Transformarea
Posted on 26/02/2012

Schimbarea reprezintă o transformare în conştiinţă şi dă realităţii o altă nuanţă. Cunoaşterea este o modalitate prin care putem schimba informaţiile din conştiinţă. 

 

Autor articol: Ph. Niculina Gheorghiță

Totul poate fi schimbat în orice clipă. În momentul în care ascultăm informaţii cu un caracter înalt spiritual sau conţinând adevăruri celeste, pentru a auzi trebuie să ne gândim la cuvintele spuse, iar făcând asta, ne reorganizăm potenţialul vieţii liniare, astfel ne mutăm din viaţa aceasta.

Aşa că dacă ascultăm şi formăm toate cuvintele acelea ca şi forme-gând în creier, asta înseamnă că am creat realitatea în mod conştient.

Cuvintele sunt un dar, pentru că ele ne fac să formăm o imagine a cuvântului, care este răspunzătoare pentru crearea realităţii. Creierul trebuie să formeze imaginile cuvintelor, pentru ca noi să putem să definim auzul. Iar a înţelege înseamnă că imaginile au loc.

Gândul nostru este o realitate nenăscută încă. Fiecare gând formează o hologramă care se situează deasupra capului. Când ea se formează în tridimensional atunci prin focus (concentrare), deschidem câte o petală din floarea de lotus cu 1000 de petale (glanda pituitară), iar când se deschide petala, forma-gând creeată se duce în benzile (câmpurile) noastre.

Ce gândim aceea atragem, deoarece atunci când gândim ceva, formele-gând sub formă de holograme care se găsesc implementate de noi prin concentrare în câmpurile noastre, atrag din univers toate informaţiile şi energiile pe frecvenţa gândului transformat în hologramă. Cu cât credem mai mult într-un gând cu atât facem holograma mai strălucitoare, adică radiază mai multă lumină şi este observată mai bine de informaţiile şi energiile din univers care vin și se lipesc de ea, şi astfel apare materializarea. Când credem în ceva, dăm acelui ceva energie şi forţă de materializare.

Este ceva magnific să fii conștient de ce gândeşti pentru că, în acel moment ești responsabil de ceea ce faci, şi eşti conştient că tu ţi-ai creeat realitatea şi nu mai dai vina pe ceva din exteriorul tău (Dumnezeu, natura, oamenii din jur, guvernul, etc). Dând vina pe ceva din exteriorul tău ca fiind responsabil de ceea ce ţi se întâmplă, dai puterea ta acelui ceva iar tu rămâi în continuare în suferinţă şi perpetuezi atitudinea de victimă. Şi astfel atragi prin hologramele din câmpuri adversităţi, situaţii, oportunităţi, suferinţe prin care să devii conştient de tine şi să depăşeşti acea atitudine. Noi suntem la școala vieții (viaţa pământească), pentru a scoate la suprafaţă caracteristicile divine din noi şi în special să exersăm şi să experimentăm atitudinea de creator.

Cu cât ştim mai mult cu atât abolim mai multă ignoranţă – şi cu cât abolim mai multă ignoranţă cu atât e mai mare nivelul nostru de acceptare şi de convingere faţă de ceea ce facem. Astfel vom ajunge să înţelegem că avem o minte nelimitată, care ştie totul, poate totul, şi este peste tot şi în toate.

Abilitatea noastră de a aceepta un destin este egală doar cu cât de mult credem în ea, iar cât de mult credem în ea este egal doar cu cât de mult ştim despre ea. Şi astfel ne depăşim limitele omeneşti şi le accesăm pe cele dumnezeieşti.

Tot ce apare în viaţa noastră am atras prin frecvenţă specifică. Noi suntem frecvenţă.

În momentul în care în câmpurile noastre avem holograme cât mai constructive şi de tip evolutiv, şi nu limitativ, atunci în viaţa noastră se vor materializa doar evenimente şi experienţe pe frecvenţa acelor holograme.

Haideţi să gândim despre noi că suntem fiinţe eterne, că suntem plini de iubire, că vibrăm de bucurie, că suntem plini de pace şi încredere, că avem o minte nelimitată, că ştim totul despre un anumit vis, proiect, că alegem să fim suverani, şi atunci viaţa noastră va fi aşa cum credem, și ne manifestăm în iubirea divină.

Mult succes în crearea unei vieţi magnifice, a unei existenţe memorabile şi înălţătoare.

Cu drag Ph. Niculina Gheorghiţă

4 Comments
  1. Vasilica pitulice says:

    Sînteți mai mult decît un înger,,,îngerul provaduieste si pleaca,,,dar d_voastră explicați așa frumos cu glas duios(,v_am ascultat de multe ori)ca orice minte,inima sa inteleaga ,,,multumiri infinite

Your email address will not be published. Required fields are marked *