Manifestarea feminității în trup de femeie
Posted on 09/07/2013

V-ați întrebat mereu  de ce unele femei atrag bărbații iar unele nu? Din ultimele cercetări și descoperiri personale am aflat un lucru vechi de când lumea dar necunoscut în zilele noastre. Vreau să vi-l împărtășesc pentru a crește întru spirit. Acum în acest articol mă adresez mai ales femeilor dar cu beneficii majore și pentru bărbați.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Fiecare detaliu este important în manifestarea  ființei. Culorile sunt vibrații și fiecare culoare creează la nivel cerebral anumite conexiuni cu rețele neuronale specifice vibrației respective.

Am aflat de la o cursantă că ”desuurile de culoare alb și bej sunt ucigașii pasiunii”. Nu am înțeles mesajul în primă fază. Apoi m-am întrebat de ce am aflat această informație. Am intrat în “ședință cu mine” (vorba unei domnișoare minunate de la curs) și mi-am dat seama ce mesaj este. Albul este culoarea purității, în momentul în care porți alb transmiți de la nivel cerebral că ești pură și de neatins. Bejul este culoarea pielii, adică transmiți că ești invizibilă, și atunci nu te vede nimeni ca femeie.

La nivel cerebral așa cum am spus se crează rețele neuronale în funcție de culorile și intențiile noastre. Subconștientul ne transmite cu ce ne îmbrăcăm în funcție de programele pe care le conținem.

Așa cum am mai subliniat mintea noastră are trei niveluri iar noi funcționăm conform procentajului de mai jos:

  • inconștient (trasgenerațional, cu programele transmise de la strămoși)   –   3%
  • subconștient (programarea din perioada 1-7 ani)   –   92%
  • conștient   –   5%

Deci dacă în subconștient avem programul că femeile: “nu sunt bune de nimic, ele sunt slabe, sunt obiecte sexuale ale bărbaților, ele fac doar copii și atât, după ce faci copii nu mai este importantă viața sexuală,…”, noi ca femei ne vom îmbrăca sau ne vom manifesta conform acelor programe.

Dacă ne trezim și devenim conștiente că atât bărbatul cât și femeia de fapt sunt spirite care și-au ales să se manifeste, într-un trup de femeie sau de bărbat, deja ne vedem altfel, ne stimăm, ne comportăm, ne  apreciem și iubim pentru ceea ce suntem nu pentru trupul pe care-l utilizăm.

Deci și femeile și bărbații sunt spirite care se manifestă într-un anumit trup, ales pentru a manifesta Sinele Divin.

Așa că dragi femei, culorile vii înseamnă viață și înseamnă că transmitem încă de la nivel cerebral că suntem vii, vizibile și active inclusiv sexual.

Îmi spunea o colegă că ciorapii cu bandă sunt o manifestarea a feminității. Când ascultam asta mi-a apărut imaginea mamei mele care purta doar ciorapi de bumbac cu elastic sau pojarter. Nu avea ea cine știe ce cărți citite dar manifesta nativ femeia din ea. Noi avem genetic cartea unei buni functionari și manifestări a feminității în trup de femeie sau masculinității în trup de bărbat, dar ne-am separat de noi ca spirit şi suntem ca o frunză în vânt pe segmentul acesta.

Gândindu-mă la mama mea și la manifestările ei firești ca femeie, mi-am dat seama că femeile din trecut (de la oraș sau de la țară) manifestau feminitatea normal, firesc. Chiar dacă erau îmbrăcate până la gât ele aveau aceste secrete ancestrale de a arăta că sunt femei și active sexual. M-am întrebat mai departe de ce femeile din trecut se acopereau fizic peste tot dar ele aveau ciorapi cu jartiere? Acești ciorapi creau încă de la nivel cerebral o conexiune în care se activa feminitatea și creierul secreta feromonii care atrăgea bărbatul  potrivit. La fel și chiloții colorați sau feminini, când îi porți creierul secretă feromonii firesc. Spunea cineva că sunt din vechime parfumuri cu feromoni, dar ce sens este să cheltui banii pe aceste parfumuri când poți să secreți feromoni firesc îmbrăcând ceva tipic feminin. Interesant și de meditat.

Meditând mai departe am înțeles de ce s-a transformat fenomenul de  a face dragoste care înseamnă să-ți ridici energia în sigiliile superioare, în a face sex care înseamnă energia în sigiliile inferioare și înseamnă dependență. Când ai energia în sigiliile superioare dragostea e o artă și un mod de a te încărca energetic. Când energia este în sigiliile inferioare dragostea devine sex și înseamnă dependență, risipă de energie, tulburare psihică, mentală, lipsă de concentarea, lipsă de chef de viață, îmbătrânire precoce, etc. Chiar dacă aparent te simți bine e o plăcere de moment inferioară celei de a face dragoste, care te încarcă pentru un timp și te ajută să te concentrezi și să creezi într-un mod divin.

Ne întoarcem la desuuri. Dragi femei dacă vreți să fiți manifestări feminine într-un trup de femeie îmbrăcați-vă cu desuuri pline de viață, de culoare , pentru voi și nu pentru bărbații voștri. Cu cât un desuu este mai fin, mai feminin cu atât voi veți fi ca manifestare mai feminine, mai senzuale, mai pline de viață, bucurie și asta aduce starea de fericire inclusiv în sfera sexuală. Este un pas în a trezi feminitatea din voi și a anihila programele care spun că a face dragoste e un păcat, că e doar pentru a aduce la viață copiii și atât, că ești stricată dacă inițiezi actul sexual, etc.

În societatea umană de azi  găsim din ce în ce mai frecvent inversare de roluri adică: manifestări masculine în trup de femeie, manifestări feminine în trup de bărbat.

De fiecare dată când te manifești ca femeie în trup de femeie totul este foarte ușor ca de la Sine, dispare greul, stresul și viața nefericită. Atunci când te manifești ca bărbat, în trup de bărbat, totul este ușor de la Sine, dispare stresul și nemulțumirea. Femei dați-vă voie să fiți femei conform codului vostru ancestral și viața va fi extraordinară. Bărbați dați-vă voie să fiți bărbați conform codului vostru ancestral și viața va fi magnifică. Cred că e momentul ca fiecare să se manifeste conform trupului pe care-l deține. Noi suntem, creatorii realității noastre. Doar de noi de fiecare în parte depinde fericirea noastră. Cred că e cinstit și corect față de fiecare specie să ne reluăm locul înscris în structura AND, care ni se cuvine prin drept divin. Așa este și așa să fie! Dați-vă voie să fiți! Cu drag

12 Comments
  1. ….ce frumos le spui tu niculina…..imi esti tare draga cand le spui asa,simplu si frumos…

  2. haiduc gabriela says:

    intradevar,asa este,unele femei,merg pe strada fara sa atraga o privire a cuiva. chiar mi-sa intimplat sa fiu insotita de o persoana ,mult mai frumoasa si mai tinara si privirile se indreptau spre mine,si sa observe si acea persoana acest lucru,si discutam despre acest lucru si nu intelegeam de ce! va multumim ca ne ajutati sa intelegem lucruri la care nu gaseam vreun raspuns!o zi frumoasa sa ave-ti!

  3. Bun articol! Felicitari ! Feminitatea exista natural in noi. Artificialitatea si facaturile ( adaosurile, operatiile estetice excesive, sulemenelile,s.a.) nu fac decat sa starneasca adesea pofte de moment .Ce pacat ca au disparut aproape de tot clasicul, naturalul si normalul.. Se cere o RENASTERE si revenire la normal…..

  4. Foarte interesant si adevarat. Cred ca fiecare a testat pe pielea sa ca o anumita dispozitie atrage dupa sine alegerea unui tip de imbracaminte sau cum imbracamintea aleasa contrat dispozitiei din acel moment poate schimba intreaga zi. Vocea interioara, cand stim sa o ascultam ne aduce multa feminitate si fericire. Superb articolul.

Your email address will not be published. Required fields are marked *