“Multumesc” drumul spre o noua realitate
Posted on 27/03/2014

MultumescDacă nu te poți împăca cu cu o situație, un eveniment, mulțumește-i că a apărut în realitatea ta pentru a te învăța să accesezi iubirea de sine. După ce mulțumești, începi să apreciezi, adică vezi că după acea experiență ai crescut, te-ai dezvoltat și ești alt om. Când apreciezi o situație toată frustrare, furia și agresivitatea adunate în interiorul tău vor dispărea ca un fum, iar tu te-ai mai eliberat de un morman de balast care te făcea rigid, stresat, nefericit și împovărat.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Îmi povestea un cursant cum și-a imaginat el că scapă de ce a creat în trecut și a reușit să se elibereze. S-a întins în pat și-a creat o imagerie vizuală în care și-a conștientizat tot balastul creat și adunat în el, adică toate fricile, furia, așteptările, agresivitatea, etc, apoi le-a mulțumit că l-au ajutat să ajungă unde este azi. După care, a vizualizat o mașina mare ca o balastieră în care și-a imaginat cum încarcă toate aceste sentimente nefaste. Apoi s-a întrebat: Ce fac acum cu acest balast? Și i-a venit un răspuns fin, du-le la groapa de gunoi a orașului. Așa a și făcut: și-a imaginat cum acea balastieră a plecat de la el spre groapa de gunoi a orașului și apoi a văzut cum s-au răsturnat toate acele gunoaie, iar el s-a simțit foarte ușor, cu mintea liniștită și cu o bucurie imensă în interior. Asta deoarece s-a eliberat și a făcut ceva conștient care i-a deschis un nou flux de conștiință cu frecvență ridicată. Frumos.

Prin aceptarea și folosirea acestui cuvânt cât mai des, tu de fapt crești în iubirea de sine. Realizezi că, atunci când te iubești pe tine, nu e nevoie să te chinui și să suferi, ci poți prin iubire să te desprinzi de ceva ce nu-ți mai este de folos, care te ține pe un flux inferior ca frecvență și vrei conștient să crești, adică să accesezi altceva pentru evoluția ta.

Când mulțumesc vine din interior, fără să-l conștientizezi prea mult, dar așa “îți vine pe limbă” și îl spui atunci se întâmplă miracolul și simți că te-ai ușurat. Acesta este semnul care îți indică că te-ai desprins de acel flux unde ai creat și experimentat ceva și treci pe un flux de conștiință superior.

Acesta este momentul când te desprinzi de ce ai experimentat, ai înțeles lecția de viață, te-ai înțelepțit, adică ai crescut potențialul divin din tine și poți trece pe un flux de conștiință superior ca frecvență.

După ce accesați informația de mai sus, mulțumesc va fi rostit conștient, dar după un timp în care te auto-observi și vrei să schimbi fluxuri de conștiință conștient, mulțumesc va face parte din tine și va fi ceva firesc, să mulțumești după orice experiență, după orice situație.

Mulțumesc este motorul care te duce de pe un flux de conștiință inferior pe un flux de conștiință superior ca frecvență, și prin aceste salturi activezi cât mai mult din potențialul divin.

Alegeți să fiți recunoștință și veți trăi cu bucurie darul care este viața.

7 Comments
 1. Alina Popescu says:

  ACEST CUVANT SPUS DIN SUFLET TE POATE SCOATE DIN ORICE SITUATIE NEPLACUTA ( pe care tot eu am atras-o),chair daca ne- am enervat,spunand in continuu MULTUMESC,MULTUMESC ,MULTUMESC,pana cand simti ca te-ai linistit. Daca mai respiri adanc si rar ,revenirea la o stare de liniste este Mai rapida ! Te pup Niculina .MULTUMESC !

 2. Niculina,
  spune-mi te rog
  cursurile de terapie Bowen se tin numai in Iasi si Bucuresti? Poti spune ce costuri sunt pt modulele 1-2?
  Ce conditii sunt pt a se organiza si in alt oras?
  Multumesc.

 3. vasilica irina says:

  sunt atat de incantata ca va cunosc si va urmaresc cu toata dragostea.va multumesc

 4. vasilica irina says:

  sunt atat de incantata pentru ca am onoarea sa va cunosc va urmaresc cu mult drag si pentru asta va multumesc cu tot dragul!

Your email address will not be published. Required fields are marked *