Iubirea de sine – un mare bine pentru cei din jur
Posted on 12/06/2014

Iubirea de sine este acea capacitate prin care ai grijă de tine, de corpul tău, de mintea ta, de spiritul tău.

Prin Iubire de Sine tu îți asumi responsabilitatea să fii: sănătos,  integru,  curajos, responsabil, creativ.

Iubirea de sine te deschide spre a depăși orice inconvenient, spre a te bucura și a trăi starea de fericire.

Când activezi Iubirea de sine manifești măreția divină care se află în tine la nivel potențial.

Iubirea de sine te determină să creezi din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

Iubindu-te, vei fi atent la orice emiți, pentru că vrei să trăiești în armonie împreună cu ceilalți.

Iubirea de Sine va aduce în realitatea ta doar oameni care  se iubesc pe ei și cu care vei intra în relație de cocreator.

Iubirea de sine determină veșnicia.

Dați-vă voie să fiți Iubire de Sine.

Autor Niculina Gheorghiță

9 Comments
 1. valentina says:

  Extraordinar. Religia si altii ne-au invatat sa iubesti pe aproapele, ne-au pus tot felul de limitari pentru a ne putea manipula. La ora actuala prin ziare si televiziune se face o manipulare in masa in interesele celor putini. Dar ce ne inveti tu sa ne intoarcem in noi este extraordinar ca fiind in tine incepi sa usor usor sa accesezi cunoasterea adevarului care ne face liberi (Iisus). ori pe un om liber nu il mai poti manipula. Fantastic. Multumim Niculina.

 2. Buna seara!
  V-am intalnit intamplator, cautand pe internet mai multe informatii despre puterea gandului si crearea realitatii si vreau sa va zic ca nu ma mai satur sa va ascult. Se spune, ca in momentul in care vrei cu adevarat sa inveti ceva apare si invatatorul perfect!
  Sunteti un spirit extraordinar, care mi-a raspuns la foarte multe nelamuriri, in special cele care tineau de spiritualitate. Am rugat pe cineva sa-mi cumpere toate cartile d-voastra si astept cu nerabdare sa intru in posesia lor.
  Am o mare rugaminte, daca puteti si aveti timpul necesar sa-mi raspundeti la doua intrebari
  1. Cum spun continuarea afirmatiei… Eu sunt dintotdeauna…..atunci cand vreau sa renunt la fumat?
  2. Un gand de frica (frica de a nu se intampla ceva rau cu o persoana) pe care l-am avut o perioada lunga de timp, se mai poate manifesta daca eu mi-am schimbat gandul si ii trimit un alt gand de protectie divina? (sper sa m-am facut inteleasa)
  Va multumesc frumos!

 3. Buna ziua!
  Imi cer scuze, mai am o intrebare care mi-a venit ulterior.
  In momentul in care avem o dorinta, ne concentram pe acel gand, dupa care vine sentimentul de siguranta si din cand in cand se mai strecoara si un gand de indoiala….cum indepartam indoiala?
  De exemplu, mi-am stabilit o dorinta si concentrandu-ma pe ea am ajuns in stadiul in care eram sigura ca ea se va indeplini, motiv pentru care mi-a venit din senin sa plang de fericire pentru ca eram sigura ca Sinele meu Divin o va materializa, insa la cateva zile s-a strecurat indoiala. Nu mai traiam nici fericirea de acum cateva zile, dar nici nu eram disperata…. eram intre da si nu. Imi puteti da un exercitiu, pe langa cel cu observatorul pe care il practic, care sa ajute la indepartatrea totala a indoielii, ramanand sentimentul acela pur de care Iisus ne spunea – Credeti ca ati si primit lucrul cerut si-l veti avea
  Unde pot sa va contactez in cazul in care mai am intrebari la care nu gasesc raspuns?
  Va multumesc!

 4. Si eu am gasit, de cateva zile ,explicatiile la unele probleme ale mele.Prin vizionarea acelor emisiuni in care ati fost prezenta.Eu locuiesc acum in Madrid dar sunt din Iasi.Vin cateva zile in Iasi si as vrea sa va cunosc si sa vorbesc cu dumneavoastra.Cum pot lua legatura cu dumneavoastra?Multumesc frumos si zile mereu frumoase.

 5. IULIANA DELCUESCU says:

  Am citit toate cartile doamnei Niculina si am inceput sa aplic cu succes tot ce scrie in ele,recomad cu caldura tuturor sa le aiba la capul patului si seara de seara sa citeasca si reciteasca din ele,vor primi raspuns la toate intrebarile.Nastere usoara ,sanatate pentru micuta care vine pe lume,doamna Niculina si asteptam noi si noi carti scrise din preaplinul sufletului dvs.

 6. Elena Popescu says:

  Sunt fascinată de puterile creative ale omului şi infinitele sensuri ale creativităţii. Sunt fascinată de multitudinea dezvăluirilor inepuizabile ce le faceţi cu privire la modul de funcţionare a creierului, gândirii, forţa cuvântului, armonia, starea de bine etc. Sunt încântată de-a dreptul în faţa atâtor posibilităţi de cunoaştere, sau autocunoaştere, încât nu ştiu cu ce să încep.
  Vă urmăresc expunerile, interviurile pe internet. Mi-aţi deschis acea insaţietate de cunoaştere. Meditez la ce aş putea face pentru mine, apoi pentru alţii. Dumneavoastră sunteţi un om minunat. O apariţie plăcută, fericită. Sunteţi un zâmbet învăluit în aura purităţii şi luminii.
  Mulţumesc mult pentru ceea ce faceţi.

 7. De fapt, “religia” spune “iubeste-ti aproapele ca si pe tine insuti” – adica iubeste-ti aproapele precum si pe tine insuti! Depinde de traducere, dar mesajul este sa ne iubim SI pe noi, ca si pe aproapele nostru. Mie mi se pare frumos. Prea multi dintre noi isi “iubesc” doar aproapele, adica in realitate cauta sa se faca iubiti de catre acel “aproape” si cauta iubirea acolo unde ea nu este. S-o cautam si s-o gasim in noi! Toate bune tuturor!

Your email address will not be published. Required fields are marked *