Universul ne răspunde întotdeauna!
Posted on 15/02/2015

Veți întreba cum adică, pentru că eu îmi doresc ceva de mult timp și nu am primit nici până acum? În ce fel ne răspunde? Poate la unii, dar nu la toți? etc.

Acestea sunt întrebări pe care mi le-am pus și eu încă de când eram copil, pentru că nu mi se părea drept ca Dumnezeu să dea la unii ce vor iar la alții nimic, ci chiar multe suferințe. Căutând încă de pe atunci răspunsuri la aceste dileme, am găsit diverse corespunzătoare etapelor evoluției mele. Acum vă voi transmite cât mai schematic și cât de simplu posibil acest proces prin care Universul sau Dumnezeu ne răspunde.

Autor articol: psiholog Niculina Gheorghiță

Dumnezeu, Universul sau Potențialul cuantic (Sursa tuturor creațiilor) ne răspunde întotdeauna la ceea ce vrem. Se spune că interiorul creează exteriorul sau că exteriorul este o reflexie a interiorului. Simplu spus, haideţi să vedem cum se întâmplă asta. Vă voi reda mecanismul și ingredientele de bază prin care Universul (Dumnezeu) ne răspunde.

Iisus ne-a lăsat niște învățături monumentale, dar pentru a le înțelege e nevoie să ne explicăm și să le simțim. De aceea avem un verset care spune „Cere și ți se va da…”. Fiecare percepe acest verset în funcție de capacitatea de înțelegere pe care și-a activat-o prin cunoaștere și trăire.

Din punctul meu de vedere, încă de pe atunci el ne transmitea învățăturile în termenii fizicii cuantice și a atragerii prin rezonanță din Dumnezeu sau Univers ceea ce cerem. În mare parte majoritatea oamenilor am fost învățați să cerem doar cu gura și să așteptăm ca cineva exterior nouă să împlinească ce vrem noi.

Ce e important să înțelegem după atâtea studii științifice a minților geniale adevărul cum că atragem din univers pe frecvență specifică doar ceea ce trăim și simțim. De ce așa? Deoarece pentru a crea o frecvență specifică avem nevoie de energia care încarcă informația, avută, și care creează o hologramă necesară împlinirii în câmpurile noastre. Energia respectivă este combustibilul cu care atragem. Cu cât energia este mai puternică și mai multă cu atât atragem ceea ce vrem mai repede.

Ingredientele necesare creării realității exterioare sunt: gândul, trăirea (simțirea), vorba și fapta (acțiunea).

Hai să vedem cum le punem în practică și cum funcționează aceste ingrediente pentru a materializa ceea ce ne dorim.

Gândul este o formă de energie pe care o accesăm din exterior pe nevoile și dorințele noastre interne, de dezvoltare și evoluție. Dacă începem să dăm atenție gândului respectiv, creierul începe să secrete niște neurotransmițători care se transmit în corpul fizic și creează emoțiile, simțirea. În momentul în care simțim, ne apropiem de realizarea gândului sau primirea răspunsului de la Univers. După ce am simțit, spunem că așa este, și apoi atragem prin frecvență specifică împlinirea.

În concluzie, noi atragem răspunsul Universului, prin ceea ce emitem ca energie.

Pentru această concluzie găsim în Biblie, un alt verset spus de către Iisus “Dați și vi se va da … Căci totul vi se măsoară cu măsura cu care ați dat”.

Cum funcționează efectiv acest verset? Dacă accepți un gând de frecvență coborâtă (supărare, furie, ură, critică, judecată, etc) și îl întreții adică-l rulezi și îi dai energie, atunci asta vei atrage în viața ta. Dacă accepți un gând de frecvență ridicată (bucurie, pace, liniște, calm, bunătate, onestitate, iubire, etc) și îl întreții adică îi dai atenție și îl experimentezi prin manifestare, atunci asta vei crea și atrage în viața ta.

În Univers nu există bine sau rău ci particule, care se atrag prin frecvențe. De aceea ceea ce întreținem la nivel interior prin atenție, atragem din Univers și creăm în exterior ca realitate înconjurătoare. De aceea suntem suma tuturor acestor emisii. Această sumă determină viața noastră ca fiind o binecuvântare sau un chin.

De aceea dacă vă uitați la viața voastră veți conștientiza ce conțineți, ce gânduri ați acceptat și le-ați dat energie (atenție) care au dus la trăire și apoi la materializare.

Pentru a primi de la Univers un răspuns constructiv, bun pentru noi e necesar să acceptăm gânduri de frecvență înaltă pe care le rulăm mereu și le dăm atenție până le simțim ca fiind reale și imediat apare și materializarea lor.

De noi, de fiecare în parte, depinde această tranformare a vieții noastre.

Din fericire nimeni în locul nostru nu poate să ne întrețină gândurile sau mintea. Noi suntem singurii și unicii creatori ai vieții noastre.

De ce din fericire? Pentru că atunci când îți dai seama că nu mai vrei să trăiești în suferință, boală sau durere poți schimba asta acceptând și întreținând gânduri de fericire, sănătate, iubire.

Pentru  a ajunge să primim  răspunsuri constructive de la univers e necesar să întreținem gânduri de frecvență înaltă prin disciplina minții.

Cum ne putem disciplina mintea ca să nu mai acceptăm și întreține gânduri de frecvență joasă? Sunt mai multe metode. Vă voi explica una foarte simplă și la îndemâna oricui. Pentru această metodă este nevoie doar să devii conștient de tine și de cum te simți într-un moment sau altul.

Poziția de observator.

   Cum se accesează această poziție? Te poți ajuta prin două întrebări și de un mod  conștient de a acționa. Întrebările sunt:

1. Ce gândesc eu acum?

2. Ce simt eu acum?

     Iar atunci când îți dai seama ce simți, schimbi conștient gândul distructiv care te-a dus la starea de rău, cu unul constructiv. În acea clipă, creierul începe să secrete substanțele necesare unei stări de frecvență înaltă conform vibrației gândului. Asta te va duce pe un flux de conștiință superior și îți vei schimba starea  în câteva momente.

Dacă vreți să trăiți o viață minunată fiți atenți la voi, observați-vă gândurile comportamentele și trăirile. În acest scop vă puteți ajuta de afirmația “Eu sunt dintotdeauna  observatorul (observatoarea) gândurilor mele”.

Dacă vă place viața voastră înseamnă că voi creați și emiteți din interior spre exterior combustibil de frecvență înaltă și Universul vă răspunde cu aceeași măsură.

Dacă nu vă place viața voastră înseamnă că voi creați și emiteți din interior spre exterior combustibil de frecvență coborâtă și Universul vă răspunde cu aceeași măsură.

Dacă vreți să schimbați viața nefericită cu una fericită intrați cât mai des în poziția de observator și recreați-vă emisiile și combustibilul pentru o viață minunată.

Spor la lucru conștient, cu voi și cu mintea voastră. Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

18 Comments
 1. Marius si Andreea Pol says:

  Ma numesc Andreea si tin sa va multumesc pentru toate articolele pe care le postati,toate sfaturile si pt toate informatiile care ni le oferiti.am vizionat aproape toate emisiunile ce sunt postate pe you tube unde ati fost invitata si am incercat sa pun in practica ceea ce ne transmteti.de doua luni parca sunt alta persoana.sunt mai linistita si parca toate gandurile mi sau asezat,inainte aveam o harababura in capul meu.acum incerc sa imi creez o alta viata cu ajutorul invataturilor dumneavastra.va multumesc din suflet pentru tot.

 2. sfaturile sint super aplicate au un rezultat fantastic important e sa constientizezi ca esti pe ofrecventa joasa sint in proces de a fi in prezent cit mai repede tocmai de a fi in bucurie si fericire
  MULTUMESC NICULINA

 3. Multumesc Domnului ca existati in viata noastra,asa mai putem sa iesim uneori din impasurile pe care ni le da uneori viata de zi cu zi .De cate ori ajung pe o fregventa joasa ,ma pun in pozitia de observator,si incep lucrul cu mine .Rezultatul este bun,pentru asta VA MULTUMESC! Va doresc multa sanatate la toata familia.

 4. lucian negruset says:

  Foarte simplu, concis si relevant.
  Iti multumesc si te felicit! Te rog continua

 5. Liliana M says:

  Cred ca fiecare zi cu dumneavoastra este de fapt un leac pentru suflet si trup .Multumim !

 6. almasan marioara says:

  multumesc mult pt . toate sfaturile,chiar functioneaza,am inteles cum trebuie sa traim

 7. Ioana Timmi says:

  Venim aici insetati ,asemeni caprioarei la izvor si plecam cu o stare de bine extraordinara….mii de multumiri….sunteti o binecuvantare pentru noi.

 8. DANIELA SAVU says:

  Viata mea s-a schimat de cand o prietena mi-a trimis o inregistrare de pe Yutube!
  Faci parte din familia mea!
  Multumesc!

 9. luminita buica says:

  imi spun cu credinta si cu perseverenta afirmatiile de sapte luni , deja simt ca la nivel cerebral sau format noi retele neuronale , bucuria care imi inunda sufletul , zambetul care este nelipsit de pe buzele mele , a devenit totul o atitudine , asa cum spuneati ca vom deveni , oameni noi, oameni care atunci cand ne mai confruntam cu cate-o problema , trecem cu usurinta peste ea , ptr ca in noi este activata iubirea sinelui nostru divin care nu lasa loc indoielilor !e minunat !

 10. Veronica Petrus says:

  Multumesc cu recunostinta si iubire❤
  De cand va urmaresc am pus in practica invataturile si vizibil vad schimbari . Multumesc Universului pentru oportunitatea de a va intalni chiar si virtual.

Your email address will not be published. Required fields are marked *