Niculina Gheorghiță

Niculina Gheorghiţă
– Psiholog clinician Principal – acreditat de Colegiul Psihologilor din România
– Consilier psihospiritual
– Terapeut licențiat Expert Bowen (nivel master 2) cu două specializări:- Corp, minte și Bowen(Ascultând corpul) și Tehnica bowen pentru dureri cervicale  – acreditat de Bowen Therapy Academy of Australia

Încă din mica copilărie eram atentă la cum funcționa mediul și viața oamenilor. Am început prin observarea mediului, apoi am căutat explicații teoretice. După ce le-am găsit am început să le pun în practică. Astfel de vreo 26 de ani cercetez, studiez și practic în  domeniul psihospiritual, în vindecarea sufletească, psihică și fizică și în susținerea celor care mi-au cerut ajutorul. Având astfel de preocupări am participat și prezentat lucrări pe temele vindecării, cunoașterii și dezvoltării ființei umane la diverse Simpozioane și Conferinţe de Terapii alternative, de Psihologie și de Spiritualitate.

Obţin a doua licenţă în psihologie în anul 2005, moment în care încep să împletesc terapia de suport psihologică cu terapia spirituală. În anul 2006 primesc atestatul de liberă practică în psihologie clinică. În ultimii zece ani particip la diverse conferinţe şi workshopuri cu specific psihologic şi psihoterapeutic din România şi din stăinătate.

În 07 iunie 2011, creez și începe să predau cursul de dezvoltare personală și spirituală “Regăsirea puterii interioare”.

În vara anului 2012 obțin diploma de terapeut expert bowen la “Academia de Bowtech din Australia” – o terapie de relaxare, anti-stres cu rezultate deosebite asupra depresiilor, fobiilor de toate tipurile, tulburărilor anxioase, traume, diverse afecțiuni fizice etc.

În mai 2012 creez și dau drumul la funcționarea Clinicii Holisterapia (un mediu în care mă ocup de susținerea oamenilor în crearea sănătății proprii, în cunoașterea și înțelegerea de sine și în dezvoltarea manifestării potențialului divin al celor care doresc acest lucru).

Tot în vara anului 2012 are loc lansarea primei cărți „Regăsirea puterii interioare”– ghid practic de psihologie cuantică, editura Hamangiu, București.

În 07 februarie 2013 lansez la Iași a doua carte “Bucuria de a trăi fără mască” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

În 21 mai 2013  lansez la Iași a treia carte “Bucuria de a trăi în și cu Dumnezeu”ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

Pe data de 19 septembrie 2013, lansez la Iași a patra carte: “Credințele noastre creează realitatea noastră”– ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

Pe data de 07 decembrie 2013, tipărește a cincea carte: “Afirmații pentru voi…” – îndrumar de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

Pe data de 30.01.2014 lansez la Iași ce-a de-a șasea carte: “Cunoașterea și fluxurile de conștiință cuantică” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

În februarie 2014 creez și organizez cursul “Femeie, alege să creezi fericirea în cuplu!” – curs pentru femei;

În martie 2014 creez și organizez cursul pentru adolescenți: “Adolescența – perioada în care te formezi ca Om!”;

În data de 22.05.2014 lansez la Iași ce-a de-a șaptea carte: “Din vorbele de duh ale străbunilor și fluxurile de conștiință cuantică” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași;

În data de 07.09.2014 lansez la Iași cartea 8, cu titlul : “Cuvintele deschid fluxurile de conștiință cuantică” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași;

Pe 07.09.2014, lansez la Iași cartea a 9-a:  “Autovindecarea începe din creier prin forța minții” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași;

În ziua  a 7, luna a 9-a, anul 2014 lansez la Iași, Ediția Princeps a lucării: “Regăsirea puterii interioare” – ghid practic de psihologie cuantică, editura StudIS, Iași.

În februarie 2015 creez și organizez cursul pentru părinți:“Susține conștient(ă) Adolescența!“;

În data de 16.05.2015 lansez la București ce-a de-a 10-a carte:“Susține conștient adolescența!  – ghid practic de psihologie cuantică, editura PIM, Iași;

În data de 17.05.2015 lansez la Iași ce-a de-a 10-a carte:“Susține conștient adolescența!  – ghid practic de psihologie cuantică, editura PIM, Iași;

Holisterapia ofera servicii complete pentru:

Corp

(terapia Bowen)

Minte

(evaluare psihologică, terapie şi consiliere individuală, dezvoltare personală individuală și de grup, Terapie relațională IMAGO)

Spirit

(consiliere psihospirituală, dezvoltare personală și spirituală, Terapia iertării – “Călătoria în interiorul tău”)

Cursuri

Cursuri: 57
Regăsirea puterii interioare