Primește iubirea pe care o dorești – Workshop de cuplu la Iași în 02-03.03.2023
Posted on 03/01/2023

Holistgamma în colaborare cu Centrul de reconectare CORE organizează workshop-ul pentru cupluri „Primește iubirea pe care o dorești“ în 02-03.03.2023 cu prezență fizică între orele 10-18 la Iași.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: holistgamma@gmail.com până în data de 28.02.2023 ora 17.

Este un workshop pentru cuplurile care doresc să crească și să creeze o conectare sigură și necesară pentru evoluția în acest plan.

Este susținut de Psiholog Clinician Principal, Terapeut Relațional IMAGO și doctorand Niculina Gheorghiță, împreună cu Psiholog Ioana Olteanu

Într-un cadru intim, alături de alte cupluri veți fi într-un mediu de siguranță unde împreună:

– veți afla cum să vă formați o imagine mai corectă despre partenerul vostru;

– veți învăța cum să vă asumați responsabilitatea de a vă comunica nevoile și dorințele partenerului vostru – prin dezvoltarea unor căi clare de comunicare;

– veți deveniți mai intenționali în interacțiunile voastre;

– veți învățați cum să acordați importanță nevoilor partenerului în aceeași măsură în care vă ocupați de ale voastre;

– veți descoperi resursele optime pentru susținerea procesului de autovindecare;

– cu ajutorul dialogului vindecător IMAGO, veți putea descoperi problemele emoționale (ale fiecăruia dintre voi și ale cuplului vostru), vă veți putea reconecta cu partenerul și veți redobândi intimitatea de care avem, cu toții, atâta nevoie, în cadrul unui dialog profund și real.

– veți descoperi că o relație de iubire durabilă necesită angajament, disciplină și curajul de a te dezvolta și transforma.

Investiția financiară pentru cuplul vostru necesară pentru acest workshop, este de 2500 ron/cuplu pentru 2 zile.

Despre Terapia IMAGO

Practicată în prezent de peste 2000 de terapeuți acreditați din 35 de țări, a fost fondată de către Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, psihoterapeuți cu peste 40 de ani pregătire psihiatrică. La acești ani se adaugă pregătire teologică și studii la nivel academic de filosofie și psihologie, ceea ce face ca uneltele lor să aibă o interdisciplinaritate imposibil de înlocuit.

Cărțile scrise de către Harville și Helen, fondatorii IMAGO, sunt New York Times Best Sellers. Cei doi au popularizat teoriile lor relaționale chiar și la emisiuni celebre precum Oprah Show, unde au fost invitați de 17 ori.

În Romania s-a început primul grup de formare în anul 2016 sub coordonarea psihologului Gaspar György, iar în noiembrie 2021, psihologul Niculina Gheorghiță obține certificarea ca prezentator de workshop de cuplu internațional.

În link-urile de mai jos vă oferim câteva emisiuni cu subiecte din acest workshop

Brașovul actual din 06.11.2017

https://youtu.be/rGD14qRabis

TVR 1,Eu pot din 05.06.2021

https://www.youtube.com/watch?v=YzShvvVnAow

Vă așteptăm cu drag pentru un weekend magic

 necesar relației voastre de cuplu!

No comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *