Patru Legi ale spiritualității …
Posted on 16/02/2012

Prima lege zice:

“Persoanele pe care le întâlnești sunt persoanele potrivite”

  • Cu alte cuvinte, nimeni nu intră în viața noastră din întâmplare; toate persoanele cu care interacționăm se află alături de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta să învățăm lecțiile de viață care apar și să continuăm drumul personal.

A doua lege zice:

“Ceea ce ni se întâmplă este singurul lucru care ni se putea întâmpla”

  • Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce în viața noastră nu ar fi putut să se întâmple în alt mod (nici măcar detaliul cel mai nesemnificativ)… Nu există “dacă aș fi făcut cutare lucru … s-ar fi produs alt cutare lucru … ” NU. Toate și fiecare în parte dintre situațiile care se produc sunt perfecte, cu toate că mintea și egoul nostru nu le acceptă.

A treia lege zice:

“Orice moment în care se începe este momentul potrivit”

  • Totul începe în momentul potrivit, nici înainte, nici după; când suntem pregătiți pentru ca ceva nou să apară în viața noastră, exact atunci apare (începe).

A patra lege zice:

“Când ceva se termină, se termină”

  • Dacă ceva a luat sfârșit în viața noastră, este pentru propia noastră evoluție, deci cel mai bine este să închizi capitolul și să mergi înainte îmbogățit cu acea experiență.

Cred ca nu este întâmplător că citești aceste rânduri acum; acest text ajunge la tine azi pentru că ești pregătit(ă) să înțelegi că nici un fulg de zăpadă nu cade niciodată în locul greșit …