Ești creatorul realității tale
Posted on 04/08/2013

   Pare ceva prea îndrăzneț, dar însăși marii maeștri ai realității lor spuneau: ” îndrăznește și vei cuceri lumea”. Așa este , de fapt noi creăm realitatea proprie conform credințelor pe care le avem vizavi de ceea ce vrem și de ce putem avea. Totul în univers este abundență așa că putem cere orice și oricât, atât timp cât nu călcăm pe demnitatea și liberul arbitru al cuiva.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

   În momentul în care crezi ceva, acel gând devine realitate, adică se materializează conform credinței tale. Adică dacă spui că vrei să ai o viață extraordinară, și o zi magnifică, așa va fi.

   Am să vă dau un exemplu personal, poate vă ajută în a trăi viața ca un dar și ca pe un miracol. De foarte mult timp îmi creez ziua conștient încă de dimineață chiar când mă trezesc. Așa că și azi înainte de a mă da jos din pat, mi-am zis: „Eu azi voi avea o zi minunată, voi întâlni oameni extraordinari și voi fi bucurie și prezență peste tot, pe unde voi ajunge”. Nu aveam nici un plan, deoarece abia m-am întors din concediu și aseară am zis că voi sta în relaxare. Când am ajuns în bucătărie, dimineață și am deschis frigiderul am realizat că bătea vântul, adică nu era mai nimic, așa că am decis să merg în piață cu copiii să facem cumpărături.

  Am ajuns în piață, m-am apropiat de prima tarabă să cumpărăm ouă și caș la o doamnă care atunci când am ajuns noi în fața ei a devenit deodată extrem de drăguță, ne-a dat să degustăm diverse sortimente, ca și cum eram o veche cunoștință. Era o doamnă pe care nu o mai văzusem în acea piață vreodată. Am cumpărat ce aveam de cumpărat, și apoi ne-am apropiat de o altă tarabă să cumpărăm fructe. Cei de la taraba cu fructe ne-au invitat să gustăm fructele ca să cumpărăm ce e mai bun, ne-a adus sacoșele până lângă scări ca să nu cărăm noi mult, etc. Când am plecat de la aceștia din urmă fiul meu cel mare mă întreabă: mamă dar ce erau cu oamenii aceștia de la piață, te cunoșteau de undeva? Iar eu i-am răspuns că la nivel de Sine toți suntem uniți și ne cunoaștem ca fiind aceeași specie”. Și atunci i-am explicat că eu de dimineață mi-am ales să întâlnesc oameni extraordinari, și cum eu am intrat pe un flux în care toți oamenii cu care mă întâlnesc sunt extraordinari și magnifici, ei se comportă cu mine așa cum cred eu despre ei.

  Adică prin acea afirmație eu conțin în câmpuri o hologramă luminată prin credința mea în faptul că cei cu care mă întâlnesc sunt minunați, și când acea hologramă este luminată cei care intră în contact cu câmpurile mele devin conform credinței mele. Adică se manifestă prin ce au ei mai bun și mai frumos în ei, pentru a împlini credința mea.

   Ce simplu și cât de ușor este să ajutăm pe cei din jurul nostru să scoată ce e au mai bun și mai frumos în ei, și astfel realitatea cotidiană în care trăim poate fi optimizată să ne fie bine la toți. Toți oamenii creatori merită să trăiască bine și frumos, dar realitatea noastră se creează conform credințelor noastre. De exemplu, dacă gândim că toți ne înșeală și au nu știu ce interese, așa se manifestă oamenii în realitatea noastră și apoi dăm vina pe Dumnezeu, soartă, sistem, etc. De fapt avem toată puterea din cer și de pe pământ prin credința pe care o avem. Credința în ceva este de fapt o alegere.

   Aceeași energie ne trebuie și pentru a ajuta un om să-și manifeste divinitatea din el și pentru a ne împlini o dorință la care visăm de mult, dar încă nu credem că e posibil. Spor la lucru cu voi și trăiți conștient în tot ceea ce faceți. Așa este și așa să fie! Cu drag

12 Comments
 1. Nemaipomenit! Weekendul trecut am trait o experienta asemanatoare. Am mers la magazin sa fac cumparaturi si nu mi-am dat seama ca nu o sa pot duce totul de-o data. Doamnele de la casa au fost f amabile si mi-au permis sa merg cu caruciorul pana acasa sa duc sacosele si sa il inapoiez mai tarziu. A fost o situatie in care s-a vazut ca ceea ce credeam eu normal a fost perceput intocmai – faptul ca mie mi s-a parut natural sa beneficiez de posibilitatea asta s-a manifestat in acordul lor imediat cu ceea ce gandeam eu. Nu mi s-a parut ceva iesit din comun. Din contra. De ce sa nu fie posibil? Imi amintesc starea sufleteasca pe care o aveam cand am mers la cumparaturi. Eram acolo prezenta, nici un gand razlet nu imi tulbura mintea, eram naturalete, bucurie. Iar acea naturalete s-a rasfrant si pe chipurile celor 2 vanzatoare care m-au ajutat sa impachetez totul si cand le-am cerut sa ma lase sa iau caruciorul mi-au raspuns prin aceeasi bucurie a facerii de bine si a ineditului (nu cred ca cineva le-a mai cerut sa faca asta vreodata). Iar asta nu a insemnat ca nu se poate. (Si daca ma gandesc la cum sunt strainii tratati aici, e un miracol ca m-au luat in seama, darmite sa ma ajute!) Eu spun ca este inspiratie de moment, faptul de a fi prezent conjugat cu curajul de a indrazni, de a te manifesta pe deplin asa cum esti. Am dus caruciorul inapoi si parca intrasem intr-un loc la 180 de grade diferit de cel in care fusesem cu jumatate de ora mai devreme. Doamnele acelea nu mai erau – schimbasera tura – iar atmosfera se schimbase. Si pe mine ma lasase entuziasmul intre timp deoarece acum totul era rezolvat probabil.
  Iata ce inseamna sa fii in locul potrivit la momentul potrivit cu oamenii potriviti si sa ai curajul, sa indraznesti sa te manifesti. De buna seama ca fuseseram toate pe aceeasi unda de energie. Am ajuns apoi acasa si atunci mi-am dat seama de maretia acelui moment pe care il traisem. Parca totul fusese potrivit pentru bucuria mea de a fi si de a ma manifesta. Dar daca imi amintesc bine, saptamana trecuta mi-a venit un gand de genul: “Eu sunt rezolvare”. Si de buna seama ca asa a fost 🙂
  Niculina, nici nu iti dai seama cat ma bucur sa am ocazia sa impartasesc din experimentele pe care le fac in viata mea 🙂 Iti multumesc ca imi dai ocazia asta.

  Zi de zi devin mai increzatoare in mine Insami.

  Te imbratisez din toata lumina care sunt.

  Iubire <3

  PS: De ceva vreme incoace am impresia ca parca tot universul asteapta ca eu sa ma manifest. Si de buna seama ca asa este de vreme ce totul parca se aranjeaza pentru mine. Pentru manifestarea a ceea ce e mai bun in mine. "Glorie tie, Sine Divin!"

 2. cristina popescu says:

  stiu ca trebuie sa va intalnesc. ajungeti si in bucuresti?

  va multumesc, cris

 3. Am experimentat si eu acest fenomen si e pe bune.La inceput pare greu ca esti condus de orgoliu…dar treptat oamenii din jurul tau se schimba si nemaifacandu-ti rau prin prezenta lor nu te mai afecteaza. E fascinant cum ai explicat prin holograme.BRAVO!

 4. CSERGO IBOLYA says:

  PACE IUBIRE SI LUMINA DE LA HUNEDOARA

  VREAU DOAR SA STII CA TE IUBESC MULT ENTITATE DE LUMINA

  CE LUMINEZI IN ZI SI NOAPTE SUFLETELE , INIMILE ,

  SI MINTILE CELOR CARE ITI CITESC CARTILE .FII BINECUVINTATA
  CU MULTA IUBIRE IBY CSERGO NAMASTE

 5. cu ce afirmatie pot lucra pentru un serviciu mai bine platit . multumesc gratiei divine

Your email address will not be published. Required fields are marked *