Mintea
Gândul simțit și împlinirea sa
Posted on 02/12/2013

Vă veți întreba care este mecanismul prin care un gând poate să creeze experiențele din viața noastră pentru împlinirea unei dorințe?

Voi reda în acest articol întreg mecanismul, așa cum l-am descoperit și cum îl simt eu. Am vorbit în alt articol despre glanda pineală care este cea care amplifică vibrația unui gând și transformă cunoașterea în expresie materială.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Orice informație pe care o lăsăm să pătrundă în interiorul nostru, în creierul nostru, în corpul nostru – prin concentrare și atenție – va deveni o realitate vibrațională, mai întâi în corpul fizic. Pineala transmite acest impuls ca pe un curent electric prin fiecare celulă până la nivelul structurii ADN, iar acest impuls este înregistrat ca o emoție, trăire.

Cu cât gândul este de o frecvență mai înaltă cu atât ce simțim în corp este de o intensitate mai mare. Sigur ați simțit și voi ce am simțit și eu de foarte multe ori cum vă furnica ceva pe coloana vertebrală, sau cum vă încălzeați brusc, aparent fără motiv.

După ce  s-a instalat realitatea vibrațională în corpul fizic, acel gând face parte din noi, este ca atunci când conținem sângele în corp sau diferitele sisteme care sunt ca niște programe prin care corpul funcționează. După ce am simțit acel fior sau căldură, etc. sufletul înregistrează acea senzație sub formă de trăire, într-o hologramă în câmpul auric din jurul nostru.

Prin fiecare moment de atenție către acel gând, luminează holograma din câmpuri din ce în ce mai puternic. Cu cât o hologramă este mai mult timp luminată, cu atât atrage pe frecvență specifică, gânduri asemănătoare de aceeași frecvență și aceeași consistență. De aici pot trage concluzia că creația începe la nivel energetic și abia apoi când noi conținem acel gând al dorinței, și a atins un punct critic al luminii, apare forma. Acea lumină va atrage spre voi situații, evenimente, momente, lucruri sau entități care vor crea aceleași sentimente trăite în corp, date de toate gândurile pe care le conțineți voi.

Atragem spre noi ce conținem în interiorul nostru, adică cele nevăzute pentru a experimenta gândul pe care-l conținem în planul concret, planul 3D, astfel încât să dobândim înțelepciune.

Orice gând odată simțit ca pe o certitudine în interiorul vostru: ” știu că așa este”, vă părăsește corpul prin câmpurile electromagnetice din jur și intră în fluxul conștiinței sociale, și atrage spre voi orice ar produce același sentiment dat de dorința sau gândul trăit în corpul vostru fizic. Cu cât dorința este simțită mai intens cu atât mai completă va fi împlinirea ei.

Astfel orice dorință ați avea, aveți capacitatea ca prin cunoaștere să o materializați. Materializați mai repede sau mai greu în funcție de cât de mult cunoașteți și vă concentrați.

Concentararea, motivația și voința se activează în funcție de cât de mult vă doriți acel ceva. Când vă doriți cu adevărat nu mai apar îndoieli, neîncredere și justificări cum că, “nu se poate”, “nu am cum”, etc. Atunci ” când vrei cu adevărat poți!”- adevărată expresie.

Pentru a vă materialize dorințele pe care le vreți, tot ce aveți de făcut este să simțiți ceea ce doriți. Spor în tot ce faceți. Cu drag din iubire pentru iubire

9 Comments
 1. Ileana Roas says:

  Am inteles. foatre clar si asta ma ajuta mult.Multumesc tare mult si astept cu nerabdare fiecare articol.

 2. Asa e. Nu este pacat sa iti doresti o viata mai buna si mai implinita. Cei care nu sunt convinsi de asta se autosaboteaza prin ideile preluate din constiinta sociala nestiind ca avem liber arbitru sa alegem cum sa ne traim viata. De obicei cand cineva incepe sa spuna cuiva ca ce isi doreste nu este de cuviinta, acela isi exprima propria neputinta, limitare in gandire relationata cu sine si cu cei din jur. Eu am dreptul sa traiesc asa cum este bine pentru mine pentru implinirea mea deplina si aceasta se va reflecta atat in propria-mi viata cat si a celor din jur la randul lor. Asa este.

 3. Insa eu sunt la un nivel asa de scazut,incat dubiile vin si raman tot gandurile pesimiste in minte. Probabil nu stiu sa sadesc flori☺️

 4. Brancu Constantin says:

  Vă doresc multă iniţiere cu depline rezultate.
  Aşa este din conţinutul D-st. Prin înţelepciunea mea am realizat în clar aşa cum relatează ştinţa cultă , că la nivelul Hipotalamusului cerebral există substanţa Rerticulară care acolo are loc formarea ” dorinţei ” a unor funcţii ale Subcoştentului, care şi acesta la rândul său este recunoscut o ( scânteia divină al propiului tău spirit ) bine recunoscut ca find acel factor de comunicaţie între tine şi Divinitate ca prin intermediul acestui suntem ! Atenţionat de către cineva ? de afară, Dorinţa cumplită ? , Intuiţia, încărcarea cu energii subtile,
  Sincer vă mărturisesc că dorinţa care nu este împotriva altei persoane ţşi al Divinităţii !!! cu siguranţă că stăruinţa ta va fi eficentă.

  Întrun alt comentariu din ce şiu concret le voi arăta. Rămâneţi cu speranţa în bunul D-zeu ca dorinţa să vi-o îndepinească.

 5. Buna ziua .Eu doresc sa știu cum descopăr menirea divina sau profesia?multumesc!

Your email address will not be published. Required fields are marked *