie armonioasa si sanatoasa cu fiul meu.
  Va multumesc!

 12. Zanfir Camelia says:

  Bună ziua. Suntem 3 persoane din Constanța care vă solicită consultații. Ne puteți face câte o programare până în 19 iulie 2019 ? ( de preferat sâmbăta ) . Sau ,dacă veniți la Constanța și acordați consultații, ne-ar interesa să știm când.

 13. Dragă doamnă. Scrie destul de explicit pe site la secțiunea contact că momentan nu am activitate de cabinet. Deci nu vă poate programa nimeni. Căutați un psihoterapeut disponibil. Mult succes

 14. Buna ziua, Nu am gasit informatie concreta referitor la sesiuni individule. Este posibil de programat? Multumesc

 15. Buna ziua
  Îmi doresc sa ma programez la terapie individuală, cum pot face asta? Mulțumesc anticipat!

 16. mari pascu says:

  buna ziua, m-ar interesa foarte tare sesiuni de cuplu la cabinetul dvs. multumesc pentru raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *