Rețeta de 5 minute care îți aduce sistemul imunitar la cote maxime
Posted on 14/03/2013

Conține usturoi, lămâie, piper și miere – ingrediente cu o putere incredibila împotriva virușilor. Un singur shot îți întărește sistemul imunitar și te ajută să treci cu bine peste această perioadă.

Despre usturoi, se stie deja că este de 100 de ori mai puternic decât antibioticele în lupta cu bolile, iar proprietățile anti-virale sunt cât se poate de eficiente. Mierea, lămâia și piperul roșu au și ele o reputație foarte bună. Împreună, formează un adevărat elixir care te ajută să previi nenumărate boli – de la o banală răceală la cancer.

Rețeta de mai jos are un timp de preparare minim, dar beneficiile asupra organismului sunt maxime. Ea a fost recomandată de Natasha Longo, o nutriționista celebră și consultanță pe nutriție, pe site-ul Preventdisease.com.

 • 1 lămâie
 • 1-2 căței de ușturoi
 • 1/8 linguriță de piper roșu
 • 1 lingură de miere

Pasul 1: Taie lămâia în două

Pasul 2: Stoarce sucul de lămâie dintr-una din jumatăți. Păstrează coaja rămasă

Pasul 3: Mărunțește usturoiul și lasă-l să stea așa timp de 10 minute. Apoi, adaugă-l în zeama de lămaie, împreună cu piperul roșu.

Pasul 4: Adaugă și mierea și amestecă toate ingredientele foarte bine

Pasul 5: Pune sucul obținut în coaja de lămâie ramasă de la pasul 2 și consumă cu tot cu pulpă.

2 Comments
 1. buna Niculina
  si consumam pe nemancate? dimineata ?
  ingredientele le am mai putin piper rosu dar o incerc curand desi nu am fost racita de 2,3, ani!de cinci ani consum miere+propolis+polen+laptisor de matca e costisitor dar eficient
  tot binele pe care-l faci sa ti-l intoarca EL!DOAMNE AJUTA!

Your email address will not be published. Required fields are marked *