Învățați-i pe copiii voștri
Posted on 14/06/2013

“ Învățați-i pe copiii voștri că nu au nevoie de nimic din afara lor pentru a fi fericiți – nici o persoană, nici un loc sau lucru – și că adevărata fericire se găsește înăuntrul lor. Învățați-i că ei le sunt de ajuns lor înșiși.

Învățați-i pe copiii voștri că eșecul este o ficțiune, că fiecare încercare este un succes și că fiecare efort este ceea ce duce la victorie – eșecul nefiind cu nimic mai puțin onorabil decât succesul.

Învățați-i pe copiii voștri că sunt profund conectați la tot ce înseamnă Viață, ăa sunt Una cu toți oamenii și că nu sunt niciodată separați de Dumnezeu.

Învățați-i pe copiii voștri  că ei trăiesc într-o lume a abundenței magnifice, că este destul pentru toată lumea și că primesc cel mai mult atunci când dau cel mai mult – nu atunci când adună cel mai mult.

Învățați-i pe copiii voștri că nu li se cere să fie sau să facă nimic pentru a fi aleși să trăiască o viață plină de demnitate și împliniri, că nu trebuie să intre în competiție cu nimeni pentru nimic și că binecuvântările lui Dumnezeu sunt revărsate asupra tuturor.

Învățați-i pe copiii voștri că nu vor fi judecați niciodată, că nu trebuie să-și facă griji că s-ar putea să nu înțeleagă totul cum trebuie și că nu trebuie să schimbe nimic sau “să devină mai buni” pentru a fi văzuți ca perfecți și frumoși  de către ochii lui Dumnezeu.

Învățați-i pe copiii voștri că pedepsele și consecințele nu sunt unul și același lucru, că moartea nu există și că Dumnezeu nu va condamna niciodată pe nimeni.

Învățați-i pe copiii voștri că nu există condiții când e vorba de iubire, că nu trebuie să-și facă griji că ar putea pierde vreodată dragostea voastră sau a lui Dumnezeu și că propria lor dragoste, oferită în mod necondiționat, este cel mai mare dar pe care-l pot da ei lumii întregi.

Învățați-i pe copiii voștri că a fi speciali nu înseamnă a fi mai buni, că a pretinde că sunt superiori altora nu înseamnă a se vedea că Cine Sunt Ei cu Adevărat, și că e o mare mângâiere în a recunoaște că “drumul meu nu este cel mai bun; este doar un drum diferit”.

Învățați-i pe copiii voștri că nu există nimic ce ei nu pot face, că Iluzia Ignoranței poate fi eradicată de pe Pământ și că oricine nu are în realitate nevoie de nimic altceva decât să fie redat lui însuși, amintindu-i-se Cine Este El cu Adevărat.

Învățați-i aceste lucruri și îi veți fi învățat ceva măreț.

Învățați-i aceste lucruri – nu cu cuvinte, ci cu fapte. Nu cu discuții – ci cu demonstrații.
Ceea ce le faceți voi copiilor voștri îi va emula și ei vor deveni așa cum sunteți voi.

Și mergeți acum și învățați-i aceste lucruri nu numai pe copiii voștri, ci pe toți oamenii și pe toate națiunile. Asta deoarece toți oamenii sunt copiii voștri și toate națiunile sunt casa voastră.

Este momentul să împărtășiți împreună cu lumea întreagă această viziune glorioasă. Este viziunea tuturor minților care au cercetat vreodată cu adevărat, a tuturor inimilor care au iubit vreodată cu adevărat, a sufletelor care au simțit vreodată cu adevărat Unimea în viață.”

 {Neale Donald Walsch}

1 Comment
  1. HRISTOS S-A INALTAT!
    iti multumesc Niculina pentru articolele pe care le trimiti pentru a ne impartasi si noua un pic din marea intelepciune a ta si a mentorilor tai.desi nu are legatura cu ceea ce am citit mai sus te rog sa-mi trimiti un material despre chimia care se produce la nivel cerebral si declanseaza indragostirea , vreau tare mult sa inteleg cum se produce fenomenul si sunt convinsa ca sunt interesati si altii.CU DRAGOSTE SI CU LUMINA INAINTE !!!!
    ANCA

Your email address will not be published. Required fields are marked *