9 Comments
 1. Nusa Albu Elena says:

  Lacrimi de bucurie ! Felicitari , doamna Niculina, ! Va imbratisez cu sufletul si impartasesc mandria si fericirea fiilor dumneavoastra si a tuturor persoanelor ce va sunt alaturi. Va iubesc, oameni minunati !

 2. Bucurii pentru toti cei care sunt pe calea creatiei propriei realitati.Bucurie, iubire, recunostinta. Julia

 3. AGAFITEI ANCUTA says:

  FELICITARI TOTUL AFOST FOARTE LUMINOS.SE VEDE DIN PRIVIRILE PERSOANELOR DIN IMAGINI PARCA AR SPUNE: AM REUSIT SA DESCOPERIM SCINTEIA DIVINA DIN NOI,CU AJUTORUL EI(ADICA DV) VOI CE MAI ASTEPTATI? RADIATI IUBIRE SI LUMINA.SE VEDE PE FATA DV ,A PARTICIPANTILOR SI A COPIILOR DV.FELICITARISI SA NE MINGIATI SUFLETUL IN CONTINUARE CU ARTICOLELE SI CARTILE DV.ABIA ASTEPT SA INTRU IN POSESIA CARTI.CU DRAG ANCUTA

 4. daniela putina says:

  felicitari pt lansarea cartii am vazut citeva imagini de la eveniment si sint fericita ca tot mai multi oameni descoperim scinteia divina din noi si astfel ne putem transforma realitatea atragind in jurul nostru oameni si oportunitati care ne fac sa crestem spiritual sa fim exact cum ai spus bucurie fericire pace lumina si sa traim si in tara noastra bine cu drag daniela

 5. Alina Popescu says:

  Ce frumos ! Se vede si se simte BUCURIA DUMNEZEULUI din fiecare ! Vibratii inalte si clipe stralucitoare ! Multe felicitari Niculina. Numar clipele pana cand o sa a si eu aceasta carte !

 6. Fie ca viața să vă ofere doar clipe magice!
  Îmi pare rău că nu am putut ajunge!
  Felicitări!!!
  Cu prețuire,
  Mihaela Miron

 7. Ma bucur enorm pentru aparitia unei noi carti scrisa de d_na psiholog Niculina Gheorghita. Cu drag salut scriitoarea care traieste si simte tot, matura in toate actiunile sale, dar am mare regret ca nu am putut participa la lansare, oricum nu_mi va lipsi din colectia mea. Ii apreciez capacitatile intelectuale, ii cunosc caldura mainilor, a sufletului si daruirea pentru semeni si o consider unica prin tot ce realizeaza. Am observat ca toti cei care doreau autograful autoarei, o priveau fix in ochi, dorind parca sa_si dovedeasca ca intradevar se aflau acolo in prezent, marturie fiind si imensele buchete de flori. De remarcat ca au fost prezente pers. din diferite cat. de varsta, lucrul imbucurator, dovedind dorinta de cunoastere,de schimbare, de traire in si cu Dumnezeu.Cei prezenti au devenit niste liberi visatori evadati din cotidian, care pentru cateva plutesc in spatiul diafan al cuvintelor pline de magie. Zambetul inconfundabil al d_nei Niculina Gheorghita si trandafirul mov asezat pe acel alb pur din pieptul cu vibratii, raman intiparite in sufletul tuturor, chiar si al celor care doar au urmarit filmuletul. Cartile d_nei psiholog sunt un beneficiu fabulos pentru noi cititorii creatori, o felicit si_i transmit ganduri de multumire si pretuire.”Noi meritam sa traim usor si bine”, in Pace si iubire!

Your email address will not be published. Required fields are marked *