Omul Frumos
Omul frumos
Posted on 20/05/2013

 Să fii un om frumos înseamnă să fii tu însuți. Înseamnă să te accepți și să te iubești exact așa cum ești acum (și dacă nu-ți place ceva la tine să-ți asumi responsabilitatea să schimbi acel ceva).
Un om care se acceptă pe sine și își asumă ceea ce este va fi perceput de ceilalti ca fiind un om frumos, relaxat, care emană pace interioară.
Un om care se afla în conflict cu sine însuși, care are părți de care nu este mândru, va trăi tot timpul cu teama că va fi “demascat” de către ceilalti și din această cauza comportamentul lui va fi unul nefiresc… fie va fi încordat, fie agresiv sau defensiv, fie va fi extrem de tăcut, fie va folosi ca și strategie de apărare sarcasmul și ironia la adresa celorlalți, etc.
Un om armonios și împăcat cu sine însuși oferă liniște și bucurie celor cu care interactionează, însă din întâlnirea cu o persoană care se află pe o poziție de neacceptare și/sau conflict cu sine, celălalt va ramane cu o stare de agitație interioară sau va simți cumva o apăsare.
Asumă-ți curajul de a te privi și de a te accepta așa cum ești, fă schimbarile pe care ți le dorești (pentru că este în puterea ta) și oferă-ți ție și celor care te înconjoară starea de bine care însoțește întotdeauna bucuria de a trăi!

3 Comments
  1. popov vio says:

    Buna ziua doamna Niculina .Ma numesc VIorica POPOV ,sunt din Tulcea ,as dori sa fac sedinte cu terapia BOWTECH ,care este programul dvs.la cabinet .VA doresc toate cele bune .ps.sunt o mare ADMIRATOARE a dvs .Cu respect VIO POPOV

  2. Buna ziua. Eu sunt din Iași. Dacă vreți să veniți și puteți veni, eu am terapie bowen lunea de la ora 9 la ora 19 și uneori vineri până la prânz. Vă aștept cu drag. Sunați la telefonul 0730112317 sau 0232240217 pentru a vă face o programare.

Your email address will not be published. Required fields are marked *