PUTEREA CUVÂNTULUI
Posted on 23/10/2013

 

“În procesul Inițierii, discipolii sunt învățați să se servească de cuvinte, să le pronunțe în așa fel încât să declanșeze forțele naturii. Cuvintele sunt puternice, dar important este să știm cum să ne servim de ele și cum să le pronunțăm corect.

Când vă este frig, când vă simțiți abandonat, când aveți impresia că nimeni nu vă iubește, pronunțați cuvântul IUBIRE o dată, de două ori, de zece ori, în diferite moduri : declanșați astfel puterile cosmice ale iubirii în mijlocul cărora nu vă veți mai simți singur, abandonat.

Când vă simțiți în întuneric, ca și cum ați căzut pe fundul unei prăpăstii, pronunțați cuvintele ÎNȚELEPCIUNE, LUMINĂ, până când vibrează și cântă în toate celulele corpului vostru. În acel moment  totul se va lumina…

Când vă simțiți perturbat, limitat, tulburat, pronunțați cuvântul LIBERTATE.

      Puteți să mai pronunțați cuvintele FRUMUSEȚE, ADEVĂR, FORȚĂ, SĂNĂTATE, ARMONIE …. Veți spune că e puțin lucru. Da, dar dacă știți să le pronunțați cu intensitate și convingere  fiecare cuvânt, pe măsură ce-l repetați, dobândește o mare putere și influențează propria voastră substanța”.

{ Maestrul O.M.Aivanhov} 

6 Comments
  1. Iti multumesc pentru forta, intelepsciunea si armonia pe care mi-o sadesti in suflet cu fiecare articol sris de tine.

  2. Pana acum scriam cuvintele , dar cred ca este mai eficienta rostirea deoarece te implica cu toata fiinta.

  3. Corneanu Nelica says:

    Iubire si Bucurie in sufletele tuturor celor lucreaza pentru ca toate aceste intelepte sfaturi sa ajunga la noi,toti cei care avem nevoie de ele pentru a “intrezari” LUMINA.
    Iubire si Recunostinta.Namaste!

Your email address will not be published. Required fields are marked *