Cuvinte magice (IV)
Posted on 11/05/2014

– deschizătorul fluxului de conştiinţă al curajului şi al voinţei.

Am ajuns și la al patrulea cuvânt magic cu care se deschid cel puțin alte două fluxuri de conștiință. Prin rostirea cuvântului „Eu pot”, se creează o stare în interior, care prin rezonanță deschide fluxul de conștiință al curajul și voința pentru a derula ceea ce vrei până la capăt și a ajunge la materializare. Când aceste două fluxuri s-au deschis poți orice vrei să faci, deoarece se luminează hologramele pe care le conții în câmpurile tale.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Românul are o vorbă: ”nu există nu pot ci, nu vreau”. Când vă surprindeți rostind cuvântul nu pot, întrebați-vă, ce din voi nu vrea să faceți acel ceva. Mai mult vă duceți și vedeți ce beneficii psihologice aveți dacă nu împliniți ceea ce vă propuneți. Paradoxal veți descoperi că, dacă conștient vreți ceva iar inconștient nu vreți, acea dorință nu se va împlini, deocamdată.

Atunci când vrei ceva din toată ființa, iar dorința este aliniată și conștient și inconștient, poți să ai acel ceva. Dacă inconștient nu vrei ceva dar conștient vrei, în timp prin atenție și disciplină vei anihila din subconștient acele “piedici” pe care nici nu le conștientizezi și într-un timp mai lung sau mai scurt în funcție de atenția ta se va împlini.

 Atenția este cea mai mare și valoroasă valută pe care o avem

la dispoziție pentru a crea realitatea.

Atunci când ești conștient de asta devii mai încrezător știind că puterea este în tine și se activează prin utilizarea atenției. Atenția activată duce la curaj și la îndrăzneală. Asta datorită faptului că dacă stai suficient timp concentrat pe o dorință, dai energie și forță acelei holograme care conține dorința ta. Acea hologramă este activă în câmpurile tale iar când ea are destulă lumină, tu începi să te manifești și să te comporți ca și cum acea dorință este deja împlinită. Acesta este punctul esențial care își dă acea putere să reușești ce ți-ai propus.

Cu cât ne concentrăm mai mult timp –detașat – pe ceva cu atât declanșăm o forță mai mare pentru a materializa acel ceva. Puterea stă în interiorul nostru și o activăm prin voință, credință, atenție, implicare, încredere desăvârșită, curaj, îndrăzneală. „Îndrăzniți și veți cuceri lumea” – frumoasă învățătură ne-a lăsat Maestrul Iisus. Atunci când ai declanșat voința și curajul nimic nu te mai poate opri de la drumul spre împlinirea dorinței sau a obiectivului propus. Dacă ai ajuns la voință mai este un pas până la materializare, adică până ai să conții în interior ceea ce vrei să materializezi în afara ta, în realitatea ta înconjurătoare.

Deci, dacă vrei, prin disciplină și atenție ajungi să și poți.

Fiți perseverenți și totul se va așeza de la Sine.

Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

4 Comments
  1. Eu vreau sa cred ca pot si stiu ca pot sa vreau sa cred ca stiu ce vreau si vreau si cred si stiu: eu pot! :). Multumesc!

  2. CAPUS DANIELA says:

    AM MARE INCREDERE IN TOT CE AFLU DE LA D VOASTRA PT. CA VAD SCHIMBAREA
    LA D VOASTRA SI SINT DE ACORD CU TOTUL SI MA MINUNEZ SI EU ZI DE ZI CITE REALIZEZ DATORITA UNOR AFIRMATII SI SINT MINDRA DE ATITUDINEA MEA

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Acest continut este protejat prin drepturi de autor.