Ofertă dezvoltare personală şi spirituală
Posted on 14/02/2012

Derulăm acum un program de dezvoltare personală care iese din tiparele obişnuite, accesibil şi de impact cu rezultate foarte rapide şi măsurabile. Este axat în totalitate pe exerciţii practice. Programul este construit şi bazat pe viziunea holistă asupra fiinţei umane şi scopul său este de a crea un echilibru între lumea exterioară şi cea interioară, obţinerea unei minţi extraordinare care să te ajute să integrezi “corpul, mintea, spiritul şi inima”.

Data: 22 februarie 2012, începe primul modul
Durata: 7 module (5 ore/ modul, după amiaza, intervalul orar 15-20)
Frecvența: la un interval de 4 săptămâni maxim, minim 2 săptămâni
Preț: 200 lei /modul
Număr participanți: maxim 20 persoane

La fiecare întâlnire se obține un set de instrumente (tehnici de autocunoaștere și dezvoltare incitante și neobișnuite). Acestea vor fi exersate între întâlniri pentru consolidarea schimbării. Fiecare modul valorifică, gradat, experiența de la cel anterior și creează un spațiu interior pentru cel ce va veni. E o adevarată călătorie inițiatică în care vei experimenta misterul maestrului tău interior.

Acest program îți dă înapoi puterea ta de creație, atitudinea de creator și potențialul trăit al unei minți nelimitate care este pregătită să genereze un viitor eliberat de clișeele trecutului.
Totul este o oportunitate de a întâlni oameni noi, sau de a crea o rețea de ființe care gândesc pe aceeași lungime de undă cu tine, de a te intâlni cu alți creatori și de a experimenta relații în co-creație, dincolo de competiție și lupta epuizantă pentru putere. De a experimenta co-crearea unei vieți liniștite, în abundență și siguranță cu forța și entuziasmul minții tale eliberate.

Drumul inițiatic este construit așa încât tu să devii stăpânul lumii tale interioare, indiferent unde te vei duce în lumea exterioară. Să depșești angoasele, neliniștile, fricile și să poți afirma cu toată ființa – EU, EU AM CREAT ASTA!

Teme abordate în modulele de dezvoltare personală

Modul 1 – Cine sunt şi ce vreau!

 • Obiectivul acestui modul este de a te pune în contact cu identitatea ta profundă și esențială de creator și cu puterea ei de creație. Să experimentezi creatorul din tine și forta lui. Puterea de a fi tu dincolo de ceilalți. Atingerea acestui obiectiv are drept consecință o schimbare dramatică în felul în care te vezi pe tine, pe ceilalți și traseul destinului tău. Apar alte perspective și potențialul unor noi decizii.

Modul 2 – Puterea relaţiilor

 • Obiectivul acestui modul este de a evalua relațiile în care ești din perspectiva celui care are puterea de decizie și de a experimenta forța unei relații în care ambii parteneri sunt total în siguranță. O relație în care nimeni nu dă nevoi îndeplinite la schimb cu iubirea.
  Atingerea acestui obiectiv are drept consecință reajustarea relațiilor din viața participanților și reașezarea lor după alte criterii, dispariția sentimentului de dependență sau neputință în relații și un impuls vital și creativ de a face o schimbare.

Modul 3 – Puterea iubirii de sine

 • La această întâlnire fiecare își conștientizează capacitatea de a fi mereu și necondiționat de partea ta indiferent ce ai făcut și când. Când nimeni nu mai judecă pe nimeni nu mai sunt victime și călăi.
  De obicei, după această întâlnire participanții povestesc felul în care apar tot felul de coincidențe stranii în viața lor sau evenimente neobișnuite. Nimic nu este întâmplător și totul se leagă într-un fel misterios ca și cum ar participa la un plan mai mare ca mintea ta și care are mereu finalități neașteptate. Se încheie episoade dureroase în moduri care nu puteau fi anticipate, apar noi oportunități și se vindecă răni vechi sau relații vechi.

Modul 4 – Puterea emoţională

 • Obiectivul acestui modul este de a activa poziția observatorului nonjudicativ în orice experiență de viață. De a exersa capacitatea de observare a vieții interioare și exterioare până în punctul în care devii doar prezent.
  Cei care ating obiectivul acestui nivel dezvoltă un spațiu interior eliberat de emoțiile dezorganizatoare, în care ating și experimentează adevăratul control interior și pace interioară. Experimentează contactul cu Sinele lor în viața de zi cu zi și ghidajul lui intuitiv. Au fost cazuri în care au apărut vindecări spontane la nivel fizic ale unor afecțiuni acute și cronice.

Modul 5 – Puterea voinţei şi a intenţiei 

 • Obiectivul acestui modul este de a activa și experimenta capacitatea de creație la nivel holografic și dezvoltarea unei minți deschise care să poată crea orice la nivel de hologramă. Cei care ating acest obiectiv au raportat schimbări majore în viziunea și proiectele de viață, o ușurință și coerență crescută în îndeplinirea planurilor lor, indiferent de amploare, o încredere puternică în sine și ghidajul intuitiv și o mare rapiditate și fluiditate în luarea deciziilor.

Modul 6 – Puterea minţii

 • Obiectivul acestei întâlniri este de a activa o minte care să transforme experiența în înțelepciune și să fie focalizată ca un laser în orice situație (normalitate sau criză).
  Cei care ating obiectivul au descris experiențe de viață în care mintea le-a furnizat idei și soluții care conform logicii trecutului nu ar fi putut exista. Se activează ceea ce în învățăturile străvechi era numit al treilea ochi. Participanții spun că mintea lor a devenit pătrunzatoare și ”că dintr-o dată înțeleg” sau văd perspective care le schimbă cursul vieții.

Modul 7 – Conexiunea cu dimensiunea transcedentală a vieţii

 • Obiectivul acestei întâlniri este de a crea un portal interior de trecere în Sine, de a-l menține deschis în orice tip de activitate ai fi antrenat, de a experimenta potențialul nelimitat al sinelui și mintea să poată cuprinde asta și stoca în forma unei abilități.
  Cei care au atins obiectivul acestui modul au descris trăirea unei stări de eliberare definitivă de trecut, de protecție permanentă și necondiționată, de asumarea vocii sinelui și au creat un stil de viață în care domină atitudinea de suveranitate interioară. Au descris schimbarea relațiilor cu partenerii, părintți sau copiii, aceștia devenind sensibili la propriul lor Sine și la semnele lui.

Premiul este ATITUDINEA prin care poți crea orice realitate vrei, tu devii regiyorul vieții tale. tu devii actorul principal și publicul care aplaudă. Această atitudine este motorul care te va purta către orice proiect, oricât de simplu sau măreț va fi.