Regăsirea puterii interioare
Posted on 09/04/2012

   Regăsirea puterii interioare

       Libertatea unei fiinţe umane în acţiune se manifestă în expresia creativă de a reproduce infinitul în ea, de a face cunoscut necunoscutul din ea, rezultatele fiind reproduse întotdeauna de Sinele Sfânt.

       Cei mai mulţi dintre noi ne simţim lipsiţi de puterea de a schimba lumea într-un mod semnificativ. Acest sentiment de lipsă de putere se trage din suprimarea şi negarea voinţei.

      Am fost învăţaţi că este greşit să avem putere, că puterea este apanajul celor aleşi şi că ceilalţi suntem doar nişte fiinţe umane nesemnificative pentru acest univers.

      Puterea este neutră. Ea este pur şi simplu energia potenţială sau activă din spatele unui impuls creator. Dacă voinţa nu este lăsată să se exprime atunci vei avea foarte puţină energie în spatele ideilor tale.

      Cea mai mare minune este atunci când o fiinţă umană se regăseşte pe Sine adică redescoperă forţa interioară.

Pentru aţi regăsi forţa interioară ai nevoie de:

1.   Cunoaştere

2.   Disciplină

3.   Nonexprimarea emoţiilor negative în mod reactiv

4.   Conexiunea cu  Sinele

5.   Tăcerea  interioară

     – Cunoaşterea este cea prin care accesăm diverse informaţii stocate în holograme în univers pe care le atragem în benzile noastre, iar acestea ne detemină genialitatea sau prostia.  

     -Disciplina nu este o forţă interioară, nu este un chin- este un mod de a fi, un mod de a gândi fundamentată pe trei elemente de bază:

        decide în mod conştient asupra propriilor acţiuni;

        acţionează fără a avea aşteptări;

        primeşte cu seninătate orice rezultat.

Puterea provine din disciplină.(Stuart Wilde)

    – Nonexprimarea emoţiilor negative, adică fără să dăm curs agresivităților care apar în existența noastră, ci să intrăm în poziția de observator, să fim conștienți de noi și de manifestările noastre.

     -Conexiunea cu Sinele Sfânt,este starea extinsă de conștiință în care unifici toate corpurile ființei tale și intri în armonie cu ele, iar cel care coordonează și ghidează întreaga ființă este Sinele Divin.

     -Tăcerea interioară este o stare specială a finţei în care toate gândurile se opresc şi în care se trăieşte la un nivel diferit de cel al stării de conştiinţă obişnuită. Tăcerea interioară sau detașarea înseamnă suspendarea dialogului interior adică oprirea vocilor din cap; aceasta este condiţia esenţială a păcii şi bucuriei desăvârşite.

No comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *