5 Comments
 1. Ileana Roas says:

  Este o sala luminoasa,primitoare,plina de energie,care iti permite sa te linistesti si sa-ti aduni gandurile inainte de a intra la consiliere,fara emotie!Frumoasa,felicitari ptr. atentia fata de clienti!

 2. Omul sfinteste locul!

  Iata aceasta sintagma pusa in practica de Niculina in Clinica pe care a creat-o!
  Se vede “cu ochiul liber” ca spatiul clinicii s-a transformat intr-un loc luminos, curat, aerisit, imbietor, intr-un loc in care ai ganduri bune, te simti cuprins de pace, de frumusete si … de dor de Sinele tau Divin!

  Felicitari Niculina!

 3. Ghetu Carmen Doina says:

  Sunt din Galati si am avut deosebita onoare sa va intâmpin cu pâine si sare, ca pe o personalitate a neamului românesc, pe care atât de mult îl iubiți.
  Vă felicit pentru tot ce faceti ca sa ne ancoram si noi la vibratia actuala a pămantultui; din punctul meu de vedere sunteti mai mult decât un om, am simtit asta si atunci când ati venit la noi in oras si o simt ori de câte ori gândul îmi este la dv., sau vă rostesc numele în anumite conjuncturi in care va prezint realizarile, celor cu care vorbesc.
  Nici nu stiti cata lume va doreste in preajma.Am de spus multe, dar nu vreau sa retin prea mult,cert este ca va iubesc si pretuiesc mult….credeti-ma ca am gasit si multe asemanari in ce priveste rezonanta , cu dv.,
  Va multumesc,Carmen Karmella

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.