Pacat sau greseala
Nu există păcat sau greșeală
Posted on 25/03/2012

 Nu există păcat sau greşeală în faţa Lui Dumnezeu. Noi interpretăm ceva ca fiind rău, adică noi suntem judecătorul nostru desăvârşit. Dumnezeu este Iubire Divină în manifestare. El nu ne condiţionează dacă…. atunci…. Nu are nevoie de asta El este totul şi tot.

În faţa lui Dumnezeu toate greşelile tale nu înseamnă nimic. Pentru El eşti doar un copil ce-şi explorează lumea şi care, prin încercare şi eroare, învaţă regulile care o guvernează.

Autor articol: Niculina Gheorghiţă

Dumnezeu, când ai plecat din El ţi-a spus un singur lucru: Oriunde te va duce această călătorie, Fiule(Fiică) aminteşte-ţi că: oricând te poţi răzgândi.”

Hristos nu este o persoană , ci un păstrător al flăcării, un dătător al Darului şi un mesager al Iubirii.

Lumina vine de la El, fiindcă şi-a amintit lumina în întunericul lumii.

Lumina vine de la El fiindcă a primit Darul şi a învăţat să-l de-a necondiţionat tuturor acelora care vor sa-l primească.

Rugăciune

Tată, ne amintim că Vocea Ta este cu noi în fiecare împrejurare şi ne încredem în ea, că ne va călăuzi gândurile şi paşii. Mulţumită Ţie nu suntem singuri. Mulţumită Ţie îi avem pe semenii noştri. Tu nu ne-ai lăsat lipsiţi de mângâiere ci ne-ai dat însoţitori puternici care să ne lumineze calea.

În Numele Tău preaslăvim călătoria noastră aici şi ne rugăm neîncetat pentru sfârşitul vinei singura cauză a suferinţei. Şi întru acest sfârşit noi îmbrăţişăm Darul pe care ni l-ai dat, singurul dar pe care îl putem primi sau da, fără vină.

Îţi mulţumim Tată pentru Darul Iertării. Îl vom folosi cu înţelepciune. Îl vom folosi în orice împrejurare. Cu el vom aduce Lumina Ta în toate ungherele întunecate ale sufletelor noastre.

9 Comments
 1. foarte frumoase sunt postările tale NICULINA si cu multă întelepciune nu te saturi citindule bunul DUMNEZEU să fie cu tine si familia ta în tot ce faci

 2. nimic adevarat. pacatul exista in matricea noastra de la nastere ,pacatul stamosilor nostrii,pacatul parintilor nostri ,(pacatul dobindit si nerezolvat) SI PACATELE NOASTRE, dintre care unele sint de neiertat. nu mai dezinformati (Niculina) oamenii daca nu stiti ce vorbiti.Lasa-ti oamenii sa constientizeze pacatele sa le spovedeasca ,sa se elibereze de pacate (singura cale este spovedania) pacatele noastre neiertate duc pina la al 9-lea neam.Dumnezeu sa va lumineze si sa ne lumineze pe toti!

 3. Doamnă, Dumnezeu să vă lumineze pe dumneavoastră. Pe mine m-a luminat și îi mulțumesc pentru asta. Am trăit și eu 30 de ani în ignoranță și credințe false, în care am crezut și eram convinsă că era purul adevăr dar azi am descoperit mult mai multe despre dumnezeu, univers credință, etc.și nu mai pot crede orbește în diverse dogme. Știm că Dumnezeu este iubire și noi suntem Iubire asemenea lui. Nu trebuie să ne blamăm și să ne umilim în fața altor oameni ca să dăm bine ci să înțelegem că am venit aici din iubire și pentru iubire. Am studiat biblia și ce au spus sfinții părinți și peste tot am găsit informația că suntem după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. După zeci de ani de căutări veți vedea viața măcar cum o văd eu acum.
  Eu nu dezinformez pe nimeni ci îndemn oamenii să se observe, să nu mai critice să nu mai judece ci să iubească. Mult succes în tot ce faceți. Cu drag

 4. Marius si Andreea Pol says:

  Doamna Niculina va multumesc pt toate informatiile pe care ni le oferiti.vam descoperit acum doua luni si deja ma simt alta persoana.nimic nu mai e la fel ca inainte.toate gandurile mele sau schimbat si incerc sa imi corectez vorbirea.vreau sa reusesc .va multumesc pt tot si va urmaresc in continuare.multa sanatate

 5. LUPU NINA says:

  Buna ziua d-na Niculina mi-ati raspuns la multe intrebari la multe framintari . Fiind bolnava ma credeam f pacatoasa chiar intrebam pe parinte daca ma iarta Dumnezeu.Asa am facut si canon .Cand nu mai aveam nici o speranta am avut un vis sau o traire care m- ridicat .Dar tot nu eram lamurita si am inceput sa citesc si sa merg pe la manastiri si sa ma rog mult pana v-am cunoscut .Avand probleme cu coloana ( 2 operatii si picior amortit ) indraznesc sa va intreb dupa ce terminati concediu as avea sanse sa fac la d -voastra terapie bawen? Sunt pensionata pe caz de boala pe jum si lucrez . Am 48 ani sunt din galati .VA MULTUMESC PT TOT si va rog sa-mi raspundeti Nina lupu

 6. Buna seara, urmaresc de ceva timp emisiunile dumneavoastra si chiar imi plac dar as dori sa ma lamuriti in ceea ce priveste rugaciunea Catre Dumnezeu. Spuneti intr-o emisiune ca nu trebuie sa cerem lui Dumnezeu dar in momentul in care spunem niste afirmatii pozitive acelea nu sunt tot cereri?deoarece spuneati ca sunt rugaciuni ? Ati postat o Rugaciune de seara unde se cere Mantuire “nu este tot o cerere?
  M-as bucura foarte mult daca m-ati putea lamuri in aceasta privinta.
  Multumesc pentru ceea ce oferiti, va admir.

 7. Buna ziua. Afirmațiile seamănă cu niște rugăciuni dar nu de cerere, ci de acceptare a ceea ce vrem.
  Când pui o intenție, colapsezi energie din câmpul cuantic și așa apare materializarea a ceea ce vrei conștient.
  Legat de acea rugăciune de seară nu era a mea așa că nu mi-am persmi să scot acea frază, dar fiecare înțelege ce vrea și cum poate.
  iar la mântuire se referea la a ne desăvârși noi pe noi, adică să am mintea luminată, clară, curată, etc.
  Mult succes în toate

 8. Ma inclin cu respect,admiratie si iubire,in fata dvoastra!Multumesc pentru fiecare experienta impartasita,multunesc pentru rabdarea pe care o aveti ,de a ne invata sa ne descoperim,sa ne vindecam,sa ne iertam..

Your email address will not be published. Required fields are marked *