Conectarea la sinele divin

Starea de prezență activă care duce la manifestarea bucuriei și exprimarea iubirii Divine.

Cum să creem realitatea conștient

Gândul este arhitectul realității, iar prin concentare și atenție creezi o atitudine, care te ajută să fii Creatorul conștient al realității tale.

Reușită și succes

Cunoașterea reprezintă experiența trăită care te ajută să manifești credința și să experimentezi succesul în tot ce îți propui.

Regăsirea puterii interioare

Când apare starea de bucurie devii una cu Imparația sinelui tau,Ați trăit acest sentiment de unime cu totul?
Cautați in viața voastră,eu cred că l-ați trait așa cum l-am trait și eu.Vă reamintesc că este ceva extraordinar,ceva magnific,înălțător care te face sa te simti puternic și stăpân pe viața ta.
Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima această stare.Cand ajungi să ai această stare,e clar alb pe negru ca ți-ai regăsit putearea interioară.In momentul acela devii suveran,esti propriul tău stapnă,tu esti evelul,tu esti profesorul,tu esti actorul și tu esti spectatorul.Adică ajungi să te iubesti pe tine,pentru ca procedănd astfel de fapt îl iubești pe Dumnezeu.Nu există iubire mai mare decăt de Sinele pur și Sfânt,căci numai din această iubire se naște libertatea.Iar din libertate se naște bucuria.

Regăsirea puterii interioare

Când apare starea de bucurie devii una cu Împarația Sinelui tău. Ați trăit acest sentiment de unime cu totul? Căutați în viața voastră, eu cred că l-ați trăit așa cum l-am trăit și eu. Vă reamintesc că este ceva extraordinar, ceva magnific, înălțător care te face să te simți puternic și stăpân pe viața ta. Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima această stare. Când ajungi să ai această stare, e clar alb pe negru ca ți-ai găsit puterea interioară. În momentul acela devii suveran, ești propriul tău stăpân, tu ești elevul, tu ești profesorul, tu ești actorul și tu ești spectatorul. Adică ajungi să te iubești pe tine, pentru că procedând astfel de fapt il iubești pe Dumnezeu. Nu există iubire mai mare decât iubirea de Sinele pur si Sfânt, căci numai din această iubire se naște libertatea. Iar din libertate se naște bucuria.

Bucuria de a trăi fără mască

Când ne iubim pentru cine suntem,nu există nimic ce nu poate fi atins și experimentat.Dacă ne iubim cu adevarat călătorim numai pe calea bucuriei.Atunci când suntem în starea de bucurie,suntem bucuroși,fericiți și vibrațional suntem în fluxul de constiință a ceea ce este Dumnezeu-iar în acest flux nu există loc pentru invidie(deoarece fiecare poate avea ce vrea).
In această stare de bucurie este greu sa urăști pe cineva,este greu să ataci sau să ranești pe cineva.Când trăiești bucuria stării de a fi,atunci apare fericirea.
Fericirea este libertatea de mișcare fară limite,libertatea de exprimare fară judecată,libertatea de a fi,fara frică sau vină,adică mișcarea sublimă permisă de Sinele Divin liber și neâncorsetat.

Bucuria de a trăi în și cu Dumnezeu

Acceptați faptul că suneți minuați,că sunteți magnifici că suneți frumoși că stiți tot ce aveți nevoie să stiți,că puteți face orice vă doriti,atat timp cât nu vă folosiți de oameni pentru a vă implini niște nevoi.
Acceptați faptul că vă este permis să vreți toate astea și toată viața va fi o mare bucurie și împlinire.
Acceptați faptul că suneți creatorii realității voastre iar viata va fi un miracol trăit conștient și firesc.
Acceptați faptul că puteti fi bucuria care este starea fireasca a Sinelui Divin.
Acceptați faptul că puteți fi bucuria care vă ajută sa aveti claritate in tot ceea ce faceti si spuneti,
Acceptați faptul că vă este permis orice in acest Univers atât timp cât nu călcați sufletul și demnitatea altcuiva.
Va doresc să acceptați filiația divină adică să “acceptați ca sunteți copii lui Dumnezeu și toate celelate vi se vor adauga vouă”

Credințele noastre creează realitatea noastră

Conform cunoașterii că noi suntem ceea ce gandim iar gândurile devin în timp credințe,tot ceea ce vrem este o alegere a ceea ce vom trai.Viața este o alegere,faptul că vrei să credem că ceva funcționează sau nu,este o alegere,asa că pentru a fi fericit important este să alegi sa fii asta.
Alegerea de a fi fericit vine din credința că fiecare poate trăi așa cum vrea pe acest pamant,fiecare e liber sa experimenteze viata așa cum dorește și asta aduce starea de fericire.Spunea cândva o doamnă foarte dragă mie că fiecare om vine pe pamant sa caute fericire.
Stă cu ea in casa,in pat cu ea,in societate,dar este atăt de aproape incăt nu o vede.
Chiar dacă avem fericirea în exterior,atăt timp căt nu o conținem ca stare nu o putem vedea,trai,simți.Când in noi e fericire traducem tot din exterior ca fiind fericire.

Afirmații pentru voi

Cartea “Afirmații pentru voi..” este un îndrumar cu diverse afirmații comentate.Aceste comentarii au ca scop ințelegerea din punct de vedere cognitiv si nu numai a afirmațiilor respective.Este un îndrumar prin care cititorul își va crea prin exercițiu noi rețele neuronale.

Cunoașterea si fluxurile de conștiință cuantică

Cunoașterea duce la acceptare.Aceeptarea duce la activarea forței interioare care este credința,iar credința duce la împlinirea gândului acceptat,adică materializare.
Pentru a experimenta toate acestea,dați-va voie să traiti în bucurie pace,armonie.Acceptați că este posibil și viața voastră va fi plină de evenimente situații, momente care vă vor aduce bucurie,pace și armonie.
Deci odată aflat,simțit si trăit ceva,totul devinde usor și la îndemană.Dupa ce ai împlinit ceva,incepi sa crezi că se poate și altceva și astfel la nivel cerebral se creează o rețea neuronală nouă care te duce spre împlinire.
Dup ce ai materializat ceva,incepi sa indrăznești să faci și aia și aia și uite așa,acea rețea neuronală devine atitudine.

Din vorbele de duh ale străbunilor

Această carte a fost creată pentru a vă transmite din comoara de preț a poporului român in viziunea fluxurilor de constiință puternică.
De ce am numit ințelepciunea populară care este stocată in proverbe sau zicatori ca fiind vorbe de duh magnifice prin care ne putem intelepți.
Ca inaintașii intelepți am avut pe aceste plaiuri!Nu aveau multe cunoștințe dar erau in contact permanet cu divinul din ei,ceea ce i-a determinat să acceseze cunoașterea ancestrală a acestui univers incă din cele mai vechi timpuri.Nu aveau multe școli pentru intelect dar aveau inteligența spirituală activă.
Un proverb devine vorbă de duh cand ne ajută sa facem un salt cunatic în evoluție ,ne ajută sa ne ilumianm vizavii de o provocare sau oportunitate.Cu ajutorul vorbelor de duh la nivel cerebral apare un scrutcircuit,ca un fel de fulger care desface o retea neuronală veche prin care avem anumite așteptări și atitudini și ne ajută să creăm o rețea noua de o altă frecventă și altă vibrație.
Vorbele de duh au rolul de a ne ajuta să ieșim dintr-o atitudine distructivă care aduce suferintă și să recreăm o altă rețea neuronală.

Cuvintele deschid fluxurile de conștiinta cuantică

Cartea “Cuvintele deschid fluxurile de constiință cuantică” este o carte prin care descriu mecanismul de a descoperi ce cuvinte ne ridică și ce cuvinte ne coboară în și din starea de bine.
Este un ghid practic de autodezvoltare personală și spirituală în care devii conștient că ceea ce găndești vorbești și simți iți creează propria realitate și iți deschide fluxurile superioare de frecventă.
Pentru a crea realitatea în acord cu ceea ce crezi și simti tu ,cuvintele pe care le rostești sunt foarte importante.Un cuvânt care face parte din vocabularul tău curent iți aduce anumite energii și informații prin care vei ramâne pe acea linie de destin pană schimbi registrul,adică alegi de bună voie și nesilit de nimeni,cu credintă și incredere,să experimentezi atlceva,sa folosesti gânduri și cuvinte de altă vibrație.
Totul în jurul nostru este vibratie,oamenii din viața noastră,adică atragem prin vibrația pe care o emitem.
Am îtalnit suficiente materiale care transmit informația cum că:cuvintele ne modelează calea.Astfel Antony Robbins spunea intr-un material că “Cuvintele pe care le alegi in mod conștient iți modelează destinul”.

Autovindecarea începe din creier prin forța minții

Această carte a luat ființă incă de acum douăzeci de ani,de când am inceput să tratez oamenii prin metoda informațiilor si energiilor.
Din anul 2008,adică de șapte ani tratez oamenii printr-o altă metotă miraculoasă care poartă numele de terapia Bowen.Ambele au avut un impact major în viața mea și în evoluția carierei mele în videcare și autovindecare.
Am studiat și cercetat diverse bibliografii din care am înțeles că nimic din exterior nu-ți poate activa o boală decăt tu,cu mintea ta.Atunci am zis , dacă mintea este dimensiunea pe care ne creăm o boală,inseamnă că tot prin minte vom gasi si pune in practică metode de a anihila ce am creat cu ea,adică boala.
Pentru a reuși procesul de autovindecare prin forta minții este imperios necesar sa conștientizam că boala este o creație a noastră adusă în corpul nostru fizic prin ceea ce gandim vorbim și facem.
Intreținem boala in corp prin ignoranță victimizare și lipsa iubirii de sine.Ne autovindecăm prin cunoaștere credință voință și multă iubire de sine.
In această carte vă ofer cu drag toată cunoașterea și experiența mea pentru a trăi în cunoaștere iubire sănătate radianta și tinerețe veșnică.

Susține conștient adolescența!

“Suntem ființe eterne, magnifice și venim în acest plan pentru evoluție în armonie.

Această carte a luat ființa datorită căutarilor mele în a afla cum să-mi mențin o relație armonioasă cladită pe încredere, respect reciproc și iubire cu adolescentul din viața mea.

În urma cercetărilor și studiilor efectuate am dedus următoarea concluzie: în funcție de cum și cât este susținut adolescentul pe întreaga perioadă între 12-24 de ani, atunci când în creierul lui sunt transformări cerebrale majore, acesta va deveni un adult echilibrat mental, emoțional și spiritual.

Perioada adolescenței este perioada în care te formezi ca Om. Adolescenții au nevoie sa fie văzuți, să fie simțiți si să se simta in siguranță. Noi ca parinți avem menirea să fim conectați cerebral in permanență cu ei pentru ca ei să se simta înțeleși, securizați si protejați. De aceea atunci cand îi iubești divin pe copiii și apoi pe adolescenții din viața ta, ești acolo în prezent, în realitatea lor; astfel poti vedea frumosul din nimic, liniștea din haos și creația în mișcare.”

Niculina Gheorghita

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.