HOLISTERAPIA 

Brașov;

Str: Morii, nr.54 A;

cod poștal 500059;

 

Localizare pe Google Maps

.

05 profil 2

.Niculina Gheorghiţă
– Psiholog clinician Principal – acreditat de Colegiul Psihologilor din România
– Consilier psihospiritual
– Terapeut licențiat Expert Bowen (nivel master 2) cu două specializări:- Corp, minte și Bowen(Ascultând corpul) și Tehnica bowen pentru dureri cervicale  – acreditat de Bowen Therapy Academy of Australia

Încă din mica copilărie eram atentă la cum funcționa mediul și viața oamenilor. Am început prin observarea mediului, apoi am căutat explicații teoretice. După ce le-am găsit am început să le pun în practică. Astfel de vreo 26 de ani cercetez, studiez și practic în  domeniul psihospiritual, în vindecarea sufletească, psihică și fizică și în susținerea celor care mi-au cerut ajutorul. Având astfel de preocupări am participat și prezentat lucrări pe temele vindecării, cunoașterii și dezvoltării ființei umane la diverse Simpozioane și Conferinţe de Terapii alternative, de Psihologie și de Spiritualitate.

Obţin a doua licenţă în psihologie în anul 2005, moment în care încep să împletesc terapia de suport psihologică cu terapia spirituală. În anul 2006 primesc atestatul de liberă practică în psihologie clinică. În ultimii zece ani particip la diverse conferinţe şi workshopuri cu specific psihologic şi psihoterapeutic din România şi din stăinătate.

În 07 iunie 2011, creez și începe să predau cursul de dezvoltare personală și spirituală “Regăsirea puterii interioare”.

În vara anului 2012 obțin diploma de terapeut expert bowen la “Academia de Bowtech din Australia” – o terapie de relaxare, anti-stres cu rezultate deosebite asupra depresiilor, fobiilor de toate tipurile, tulburărilor anxioase, traume, diverse afecțiuni fizice etc.

În mai 2012 creez și dau drumul la funcționarea Clinicii Holisterapia (un mediu în care mă ocup de susținerea oamenilor în crearea sănătății proprii, în cunoașterea și înțelegerea de sine și în dezvoltarea manifestării potențialului divin al celor care doresc acest lucru).

Tot în vara anului 2012 are loc lansarea primei cărți „Regăsirea puterii interioare”– ghid practic de psihologie cuantică, editura Hamangiu, București.

În 07 februarie 2013 lansez la Iași a doua carte “Bucuria de a trăi fără mască” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

În 21 mai 2013  lansez la Iași a treia carte “Bucuria de a trăi în și cu Dumnezeu”ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

Pe data de 19 septembrie 2013, lansez la Iași a patra carte: “Credințele noastre creează realitatea noastră”– ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

Pe data de 07 decembrie 2013, tipărește a cincea carte: “Afirmații pentru voi…” – îndrumar de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

Pe data de 30.01.2014 lansez la Iași ce-a de-a șasea carte: “Cunoașterea și fluxurile de conștiință cuantică” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

În februarie 2014 creez și organizez cursul “Femeie, alege să creezi fericirea în cuplu!” – curs pentru femei;

În martie 2014 creez și organizez cursul pentru adolescenți: Adolescența – perioada în care te formezi ca Om!”;

În data de 22.05.2014 lansez la Iași ce-a de-a șaptea carte: “Din vorbele de duh ale străbunilor și fluxurile de conștiință cuantică” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași;

În data de 07.09.2014 lansez la Iași cartea 8, cu titlul : “Cuvintele deschid fluxurile de conștiință cuantică” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași;

Pe 07.09.2014, lansez la Iași cartea a 9-a:  “Autovindecarea începe din creier prin forța minții” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași;

În ziua  a 7, luna a 9-a, anul 2014 lansez la Iași, Ediția Princeps a lucării: “Regăsirea puterii interioare” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

În februarie 2015 creez și organizez cursul pentru părinți:“Susține conștient(ă) Adolescența!“;

În data de 16.05.2015 lansez la București ce-a de-a 10-a carte:“Susține conștient adolescența!  – ghid practic de psihologie cuantică, editura PIM, Iași;

În data de 17.05.2015 lansez la Iași ce-a de-a 10-a carte:“Susține conștient adolescența!  – ghid practic de psihologie cuantică, editura PIM, Iași;

 Holisterapia oferă servicii complete pentru:

 •  corp (terapia Bowen);
 •  minte (evaluare psihologică, terapie şi consiliere individuală, dezvoltare personală individuală și de grup, Terapie relațională IMAGO);
 • spirit (consiliere psihospirituală, dezvoltare personală și spirituală, Terapia iertării – “Călătoria în interiorul tău”)

Terapie Bowen – pentru corp

Se adresează tuturor celor care vor o stare de sănătate radiantă în toate dimensiunile ființei sale:

 • un corp sănătos și echilibrat;
 • o minte sănătoasă, prezentă și clară în ceea ce întreprinde prin acțiunile și comportamentele sale;
 • un suflet plin de pace în armonie cu Sine și cu lumea înconjurătoare.

Terapie psihologică – pentru minte

Se adresează tuturor celor care vor un echilibru mental și  dezvoltarea capacității de învingător în toate dimensiunile vieții.

 • evaluare psihologică clinică;
 • terapie psihologică centrată pe soluții, terapie psihologică integrativă;
 • terapie EMDR – procesarea traumelor din trecut; – NOU
 • terapie IMAGO – dialogul eliberator în cuplu și relații; – NOU
 • terapie holistă (psihologică + terapie bowen);
 • terapia iertării – “Călătoria în interiorul tău”;

Dezvoltare și creștere interioară – pentru Spirit:

 – Consiliere Psihospirituală – este o metodă de conectare la Sinele Divin, ce folosește ca metodă de lucru STAREA DE OBSERVATOR, revelată prin conexiunile conștient – inconștient – transpersonal, corporal – psihologic – social – spiritual, revelate în cadrul ședințelor de lucru.

 –  Dezvoltare personală şi spirituală individuală și de grup.

Avem 5 cursuri unde oferim instrumente practice prin care, cei care le accesează se pot  reinventa și trăi miracolul care este viața în pace, armonie, echilibru, înțelepciune și bucurie.

“Regăsirea Puterii Interioare” – curs pentru adulți.

 Această modalitate de Dezvoltarea personală și spirituală se adresează:

 • tuturor celor care vor să-și descopere potențele și resursele magnifice din interior;
 • tuturor celor care vor să-și dezvolte o atitudine de învingător în toate dimensiunile vieții;
 • tuturor celor care vor să-și creeze un echilibru între lumea interioară şi cea exterioară, și oriunde vor merge să-și ducă lumea din interior cu ei.
 • tuturor care vor să-și dezvolte inteligența spirituală astfel încât să creeze conștient, în toate dimensiunile vieții sale;
 • tuturor celor care vor să afle cum să se iubească pe ei, pentru  a trăi autentic și în armonie cu ei   și cu cei din jurul lor;
 • tuturor celor care vor să învețe cum să trăiască conștient, miracolul care este viața;

Premiul acestui curs este dezvoltarea atitudinii de creator al propriei realități. Această atitudine este motorul care te va purta către orice proiect oricât de simplu sau de măreț.

“Femeie, alege să creezi fericirea în cuplu!” – curs pentru femei.

Această modalitate de Dezvoltare personală și spirituală se adresează:

 • tuturor femeilor care sunt într-o relație și vor să o crească și să o dezvolte armonios;
 • tuturor femeilor singure care vor să-şi construiască o relație de cuplu solidă și longevivă bazată pe comunicare, înțelegere și iubire divină;
 • tuturor femeilor divorţate, văduve, care vor să-şi refacă viaţa afectiv-emoţională şi să intre într-o nouă relaţie alături de un bărbat pe aceeași “lungime de undă”;
 • tuturor femeilor căsătorite sau aflate într-o relație care se simt singure și nefericite şi care vor să-şi transforme relaţia într-una plină de bucurie, fericire şi împlinire.

Premiul acestui curs este descoperirea stării de fericire și de conectare la Sinele tău Divin, pentru a comunica cu celălalt de la Sine la Sine.

“Adolescența – perioada în care te formezi ca Om!”- curs pentru adolescenți cu vârsta între 14-19 ani.

Această modalitate de dezvoltare personală și spirituală se adresează

 • tuturor adolescenților care vor să afle cum să gestioneze modificările cerebrale pe toată perioada etapei adolescentine, și cum să-și creeze atitudini sănătoase și în armonie cu ei, cu cei din jur și cu universul.

Premiul acestui curs este să îți înțelegi mintea, să îți simți emoțiile, să îți exprimi cuvintele  pentru a trăi în armonie cu tine și cu toți cei din jurul tău.

“Alege să fii un învingător!”curs pentru preadolescenți cu vârsta între 10-13 ani.

Această modalitate de dezvoltare personală și spirituală se adresează

 • tuturor preadolescenților care vor să-și înțeleagă parcursul emoțional, mental, relațional și creativ în această perioadă de intense transformări cerebrale.

„Susține conștient Adolescența!” – curs pentru părinți.

Această modalitate de dezvoltare personală se adresează tuturor părinților și adulților care

 •    au copiii în etapa preadolescenței și adolescenței.
 •    vor să susțină conștient omul în formare;
 •    sunt în jurul preadolescenților și adolescenților.

Rezultatul acestor terapii și cursuri este o stare de sănătate radiantă în toate dimensiunile vieţii tale, menţinută printr-un stil de viaţă sănătos.