Pink pepper și ieșirea din dependențe
Posted on 16/12/2021

Pink Papper – Resursa esențială pentru a ieși din dependențe

Dragi iubitori de esențe terapeutice, de curând studiind, cercetând și folosind un ulei numit Pink Pepper am descoperit niște rezultate foarte valoroase și anume: ieșirea din dependențe de orice tip.

Mult timp am considerat că nu am dependențe (cafea, alcool, tutun, shopping compulsiv, dulciuri, mâncare).

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Însă într-o zi stând cu mine în contemplare m-am întrebat din ceea ce fac zi de zi, dacă într-o zi nu aș mai putea realiza acel ceva unde m-aș simți total bulversată și vulnerabilă?

Cu această întrebare am aflat că cea mai mare dependentă a mea era de muncă.

Adică în permanență să fac câte ceva util și de folos mai ales celor din jur.

Am fost crescută într-o gospodărie cu multe responsabilități așa că a munci era ca și a respira pentru mine. Dacă aveam un moment în care să nu muncesc mă simțeam vinovată și tot acel proces ulterior care mă ducea să fac și mai multe.

Așa că am descoperit că cea mai mare dependență a mea era Dependența de muncă.

Studiind uleiul de piper roz, undeva scria că te echilibrează și te susține să ieși din dependențe, așa că de atunci am deja 2 luni de când îmi pun sub limbă 2 pic de ulei de pink pepper la fiecare 2 ore.

Rezultatele sunt magice: în sfârșit pot spune că am ieșit din această dependență, am început să mă dau un pas în spate și să las și pe alții să muncească (chiar dacă aveam impresia că nu fac ca mineb- evident că nu vor face ca mine, dar vor face ca ei și tot bine).

Am vrut să vă împărtășesc acest rezultat semnificativ din evoluția mea  petrecut cu ajutorul uleiului de Pink Pepper. Să vă fie spre inspirație și ajutor.

Să vă ajute în a trăi o viață cu sens în atitudini evolutive.

1 Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.