“Regasirea puterii interioare” – Editia Princeps
Posted on 08/09/2014

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Această carte este un fel de autobiografie transformaţională, un îndemn şi un ghid practic pentru cei interesaţi de schimbare, pentru cei care vor să-şi creeze realitatea conştient aşa cum o fac şi eu acum, pentru mine şi familia mea.

Toate transformările pe care le-am parcurs, de-a lungul periplului meu spre regăsirea puterii interioare, au ţinut de liberul meu arbitru, de alegeri conştiente şi responsabile.

Intenția cu care am creeat această ediție princepss a fost, este și va fi:

“Atunci când cineva care a descoperit, vrea și este conștient că poate trăi ușor, frumos și bine și trece printr-o provocare, să deschidă cartea și acolo unde o va deschide e semn că are de lucrat cu el/ea pentru a depăși provocarea astfel încât să rămâne în contact cu el, în armonie cu exteriorul lui și să experimenteze bucuria.”

Cartea conține trei trilogii, adică nouă cărți care dezvăluie rând pe rând cum îți regăsești puterea interioară astfel încât să te manifești la adevăratul potențial divin.

Trilogiile au corespondent în Bucurie, Credință și Cunoaștere.

Trilogia bucuriei cuprinde lucrările: Regăsirea puterii interioare; Bucuria de a trăi fără mască și Bucuria de a trăi în și cu Dumnezeu.

Trilogia credinței cuprinde lucrările: Credințele noastre creează realitatea noastră; Afirmații pentru voi…și Autovindecarea începe din creier prin forța minții.

Trilogia cunoașterii cuprinde setul de lucrări: Cuvintele deschid fluxurile de conștiință cuantică; Din vorbele de duh ale străbunilor și Cunoașterea și fluxurile de conștiință cuantică.

Fiecare trilogie are ca scop aducerea omului în contact cu interiorul lui profund – Sinele Divin- pentru a putea să-și aleagă și să-și creeze o realitate în și de manifestare, conștient.

Acest volum “Regăsirea puterii interioare” cu toate lucrările conținute, te îndrumă și pune la dispoziție instrumentele necesare pentru cunoașterea de sine, iubirea de sine, acceptarea de Sine, autoapreciere, respect de sine, iertare, smerenie, înțelegere, creșterea stimei de Sine și autovindecare prin forța minții.

Aceste instrumente, te ghidează cum să-ți creezi o nouă minte cu noi deschideri spre manifestarea potențialului creator.

În această carte găsiți îmbinate patru curente științifice – psihologie clasică, psihologie cuantică, neuroștiințe, fizică cuantică – explicate în termeni populari și trăire, adică experiența personală  a mea și a celor din mediul apropiat, dornici să lucreze cu ei și cu mintea lor.

Veți descoperi că meritați să trăiți ușor, frumos și bine cu un minim efort de conștientizare și voință

Este o carte care pune accent pe Creierul uman, care este cel mai fabulos instrument pe care-l avem la purtător, este computerul nostru biofizic cu care putem crea o minte măreață pentru a alege, creea și trăi o realitate magnifică.

Veți descoperi cum să intrați în poziția de observator. Această poziție este starea în care suntem în Sine. Este poziția în care putem interveni conștient în schimbarea realității proprii. Când ești în observator ai ieșit din noianul emoțiilor și poți face alegeri conștient ceea ce vrei cu adevărat, ținând cont de tine și de cei din jur.

În această carte veți găsi metode simple care necesită doar atenție, credință și autodisciplină. Metodele tratate și expuse în acest volum le aveți mereu la îndemână și le puteți pune în practică oricând doriți.

Practica și trăirea voastră va face diferența între o viață trăită obișnuit sau una trăită extraordinar. Vorba lui Peter O’Toole: „Nu voi fi un om obișnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar”.

În concluzie cu toții suntem niște entități magnifice. Atunci când devenim conștienți de acest adevăr putem manifesta măreția din interiorul nostru.

Dați-vă voie să vă cunoașteți, și să vă transformați mintea pentru a vă manifesta divin.

Dați-vă voie să manifestați potențialul divin și, veți fi și trăi o viață extraordinară în cunoaștere, iubire, bucurie și împlinire.

Dați-vă voie să fiți, întru bucurie!

Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

 Așa este și așa să fie!

15 Comments
 1. Multumim Divinitati din dumneavoastra! Sa fiti sanatoasa si sa va bucurati de tot in viata .
  Voi cumpara carte neaparat .
  Va imbratisez cu drag Sonia!

 2. Elisse Unguru says:

  Buna ziua, multumesc pentru tot ceea ce studiati, descoperiti si impartasiti cu noi! Ma ajuta mult sa va citesc si sa va urmaresc in emisiuni.
  Ma bucur ca voi gasi toate cartile dvs in una singura, de unde pot comanda aceasta editie?

 3. VOI MAI GASI CARTEA si in noiembrie ? VA MULTUMESC DIN SUFLET PTR .TOT ,am motive personale intemeiate ,credinta in Dumnezeu ,Iisus Hristos Mantuitorul ,Feciara Maria ,post ,rugaciuni ,au fost si multe lacrimi si disperare ,stiti la ce ma refer ,intuiti dvs. si acum cand v am descoperit si aplic afirmatiile dvs. stiu ca totul va fi bine ,maine am vizita la oncolog ,e firesc ,vreau ,cred ca va fi totul bine ,va multumesc din suflet ,scriu cu lacrimi de bucurie ,imi sunteti un sprijin moral si spiritual ,cum nici macar nu va imaginati ,va pomenesc in culcare si in trezire ca pe Tatal nostru ,va multumesc ,Doamne ajuta !

 4. Felicitari draga Niculina pentru aceasta realizare magnifica!

  Esti o graviduta magnifica!
  Esti o scriitoare magnifica si extrem de prolifica!
  Esti Scanteia Divina in manifestare!
  Esti o tanara magnifica! Spuneai intr-o emisiune ca ai implinit 42 de ani!!! Sigur este o greseala pe undeva… poate ai vrut sa spui 24!
  Esti un terapeut magnific care contribuie cu responsabilitate si devotament la vindecarea Lumii in care traim si la sporirea frumusetii acestei lumi.

  Si nu pot sa nu remarc rochita magnifica pe care ai purtat-o la lansarea acestei carti si care are culoarea corpului de autovindecare!

  Iti multumesc pentru ca existi!
  Te pretuiesc si te admir pentru ceea ce ESTI!

  Cu drag!

 5. Cuvintele tale ma onoreaza. Multumesc.

  Desi am o varsta usor matusalemica 🙂 nu e nevoie sa mi te adresezi cu “a doua plural”. De cand cu “sunt dintotdeauna tinerete vesnica”, te ajung din urma… 🙂

  Fii binecuvantata!
  Cu drag.

 6. Buna ziua,
  Doresc sa achizitionez si eu aceasta carte, cum procedez pentru comanda?

 7. Buna ziua, as vrea si eu aceasta carte dar nu reusesc sa o gasesc, cum as puteao cumpara. Multumesc mult

 8. Buna seara. Doresc sa achizitionez si eu aceasta carte. Am platit-o deja in 2(doua) librarii, mentionate mai sus. Am platit cartea si cheltuielile de transport ( in strainatate) pentru ca dupa o saptamana sa imi raspunda online ca nu o au si nici nu pot sa o achizitioneze. Intrebarea mea este, atunci de ce apare ca si cum o ar avea in magazin/depozit? Ma simt intrigata, pare ca nu am o experienta prea buna cu achizitionarea cartilor online.

 9. Buna ziua. Asta întrebați librăriile, eu am dat cărțile din depozit, de restul se ocupă ei. Mulțumesc pentru înțelegere și chiar nu este intenția mea să fie oameni nemulțumiți. Zile magice

Your email address will not be published. Required fields are marked *