Limonada cu apă şi bicarbonat remediu optim pentru creşterea PH-ului din corp
Posted on 17/07/2012

BEŢI ZILNIC LIMONADĂ  ŞI E FOARTE BINE DACĂ SE ADAUGĂ O LINGURIŢĂ DE BICARBONAT.

Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase, şi pentru e reface PH-ul corpului. Este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia.

Se pune într-un litru de apă o linguriţă de bicarbonat şi zeama de la 2 lămâi. Acest amestec se bea în timpul unei zile.

Faceţi cura 10 zile apoi pauză 10 zile şi tot aşa până scăpaţi de viruşi, celule canceroase, starea de oboseală cronică, şi multe altele.

Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are nevoie, spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să prevină boala. Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele oribile ale chimioptrapiei.

Şi dacă ai posibilitatea, plantează un lămâi (copac) în curtea sau în grădina ta. Toate părţile sunt utile.

Aşa cum se ştie  lămâiul arbore este mic. Nu ocupă mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lămâi, lima.

Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se foloseşte în mod normal la băuturi, şerbet, dulciuri.

Interesul pentru această plantă se datorează puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Deşi i se atribuie mult mai multe proprietăţi, cea mai interesantă este aceea de a avea efect asupra chisturilor şi tumorilor.

Această plantă este un remediu împotriva cancerului verificată în toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimbă PH-ul corpului, şi se afirmă că este de mare folos în toate felurile de cancer (notă: cancerul este produs de o ciupercă numită Candida….şi se recomandă tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!)  Este considerat că un agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infecţiilor  bacteriene şi  ciupercilor care trăiesc în mediu acid, dar adăugând bicarbonatul în limonadă se schimbă PH-ul organismului; este eficient împotriva paraziţilor interni, viermilor, reglează tensiunea arterială mare şi este antidepresiv, combate tensiunea şi tulburările nervoase.

Sursa acestei informaţii este fascinantă. Provine de la cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 probe de laborator, realizate începând din 1970 frotiurile au arătat că distruge  celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas. Componentele acestui arbore au demonstrat că acţionează de 10.000 mai bine încetinind creşterea celulelor canceroase ca şi produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual.

Şi  ce este încă şi mai uimitor: acest tip de terapie cu extras de lămâie şi bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sănătoase.

13 Comments
 1. O SA INCEP DE LA 1 SEPTEMBRIE SA CONSUM ACESTA LIMONADA CU BICARBONAT NICULINA TU AI CONSUMAT-O ?DACA DA CE SIMTI?

 2. Am facut deja 2 cure de 10 zile pe luna si m-am simtit foarte bine si usoara. Am cunostinte care au facut cura si dupa aceea au facut analizele de sange si au fost net superioare.

 3. http://m.romanialibera.ro/societate/utile/un-mit-periculos–bicarbonatul-de-sodiu-vindeca-orice-cancer-315120

  Ascult cu drag emisiunile dvs. si am incredere in ceea ce spuneti legat de psihologie, afirmatii, dezvoltare spirituala. Credeti totusi ca aveti competenta sa sustineti si sa garantati ca bicarbonatul este eficient? Ati gasit si dvs.undeva scris si i-ati dat crezare, asta nu il face sa fie adevarat. Oamenii au incredere in dvs.Daca bicarbonatul e periculos? Cunosc un medic pe sectorul de oncologie care mi-a spus ca saloanele sunt pline de pacienti care s-au tratat dupa ureche cu bicarbonat ( bineinteles ca oamenii disperati incearca orice) si nu functioneaza. Garantati dvs.pentru viata oamenilor care nu se duc la medic sa ia tratament corespunzator si ajung in ultimile faze de cancer fiindca au asteptat sa faca bicarbonatul o minune? Repet, imi sunteti draga, va pricepeti pe sectorul dvs., insa nu va jucati cu oamenii care va iubesc si chiar fac ceea ce spuneti…

  Cu respect,

  Diana

 4. Draga doamna. Eu am scris acel articol de la o altă sursă, dar nu spune nicăieri că Bicarbonatul de sodiu vindecă cancerul. Cancerul nu-l vindecă decât omul care și l-a creeat prin supărări nemulțumiri, etc. Nici medicina clasică nu-l vindecă ci ajută la vindecarea lui, așa cum ajută și bicarbonatul și multe alte remedii naturale. Eu vorbesc despre autovindecare care se întâmplă în creier prin forța minții. Așa cum știți sau ați studiat, așa cum studiez și eu sunt multe cazuri de cancer, tratate prin terapia de râs, de relaxare, placebo, etc. Cu drag

 5. Eu in terapia pentru cancer am băut 2 ani de zile aceasta băutura .Am facut si terapie alopata si tote terapiile posibile inclusiv cea spirituală .In cancer care este efectul greșelilor noastre trebui sa ne schimbam viata .Acum medicii spun ca sunt vindecata .Depinde de noi cum ne schimbam percepția privind persoana noastră .Trebui sa tratam toate corpurile noastre .Cine crede si vrea se vindeca .

Your email address will not be published. Required fields are marked *