Iartă , lasă și eliberează
Posted on 16/03/2023

Câteva recomandări spre contemplare și integrare.

  1. ”ÎNVĂȚĂ să taci în momente de cea mai mare turbulență: Liniștea sufletească și răbdarea sunt cei mai buni aliați ai tăi în timpul crizelor. Cucerirea acestor atribute face parte din evoluția ta spirituală.
  2. EVITĂ să judeci alți oameni: Percepția ta despre lumea exterioară face parte din lumea ta interioară. Când vorbești de rău pe alții, te vorbești de rău pe tine. Îi rănești și te rănești pe tine. Așadar, iubește-i și iubește-te pe tine
  3. CONCENTREAZĂ-ȚI atenția asupra lucrurilor pe care le iubești cel mai mult: persistă ceea ce Dacă te concentrezi pe negativ, vei crește dacă te concentrezi pe pozitiv. Vei crește și tu. Deci, ce alegi?
  4. Țineți tăcerea. Nu că ar fi rău să lupți, dar nu uita că e doar un test: Plătești datorii vechi sau consecințele acțiunilor vechi. Deci respiră, acceptă și lasă-l să curgă. Cu cât rămâi mai calm și receptiv, cu atât karma ta se curăță mai mult.
  5. AVEȚI SPERANȚĂ, ceea ce pare real este doar un produs al gândirii slabe a imaginației voastre. Schimbă-te! Gândurile sunt lucruri. Realitatea este creată de gândirea și gândirea ta colectivă. Schimbă-ți ideea și îți schimbi realitatea
  6. IARTĂ, LASĂ ȘI ELIBEREAZĂ: poate fi greu, dar necesar. Aceste sentimente negative sunt cele care perpetuează ciclul karmei. Cineva trebuie să se rupă, să înceapă să facă!
  7. VORBEȘTE MEREU POZITIV: Cuvintele tale modelează și realitatea, atât a ta, cât și a altora. Ai grijă ce spui, fii pozitiv și afirmativ și alege-ți cuvântul foarte bine.
  8. MEDITAȚI CEL PUȚIN O DATĂ PE ZI (5 minute ar fi un început bun): Este cel mai bun mod de a vă liniști mintea și de a intra în contact cu ființa spirituală.
  9. VIZUALIZEAZĂ SITUAȚII FAVORABILE PENTRU TINE ȘI CEI DRAGI: Ce ai în mintea ta se va manifesta în realitatea ta. Creează această realitate pentru tine și cei dragi, vei crea fericire și vei adăuga dharma.
  10. DĂRUIEȘTE IUBIRE INDIFERENT DE CE PRIMEȘTI.”

Laureano G Gonçalves

5 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.